Merkür Koç Burcunda İleri Harekete Başlıyor

Bu hafta Merkür Koç burcunda 24 derecelik bir ileri harekete başlayacak ve bir hafta boyunca hayatımızı etkisi altına alacak. Peki Merkür’ün Koç burcunda ileri harekete başlaması ile birlikte hayatımızda neler değişecek?

Merkür’ün Koç burcunda ileri harekete başlamasının öncelikle hepimiz için oldukça müjdeli bir haber olduğunu belirtmekte yarar var. Merkür’ün yeniden ileri harekete başlaması ile hayatımızdaki gecikmeler, aksilikler, iletişim kopuklukları ve sorunlar ortadan kalkacak. Ayrıca üzerimizdeki baskı ve gerginliğin de ortadan kalkması ile birlikte kendimizi çok daha iyi hissedeceğimizi de söylemek mümkün.

Merkür’ün Koç burcunda ileri harekete başlaması ile birlikte sorduğumuz sorular da kısa sürede cevaplarını bulacak ve Merkür gibi biz de hızla ilerlemeye başlayacağız. Bir anda sorunların nasıl ortadan kalkıp başarıyı yakaladığınız siz de buna şaşıracaksınız. Bu dönemde tüm gücün sizde olduğunu ve ne isterseniz elde edebileceğinizi unutmayın.

Merkür’ün ileri hareketi ayrıca Koç burcunda olduğu için Koç döngüsünün ardından belki de ilk kez Koç burcunun etkilerini yeniden güçlü bir biçimde hissetmeye başlayacağız. Koç burcunun etkisi ile bu hafta özgürlüğümüze ve eğlencemize biraz daha düşkün hale gelmemiz olası. Uzun süredir sorunlar ve yoğunluklarla boğuştuğumuz için bu rahatlama haftasında canımız ne isterse yapmak isteyebiliriz.

Merkür’ün olumlu enerjisini hissedeceğimiz dönemde tek olumsuz nokta eğer kendimizi kontrol etmezsek eğlencenin dozunu fazla kaçıracağımız olabilir. Bu hafta eğlencenin dozunu fazla kaçırıp kendimizi dağıtmamaya dikkat etmeliyiz. Bu dikkat edilmesi gereken durumun dışında Koç burcunda ileri harekete başlayan Merkür hepimizin imdadına yetişmek için geliyor diyebiliriz. Merkür’ün olumlu enerjisini kullanarak iş yerinde istediğimiz başarıyı elde edebilir, aramız bozulan kişilerle yeniden aramızı düzeltebilir ve geciktirdiğimiz işleri tamamlayabiliriz.

Bu dönemin oldukça önemli olduğunuz unutmayın çünkü Koç döngüsünden sonra yeniden Koç’un olumlu enerjisini ilk kez bu kadar güçlü hissedeceğiz bu yüzden bu dönemi iyi değerlendirmekte fayda var. Merkür’ün hayatımızı etkisi altına alıp tüm sorunları çözdüğü bizi rahatlattığı bu keyifli haftayı iyi değerlendirin ve yeni başlangıçlar yapın. Sağlık sorunlarınızın da bu dönemde düzeleceğini söylemek mümkün.

Bu hafta genel anlamda kendimizi iyi hissedeceğiz, unutmayın. Bu yüzden dışarı çıkıp olumlu hislerimizi etrafımızdaki kişilerle paylaşmalı ve ısınan havanın tadını çıkartmalıyız. Merkür sizi kurtarmak için geliyor!