9 Eylül Haftası Haftalık Burçlar

Bu hafta burçları neler bekliyor?  Koçlar cesaret enerjisiyle karşılaşırken kovalar finansal anlamda güzel haberler alacak. Dahası yazımızda…

Koç

Bu hafta Koçların odak noktası cesaret olacak. Gezegensel enerjilerin etkisiyle cesaretiniz artacak. Bu durum kariyerinizle ilgili çok güzel gelişmeler getirebilir. Maaşınıza artış veya terfi alabilirsiniz. Yapılan araştırmalar spor yapanların liderlik vasıflarını geliştirdiklerini ve sporun başarı için kritik bir rol oynadığını gösteriyor. Siz de hayatınızdan sporu ihmal etmeyin.

Boğa

Bu hafta Boğaların odak noktası iletişim olacak. Gezegensel enerjilerin etkisiyle iletişim konusunda farklı deneyimler yaşayabilirsiniz. Kullandığınız kelimeler ve kendinizi ifade gücünüz her zamankinden daha etkili olabilir. Kişinin yaşadığı duyguların sonuçlarını kontrol edebilmesi için, önce duygularını fark etmesi ve bunları nasıl ifade edeceğini bilmesi gerekir.

İkizler

Bu hafta İkizlerin odak noktası evleri olacak. Evinizle ilgili konularda sizi etkisi altına alan gezegensel enerjiler iş birliği içinde. Eviniz ve ailenizle ilgili güzel gelişmeler kapıda. Bu sıralar özel hayatınızla daha fazla meşgul olabilirsiniz. Ailenizle bağlarınızın kuvvetli olması, problemlerinize geçici çözümler bulmak yerine, kalıcı çıkış yolları bulmanıza yardım eder.

Yengeç

Bu hafta Yengeçlerin odak noktası kendilerini ifade etme güçleri olacak. Gezegensel enerjilerden gelen güzel mesajlar sizi de etkisi altına alıyor. Kendinizi ifade gücünüz çok yüksek olabilir. Bu süreci yıl sonuna geldiğinizde en şanslı döneminiz olarak bile hatırlayabilirsiniz. Hayatımızı başka hayatlar ile kıyaslamak yerine fırsatları değerlendirmeliyiz.

Aslan

Bu hafta Aslanların odak noktası ekonomik konular olacak. Burcunuzun gelirler alanını etkileyen gezegensel enerjiler günlük iş rutininizin çok daha iyiye gitmesini sağlayacak. İşinizle ilgili finansal anlamda çok güzel gelişmeler yaşanabilir. Sizi zengin kılan asıl yatırım; kendi büyümenizi ve gelişiminizi sağlayacak kendinize yapacağınız yatırımlardır, bunu unutmayın.

Başak

Bu hafta Başakların odak noktası aşk ve sevgi olacak. Yapacağınız her konuşma, çok olumlu kapıların açılmasını sağlayabilir. İlişkisi olanlar çok daha ciddi adımlar atacak. İlişkisi olmayanlar ise aşık olabilirler. Çevrenizdekiler size olumlu pek çok şey söylese de, sizin kendinize söyledikleriniz olumsuz ise, o pozitif söylemleri yok edebilir. Yine de buna göre davranın.

Terazi

Bu hafta Terazilerin odak noktası sevdiklerinden görecekleri destek olacak. En umutsuz olduğunuz yerden finansal bir destek görebilirsiniz. Bu destek bir miras olabilir veya arkadaşınızdan, ailenizden gelecek bir katkı da olabilir. Hayatta asıl önemli olanın para değil de sevdiklerimizin bize olan sevgisi ve desteği olduğunu anlayacaksınız. Sürprizlere hazır olun!

Akrep

Bu hafta Akreplerin odak noktası olumlu düşünmek olacak. Gezegensel enerjilerin olumlu olması tüm düşünme biçiminizi olumlu yönde etkileyecek. Bazı dönemler insanın canı sadece eğlenmek, gülmek ister. Bu da sizin için öyle dönemlerde biri! Dans bireysel olarak; kas gücümüzü, esnekliğimizi, dayanıklılığımızı ve dengemizi arttırıyor. Dansa başlayabilirsiniz!

Yay

Bu hafta Yayların odak noktası eğitim ya da kariyer hayatları olacak. Gezegensel enerjiler profesyonel hayatınızda şansınızın açık olmasını sağlayacak. İş yerinde ya da okulda en çok sevilen, en çok takdir edilen kişi olabilirsiniz. Bazen motivasyon için bazen de performans için ekip başarısı öne çıkabilir. Siz de takım çalışması konusunda biraz daha dikkatli olmalısınız.

Oğlak

Bu hafta Oğlakların odak noktası arkadaşlıklar olacak. Gezegensel enerjiler burcunuzun arkadaşlık ilişkilerini etkileyecek. Arkadaşlıklarınız, ortaklıklarınızla ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir. Arkadaşlarınıza daha çok vakit ayırmaya çalışın. Hayatın karmaşası içinde bu size zor gelse de, gerçek bir dost her zaman gününüzü güzelleştirebilir. Daha iyi hissedeceksiniz.

Kova

Bu hafta Kovaların odak noktası gelirlerinin artması olacak. Gezegensel enerjiler ekonomik konularda size destek olacaklar. Finansal anlamda güzel haberler alabilirsiniz. Önemli olan para kazanmak uğruna mutsuz olmayı seçmemek ve hem çalışıp hem de mutlu olmanın finansal zekâyı kullanmaktan geçtiğini unutmamaktır. Buna göre davranmanızda yarar var.

Balık

Bu hafta Balıkların odak noktası romantizm olacak. Gezegensel enerjiler aşk konusunda size destek verecekler. İlişkisi olanlar çok daha mutlu hissedecek. İlişkisi olmayanlar ise hiç beklenmedik bir anda aşık olacaklar. Bu güzel duygular başarınızı da olumlu yönde etkileyecek. Problemlerin çözüldüğü ve kendinizi çok daha güçlü hissettiğiniz bir döneme giriyorsunuz.