28 Haziran-4 Temmuz Haftası Burçlar: Keyifli Bir Hafta

burçlar

Haziran ayını bu hafta geride bırakırken burçlar için son günler oldukça keyifli bir şekilde başlıyor. Mars’ın oyunlarıyla geçen son derece olumlu bir haftaya başlıyoruz. Hafta sonu geldiğinde ise bazı agrasif tavırlar ortaya çıkarak bizleri zora sokabilir.

Bu hafta Ay, Balık burcunda ilerliyor olacak ve hafta sonu geldiğinde Boğa burcuna geçiş yapmış olacak. Haziran’ın son, Temmuz’un da ilk haftasında gökyüzü nispeten iyi görünüyor. Hafta başında Mars’ın Kuzey Ay Düğümü ve Güney Ay Düğümü ile yaptığı olumlu açı bizleri pozitif etkileyecek. Özellikle iletişim ve bilgi konularında eyleme geçmek için oldukça iyi bir zaman ortaya çıkacak. Reklam, tanıtım, ortaya koyulacak mevzular ve geçmişte tamamlanmamış işler hafta sonuna doğru önem kazanıyor olacak. Mars ve Uranüs arasında gerçekleşecek olan dik açı ise büyük olaylar ve kazaları birlikte getirebilir. Kısaca, Temmuz olaylı bir şekilde geliyor da diyebiliriz. İşte 28 Haziran- 4 Temmuz haftasında burçlar ve yorumları…

KOÇ BURCU (21 Mart – 20 Nisan)

Zodyak’ın bir numaralı burcu olan Koçlar için yeni hafta özel hayata dair gerginlikler ile başlıyor olacak. Bu sebeple özellikle diğer burçlar ile aşk hayatınızdaki gelişmeleri mercek altına almak isteyebilirsiniz. Öte yandan sadece aşk değil, yakın çevre ile iletişim konularında da dikkatli olmanız gereken bir haftadasınız. Para konusunda ise şans faktörü bu hafta pek yanınızda değil. Riskli yatırımlardan kaçınmanızı öneririz. Dikkatli olduğunuz sürece bu haftanın kötü geçmesine sebep yok.

BOĞA BURCU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Sevgili Boğalar için yeni haftada aile, aile büyükleri, ev konuları ön plana çıkıyor olacak. Bu sebeple olabildiğince dik durmalı gereksiz tartışmalara girmemelisiniz. Büyüklerinizin söyledikleri her zaman için doğru olamayabilir. Ancak yine de saygısızlık etmeden dinlemek son derece önemli. Para konularında bazı kafa karışıklıkları ve kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Önünüze birçok alternatif dökülebilir, iyi değerlendirmelisiniz. Önünüze çıkan fırsatlardan en doğrusunu seçmeye özen gösterirken gündemi de takip ederek seçim yapmanızı öneririz.

İKİZLER BURCU (22 Mayıs – 22 Haziran)

Sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar için Haziran’ın son haftası yakın çevre, arkadaşlar ve kardeşler konularında ufak gerginlikler ile başlıyor. Kardeş, yakın çevre ilişkileri, aşk ilişkileri, kısa yolculuklar, uzun vadeli planlar, geçmişte yarım kalan işler bu hafta ön planda olacak. İleriye dönük plan ve projelerinizi tekrar gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz. Yatırımlarınız konusunda bazen risk almak istiyor olabilirsiniz. Ancak gerçekten etraflıca bir araştırma yapmadan yatırım kanallarınızı değiştirmemenizi öneririz.

YENGEÇ BURCU (23 Haziran – 22 Temmuz)

Duygusal Yengeçler için Haziran ayının son haftası para ile ilgili önemli konular ile başlıyor. Harcamalarınıza dikkat ederek gereksiz alışverişlerden uzak durmanız gereken bir haftadasınız. Savurganlığı bırakıp, bir an önce biriktirmeye başlamalısınız. Özellikle haftanın ortalarında ani para çıkışları can sıkıcı olabilir. Ancak bu durum sizleri üzmesin. Çünkü bazı gereksiz harcamalarınızı azalttığınızda bu tip can sıkıcı para çıkışları yaşamayacaksınız. Öte yandan diğer burçlar ile ilişkilerinizde daha yapıcı bir tutum sergilemeli, daha az alıngan davranmalısınız.

ASLAN BURCU (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan olanlar için yeni hafta evlilik, ortaklıklar ve kariyer alanında başlıyor. Bu konularda kendinizi biraz sıkışmış hissedebilirsiniz. Ancak her ne kadar sıkılsanız da ani hareketlerde bulunmamanızı öneririz. Ayrıca olası kazalara karşı dikkatli olmanızda da fayda var. Bugünlerde biraz dalgın olabilirsiniz. Bu nedenle araç kullanmak gibi dikkat gerektiren işlerde bocalayabilirsiniz. Öte yandan yatırımlarınızın ekstra kazançlı olacağı günler sizleri bekliyor.

