8 Mayıs Haftası – Haftalık Burçlar

Koç

Bu hafta Koçların odak noktası finansal konular olacak. Gelir gider hesaplaması yapacağınız ve finansal konularla ilgili düşüneceğiniz bu dönemde biraz daha fazla tasarruf yapmanızda fayda olabilir. Bu hafta yaratıcılık enerjiniz de oldukça yüksek olacak, kendinizi yapmanız gereken işlere odaklarsanız çok verimli bir dönem geçirebilirsiniz.

 

Boğa

Bu hafta Boğaların odak noktası ev ve ev ile ilgili konular olacak. Ailenizle daha fazla vakit geçirmek isteyeceğiniz bu dönemde kariyer, hırslar, başarı gibi konular zihninizi sık sık meşgul edecek. İşinizden arta kalan zamanı ailenize vakit ayırarak geçirirseniz içiniz rahat edecek ve sonrasında daha fazla çalışabileceksiniz.

 

İkizler

Bu hafta İkizlerin odak noktası iletişim olacak. Sosyal ilişkilerinizin artacağı bir zaman dilimi sizi bekliyor. Bu dönemde iç güdülerinize güvenmeli ve kalbinizin sesini dinlemelisiniz. Şaşırtıcı olaylara ve şok edici gelişmelere hazır olun. Eğlenceli ve keyifli bir hafta sizi bekliyor. Bu dönemin tadını çıkartmaya bakın.

 

Yengeç

Bu hafta Yengeçlerin odak noktası kişisel değerler ve öz güven olacak. Kişisel değerlerinizin sizin çok daha fazla önem kazanacağı bu dönemde hoşunuza gitmeyen durumlarla ilgilenmek istemeyeceksiniz. Özgüveninizin artacağını ve bu hafta oldukça verimli bir dönem geçireceğinizi söylemek mümkün.

 

Aslan

Bu hafta Aslanların odak noktası iş, aşk ve arkadaşlık ilişkileri olacak. İş yerinizde yaşadığınız sorunlar canınızı sıkıyor olabilir, bu sorunları konuşarak çözebileceğinizi unutmayın. Sosyal ilişkiler bakımından da oldukça yoğun bir hafta sizi bekliyor. Arta kalan vaktinizi evde ya da sessiz sakin yerlerde geçirmek isteyebilirsiniz.

 

Başak

Bu hafta Başakların odak noktası günlük rutinleri olacak. Bu hafta günlük hayatınızın yoğunlaşması mümkün. Ancak ne zaman günlük işlerinizin artışından şikayet edecek olsanız asıl amaçlarınız aklınıza gelecek ve sorumluluklarınızı yerine getirip hedeflerinize bir adım daha yaklaşacaksınız. Azimli ve kararlı olmaya devam edin.

 

Terazi

Bu hafta Terazilerin odak noktası hedefler ve idealler olacak. Hedeflerinizi ve ideallerinizi daha fazla düşünmeye başlayacağınız bu dönemde sosyal bağlantıların sizi bir adım öne geçirdiğini fark edeceksiniz. Finansal konularla ilgili ilgilenmeniz gereken birkaç küçük sorun olabilir ama bunu kafanıza takmanıza gerek yok kısa süre sonra gelirleriniz artmaya başlayacak.

 

Akrep

Bu hafta Akreplerin odak noktası geçmiş olacak. Geçmiş ve geçmişle ilgili anılarınızın sık sık aklınıza geleceği bu dönemde biraz dalgın ve sakar olabilirsiniz. Bu yüzden günlük hayatınızda biraz daha dikkatli olmanızda yarar var. Odaklanmakta zorluk çekiyorsanız öncelikle zihninizi boşaltmayı ve sonra işe başlamayı deneyebilirsiniz.

 

Yay

Bu hafta Yayların odak noktası gizemler ve sırlar olacak. Gizemli durumların ve bazı sırların ortaya çıkması ile beklenmedik gelişmeler oluşabilir. Küçük tartışmalar çıkması da mümkün. Bu hafta biraz daha sakin ve soğukkanlı olmayı başarırsanız önümüzdeki dönemde sizi oldukça olumlu gelişmeler bekliyor olacak, unutmayın.

 

Oğlak

Bu hafta Oğlakların odak noktası kontrol olacak. Etrafınızdaki her şeyi ve belki de herkesi kontrol etmeye çalışacağınız bu hafta oldukça farklı deneyimler yaşayacaksınız. Çünkü hayatta her şeyi ve herkesi kontrol altında tutamayacağınızı anlayacaksınız. Biraz daha rahat ve sakin olmaya çalışın. İşler olacağına varır, unutmayın.

 

Kova

Bu hafta Kovaların odak noktası yeni başlangıçlar olacak. Pek çok farklı kişi ile tanışacağınız bu dönemde tanıştığınız yeni insanlar size ilham kaynağı olacak. Kısa süre içinde yeni başlangıçlar yapma kararı almanız mümkün. Seyahat planları, yeni bir eğitim programı gibi konular bu dönemde sık sık gündeme gelebilir.

 

Balık

Bu hafta Balıkların odak noktası gelişim ve arınma olacak. Öncelikle gelişmek ve ilerlemek için gösterdiğiniz çabaların bu dönemde meyvelerini alamaya başlayacağınızı söylemekte yarar var. Bu hafta sağlınızla ilgilenmek, sorunlardan arınmak ve yeni bir spor programına başlamak için de oldukça uygun bir zaman dilimi olacak.