Neptün Pallas Kaşılaşması

Bu hafta Balık burcundaki Neptün ile Pallas asteroidi arasında 10 derecelik bir karşılaşma yaşanıyor. Peki bu karşılaşmanın hayatımıza ne tür etkileri olacak?

Balık burcundaki Neptün’ün Pallas asteroidi ile karşılaşmasının ardından hayatımızda annelerimiz, eşlerimiz, kızlarımı ya da kız kardeşlerimiz gibi bizim için önemli olan kadınların ön plana çıktığını göreceğiz. Onlara olan sevgimizin artması, üzerimizdeki etkilerinin daha hissedilir hale gelmesi mümkün. Tabii ki bu noktada güçlü kadınların arasındaki çatışmanın da ön plana çıktığını göreceğiz çünkü anneler, eşler ve kız kardeşlerin her biri kendi düşüncelerini kabul ettirmeye çalışacak. Erkeklerin bu dönemde zorlanması mümkün çünkü kadınların içindeki gücün artmasıyla erkeklerin daha geri planda kalması hatta bazen de arada kalması mümkün.

Neptün’ün Balık burcunda olması ile Neptün Pallas karşılaşması aslında farklı bir boyuta geçiyor. Balık burcunun gözle görülür etkisi ile bu karşılaşma hayatımızda platonik aşkların, gizemli aşıkların ortaya çıkmasını sağlıyor. Bunun yanı sıra karanlıkta kalmış konuların bu dönemde aydınlanacağını da söylemek mümkün. Evrensel sevginin derinleşeceği, güçleneceği ve hepimizin bu sevginin gücünün gölgesi altına gireceğimiz bu dönem kadınlar arasında oluşacak küçük sürtüşmeleri saymazsak aslında hepimize iyi gelecek. Kadınların özellikle de annelik iç güdülerinin neden olduğu sıcacık sevgisi hepimizin kalbini ısıtacak.
Neptün Pallas karşılaşmasının olumlu etkilerinden bir diğeri de ilham olacak. Bu dönemde yaratıcı işler yapan kişilerin işlerinde büyük atılımlar yapması olası. Yazar, ressam, şarkıcı gibi üretim yapan kişilerin bu dönemde çok daha başarılı olacağını ve ön plana çıkacağını da söylemek mümkün. Bu hafta güçlü enerjilerin altında olacağımız için belli bir stratejiye de ihtiyacımız olacak diyebiliriz. Çünkü eğer belli bir planımız olmadan bu dönemi gelişi güzel yaşarsak bu dönemde kesinlikle riskli aşkların, ilişkilerin başlaması ve beklenmedik sırların açığa çıkması mümkün.

Bizi etkisi altına alan Neptün Pallas karşılaşmasının olumlu etkilerini içimizdeki güzellikleri açığa çıkartmak ve çok daha verimli olmak için kullanırsak bu hafta hepimiz için yararlı olur. Ayrıca güçlü kadınların arasında kalan erkeklerin de bu dönemde arabulucu rolü oynaması gerekecek. Dikkatli olmakta ve bu güçlü enerjiyi doğru yönlendirmekte fayda var.