Kara Ay Lilith ve Eylül Ayında Etkileri

Kara Ay diye adlandırılan Lilith asteroidi bugün Balık burcuna geçiş yapacak ve tüm Eylül ayında hayatımızı etkileyecek. Peki, Kara Ay Lilith bize neler getirecek?

Öncelikle Kara Ay olarak tabir edilen Lilith asteroidinin neyi temsil ettiğini en iyi şekilde incelemeliyiz ki Balık burcu ile birlikte bize neler getirecek daha iyi anlayabilelim.

Kara Ay olarak tabir edilen Lilith asteroidi genel anlamda odaklanmamız gereken işler konusunda bizi motive eden bir enerjiye sahiptir. Ancak tabi ki bu asteroide Kara Ay denilmesinin asıl nedeni bizi motive ederken aşırıya kaçmayı ve hırslarımızı, korkularımızı, bilinçaltımızda yatan sorunları açığa çıkartmasından kaynaklanmaktadır.

Kara Ay Lilith önümüzdeki günlerde hatta Eylül ayı boyunca bizi yarım kalan işlerimizi tamamlamamız konusunda destekleyecek. Tüm kalan işlerimizi bitirebilir ve başarılarımızı arttırabiliriz. Ama duygularımızın çalkantı halinde olması ve sosyal hayatımızda yaşayacağımız kaotik durumlarda bu süreçten çok başarılı ama yorgun çıkmamıza neden olacak.

Eylül Ayı boyunca Balık burcundaki Kara Ay Lilith bizi etkileyecek diye ifade ettik. Peki Balık burcunun ne tür özelliklerini hissedeceğiz, şimdi de ona bir bakalım:

Balık Burçları etrafında olan biten her şeyden ve etrafındaki herkesten kolayca etkilenebilen hassas kişilerdir. Tam olarak anlaşılamayan, kendilerini de belirli kalıplar içinde tanımlayamayan muğlak, gizemli, karmaşık yönleri vardır. Şiire ve müziğe yatkın, romantik insanlardır.

Masalsı, büyüleyici bir güzelliğe sahip olabilir. Gözleri anlamlı, derin ve oldukça etkileyicidir. Sinema aktrisi havasında olabilir. Giyinmeye, makyaja meraklıdır. Hassas ve alıngandır ancak her ne kadar fazlaca etki altında kalsa da bir şekilde zor durumlardan sıyrılmasını, kurtulmasını bilir. Akışta yaşar.

Balık burcunun bu özellikleri Kara Lilith ile birleştiğinde aslında hepimizin çok daha derin, gizemli ve çekici olacağını ifade etmek mümkün. Hislerimizi daha yoğun şekilde ifade edecek ve yaptığımız her işe yaratıcılık, estetik katacağız. Ancak yine Kara Ay Lilith sayesinde yeterince kontrollü olmayı başaramazsak bu süreçte fazlasıyla içimize kapanabiliriz.

Aslında kısaca ifade etmek gerekirse Eylül Ayında elimizi atacağımız neredeyse her işten başarılı ve ekonomik olarak kazançlı çıkacağımızı ifade edebilir ve bunun müjdesini verebiliriz. Sadece Kara Ay Lilith tüm bu konularda bizi abartılı ve olumsuz yöne doğru çekecek. Bu nedenle her işte ölçülü olmamız gerekiyor, bunu unutmazsanız Eylül Ayını oldukça iyi bir şekilde geçirebilirsiniz…