Kahve Falında Kelebek Görmek Ne Anlama Gelir?

kahve falında kelebek görmek

Kahve falında kelebek görmek genellikle fal sahibinin aşık olduğu birini temsil eder. Bekar olanlar için falda kelebek figürü aşkının karşılığını bulacağını anlatır. Heyecan dolu bir ilişkinin yakında başlayacağının habercisidir. Evli ya da ilişkisi olan kişiler için ise eşlerinden gelecek bir hediye ya da sürprizi temsil eder. Bu hediye ya da sürpriz sonrasında fal sahibi ile birlikte olduğu kişinin ilişkisinin daha da güçleneceği şeklinde yorumlanır.

Kelebeğin Ömrü Kısadır

Hepimizin bildiği üzere kelebekler, ömürlerinin kısa oluşu ile ünlüdür. Bu sebeple falda da kısa sürecek olayları temsil ederler. Örneğin; başlayacak ilişkinin heyecan dolu olmasına rağmen bu heyecanın kısa süreceğini de gösterir. Yani fal sahibi bir ilişkiye başlayacaksa da kısa süreceğini söylemek yanlış olmaz. Ancak bu demek değildir ki fal baktıran kişi bu ilişkiden acı ve ızdırap duyacak. Kısa sürecek olsa da karşılıklı olarak bu ilişki bir dostluğu da temsil edebilir.

Kahve Tabağında Kelebek Aileyi Temsil Eder

Kahve tabağında görülen kelebek figürü aile saadetini temsil eder. Fal sahibinin ailesiyle birlikte kısa da sürse keyifli bir şekilde vakit geçireceğinin habercisidir. Aile bağları arasındaki dargınlıkların da kısa süreceğini gösterir.

Kahve Falında Kelebek ve Kalp

Kahve falında kelebek görmek genellikle kısa süreli keyifli anları temsil eder. Kalp figürü ile birlikte görmek ise fal sahibinin aşk hayatında sürpriz gelişmeler yaşayacağının habercisidir. Fal sahibi bekar ise bir teklif alabilir. Evli olan fal sahipleri için ise eşlerinden alacakları sürpriz bir hediyeyi temsil eder.

Kahve Falında Kelebek Kanadı Görmek

Falda kelebek kanadı görmek, fal sahibinin mutlu haberler alacağını anlatır. Özellikle sıkıntılı bir dönemden sonra gelecek olan bu haber, fal sahibinin yakında mutluluğa ereceğini müjdeler. Başka bir anlamı ise fal sahibinin özgür olma ihtiyacını temsil eder. Kişi bu özgürlüğü elde etmek için çabalamak zorundadır.

Kahve Falında Kelebek Kozası Görmek 

Falda kelebek kozası görmek, fal sahibinin oldukça bereketli bir döneme gireceğini işaret eder. Kişinin yaşadığı dert ve tasaları kendi içerisinde tedavi edeceğinin temsilcisidir. Kişinin daha da olgunlaşacağı ve aşk hayatındaki problemleri aşacağını anlatır.