Akrep Burcunda Dolunay

9 Mayıs Salı gecesi Akrep burcunda 20 derecelik bir Dolunay gerçekleşecek ve hayatımızı oldukça yoğun bir biçimde etkisi altına alacak.

Öncelikle Akrep burcunda gerçekleşecek olan Dolunay’ın aynı zamanda geri hareket eden Plüton ile de bir altıgen açı oluşturacağını söylemekte yarar var. Dolunay’ın Plüton ile oluşturduğu altıgen açının bu kadar önemli olmasının nedeni ise Plüton’un yönetici burcu yani Akrep. Akrep burcunda gerçekleşecek olan Dolunay döneminde bu yüzden tamamıyla Akrep burcunun etkisi altında olacağımızı söyleyebiliriz.

Akrep burcunun çifte etki gösterdiği bu Dolunay döneminde diğer Dolunay dönemleri gibi hassas olmayacağımızı söylemek mümkün. Ayrıca kendimizi kötü de hissetmeyeceğiz çünkü çifte etki yaratan Akrep bu dönemde baskın olacak ve Dolunay’ın neredeyse tüm olumsuz etkilerini olumlu etkiye çevirecek.

Dolunay döneminde tüm sırların ortaya çıktığına şahit olacağız ama bu durum şaşırtıcı bir biçimde işimize yarayacak ve can sıkıcı durumlar ortaya çıkmayacak. Plüton’un da etkisi ile bu dönemde olumlu anlamda bir dönüşüm yaşayacağımızı da söylemek mümkün. Ancak bu dönüşüm hayatımızı kusursuz bir şekilde uyum sağlayarak bizi birkaç adım ileri taşıyacak türden bir değişim olacak.

Plüton’un da etkisi ile bu Dolunay dönemi dilek dilemek, hedef koymak ve gelecek planları yapmak için de oldukça uygun. Sosyal ilişkilerle, iş yeri, iş anlaşmaları ve duygusal konularla ilgili sorunlar çözülecek. İletişim gücümüz artacak. Eğer ikna etmek istediğiniz kişiler varsa ya da etrafınızdaki kişilerle konuşmak istediğiniz bir konu varsa bunlar için en uygun zaman dilimlerinden birine girmiş bulunmaktayız.

9 Mayıs’ta ortaya çıkan Akrep burcunda Dolunay’ın etkisi bizi sadece kısa bir süreliğine etkisi altına almayacak, unutmayın. Plüton ile Dolunay’ın arasında oluşan altıgen açı ve Akrep burcunun baskın olması nedeniyle Büyük Ateş Üçgeni olarak adlandırılan bu gezegensel olay hepimizi 20 Haziran’a kadar etkileyecek.

Bu dönemde geleceğiniz için adımlar atmalısınız çünkü hedeflerinize ulaşmak için uygun bir zaman diliminde olacağız. Her anlamda çok daha enerjik olacağımız bu Dolunay döneminde ayrıca yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Önünüze her zaman yeni fırsatların çıkacağını da göz önünde bulundurun ve gözünüzü dört açın. Büyük Ateş Üçgeni nedeniyle bu dönemde olumsuzlukların ortaya çıkması imkansız hale gelecek, unutmayın.