Aşk ve Sevgi Kristalleri (Özel Kristaller Yazı Dizisi – 1)

Merhaba sevgili FalSepeti dostları! Hayatınızın her alanında çekim yasasından daha fazla yararlanmak ve olumlama çalışmalarınızı desteklemek için kullanabileceğiniz kristaller hakkında bilgi vereceğim. Haftalık Özel Kristaller yazı dizimizi en önemli konu ile başlatmak istiyorum: Aşk ve Sevgi! Hepimizin vazgeçilmezidir sevmek ve sevilmek, peki bunu kristallerle ve olumlamalarla nasıl destekleyebiliriz? Hangi kristalleri kullanabiliriz? Okumaya devam edin canlarım.

Kalbi ilgilendiren her konuda öncelikli tavsiyem daima Pembe Kuvars: Gül Kuvars adıyla da bilinir. Bu öylesine güzel bir kristaldir ki, herkesin enerjisine uyar, sevgi ve aşkla ilgili her derde deva olur. Bulunması da çok kolaydır, bu nedenle en çok tavsiye ettiğim aşk kristalidir. Güzelce arındırdıktan sonra özellikle kalbinize yakın olacak şekilde üzerinizde taşıyabilirsiniz. Bu taş enerji alanınızı düzenleyerek önce kendinizi sevmenize yardım eder, sonra da bu sevgiyi etrafınıza yayarak daha fazlasını çekmenizi sağlar. İlişkiniz ya da hoşlandığınız kişi için olumlama çalışması yaparken de, sevgi enerjisini bu amaca uygun olarak arttırır. Biten bir ilişki sonrasında kalbi şifalandırmak için de yine bir numaralı tercihimdir.

İkinci kristalimiz Yeşil Aventürin: rengini özellikle belirtiyorum çünkü sarı-turuncu-kırmızı gibi renkleri de var, ancak aşk ve sevgi için kullanılması gereken rengi yeşildir 😉 Yeşil Aventürin yine Pembe Kuvars ile birlikte kullanabileceğiniz bir kristal, özellikle kalp çakranızı ve hayatınızın aşk-sevgi alanını arındırır, korur ve böylece daha fazla aşk ve sevgi çekmenize yardım eder. Empatiyi yükseltmesi yine ilişkilerdeki iletişim sorunlarını çözmek için idealdir. Bulunması kolay ve uygun fiyatlıdır ayrıca.

Özellikle evlilik arefesinde veya evli olan danışanlarıma tavsiye ettiğim taşlardan birine sıra geldi şimdi, Zümrüt: Yemyeşil rengine baktıkça huzur veren bu kristal diğerlerine göre pahalıdır, ama ciddi meselelerde etkisi birebirdir. Evlilik ve sadakat taşı olarak bilinir, bu nedenle söz-nişan-düğün gelişmelerini yaşayanlara önerdiğim bir kristaldir. Eşlerin birbirlerine karşı sadık ve dürüst olmalarına yardımcı olur, çifti ve evliliği nazardan korur. Kişinin durumuna ve amacına uygun özel bir olumlama ile yüklendiğinde bu konularla ilgili olarak enerji alanını düzenler ve süreci destekler. Hürrem Sultan’a hediye edilen muhteşem Zümrüt yüzüğü hatırlayın.

Aşk ve sevgi konusunda en sevdiklerimden biri olan ve Pembe Kuvars’la çok benzeşen bir diğer kristal ise Pembe Kalsit: Mangano Kalsit adıyla da bilinir. Ülkemizde bulunması biraz zor, bu nedenle çok sık tavsiye etmem ancak bulabilirseniz eğer bu kristal Pembe Kuvars ile birlikte kullanıldığında sevgi mucizeleri yaratır, kalbinizi şifalandırır, sizi yeni bir ilişkiye hazırlar ve yaydığınız sevgi enerjisini arttırarak bu ilişkiyi çekmenize yardım eder.
Bu üç kristalle bir arada kullanılabilecek, yine aşk-sevgi-evlilik konularında enerjinizi arttıracak, olumlamalarınızı destekleyecek kristaller şunlar canlarım: Nazara karşı koruyan ve bolluk bereket de getiren Yeşim, iletişim problemlerini çözmenize yardım eden Akuamarin, ruh eşi taşı olarak da bilinen Larimar.

Kristallerin enerji alanınızı düzenleyip sizi desteklemesi için enerjinize ve amacınıza uygun bir kristal seçmeniz, onları yapılarına uygun olarak güzelce arındırmanız, size uygun olumlamalar eşliğinde bu kristallerle birlikte çalışmanız gerektiğini unutmayın canlarım. Aklınıza gelen her soruyu yazının altına yorum olarak yazabilirsiniz.

Enerjinizin kristallerinki kadar berrak olmasını diliyorum!

Sevgilerimle,