BAŞAK BURCU (23 Ağustos – 22 Eylül)

Sevgili Başaklar için Haziran ayının son haftası ilişki odaklı olarak başlıyor. Çevrenizde sizlere ilişki konularında akıl vermeye çalışan insanlardan uzak durmanızı öneririz. Çünkü bu hafta insanların sizleri yanlış yönlendirme olasılığı son derece yüksek. Aynı yanılsamanın kariyer konularında da ortaya çıkabileceğini söyleyebiliriz. Bu sebeple maddi ve ilişki konularında her zaman bildiğiniz ve takındığınız tavırdan uzaklaşmamalısınız. Öte yandan bu hafta sizleri maddi ve manevi yönden riske sokacak hareketlerden uzak durmanızı öneririz.

burçlar

TERAZİ BURCU (23 Eylül – 22 Ekim)

Sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi olanlar için bu hafta yakın çevrenizden göreceğiniz faydalar ile başlıyor. Ancak etrafta akıl bulandıran dedikoduların olduğunu da söylemeliyiz. Canınızı bu asılsız iddialarla sıkmamalı, yapmanız gereken işlere odaklanmalısınız. Elinizden geldiğince tarafsız bir noktada yer almalısınız. Gerilimi yüksek ancak yine de iyi bir hafta sizleri bekliyor. İlişkiniz varsa ya da evliyseniz bu hafta gereksiz tartışmalara girmemeniz son derece önemli. Yatırımlarınız konusunda ise güvenli limandan şaşmayın deriz.

AKREP BURCU (23 Ekim – 21 Kasım)

Sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep olanlar için Temmuz ayının ilk haftası çalışma arkadaşları ve kariyer temaları ile başlıyor olacak. Gerilimi sert bir şekilde hissedeceğiniz bugünlerde olabildiğince kendinizi iyi ifade etmelisiniz. Gereksiz fevriliklerin sizleri sadece yoracağını ve yıpratacağını bilerek hareket etmelisiniz. İncir çekirdeğini bile doldurmayacak konularda sevdiklerinizin kalbini kırmamalısınız. Ortamı düzeltmek için kalkışacağınız hareketlerde suçlu konumuna düşebilirsiniz. Diğer burçlar ile ilişkilerinizde söylediklerinize dikkat edereken bu haftayı tamamlamanızı öneririz.

burçlar

YAY BURCU (22 Kasım – 21 Aralık)

Sevgili Yaylar ve yükseleni Yay olanlar için bu hafta sağlık konusu ön plana çıkıyor. Sağlığınızı gereksiz yere bozacak hareketlerden kaçınmalı, biraz daha spor gibi aktivitelere yönelmelisiniz. Özellikle günlük koşuşturmacalarda kendinizi fazla yıpratmamaya önem göstermelisiniz. Para konusunda ise eğer akıllıca davranırsanız gelirinizde bir artış olması mümkün görünüyor. Harcamalarınıza olabildiğince dikkat etmenizi öneririz. Borç almaya dikkat etmeniz gerektiği konusunda da bir kez daha sizleri uyarmak istiyoruz. Çünkü ödemesi zor olan borçların altına girmek için hiç uygun bir haftada değilsiniz.

OĞLAK BURCU (22 Aralık – 21 Ocak) 

Sevgili Oğlaklar ve yükseleni Oğlak olanlar için bu hafta maddi gelir dengesinde bazı değişiklikler söz konusu olacak. Bu hafta maddi anlamda al-ver dengesine ekstra dikkat etmelisiniz. Özellikle vergi, resmi işler ve para konusunda bu hafta büyük mücadeleler vermeniz gerekebilir. Gündeminizdeki maddi ve resmi konuları planlamalı, planlarınıza göre hareket etmelisiniz. Öte yandan diğer burçlar ile ilişkilerinizde ufak tefek bazı gerginlikler çıkabilir. Ancak siz yapıcı olduğunuz sürece bu gerginlikler hızlı bir şekilde ortadan kalkacak.

burçlar

KOVA BURCU (22 Ocak – 19 Şubat)

Sevgili Kovalar ve yükseleni Kova olanlar için Temmuz ayının ilk haftası maddi riskler ile başlıyor. Para konularından uzak durmanız gereken bu haftada riskli yatırımlarınızı daha güvenli limanlara çekmelisiniz. Öte yandan diğer burçlar ile ilişkilerinizde ne yapacağınızı düşünecek, bir çıkar yol bulmaya çalışacaksınız. Ancak karamsar olmayın, siz pozitif oldukça hızlı bir şekilde ilişki problemlerinizi de çözeceksiniz. Kendinize bir soluklanma payı vermenizi öneririz. Ay’ın etkilerini de hissedeceğiniz bu hafta kendinize vakit ayırmayı unutmayın deriz.

burçlar

BALIK BURCU (20 Şubat – 20 Mart)

Sevgili Balıklar ve yükseleni Balık olanlar için Haziran ayının son haftası aile ve ilişkilerde yanlış anlaşılmalarla başlıyor. Kendinizi yanlış ifade etmekten kaçınmanız ve gerilimlere karşı daha yapıcı olmanız son derece önemli. Bu sebeple eğer söz konusu olay ciddi ise fikir yürütmeli, önemsiz konularda gereksiz konuşmalardan kaçınmalısınız. Harcamalarınızda ise yine temkinlki bir şekilde ilerlemeniz son derece önemli. Gereksiz harcamalar ve riskli yatırımlardan uzak durmanız gereken bir haftadasınız.

Sizler için her hafta hazırladığımız burç yorumlarının yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; kahve falı, Tarot falı, Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. Falsepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.