Güneş Plüton Üçgeni

Bu hafta Boğa burcundaki Güneş ile Akrep burcunda geri hareket eden Plüton arasında 19 derecelik bir üçgen açı oluşacak ve hayatımızı yoğun bir biçimde etkisi altına almaya başlayacak. Peki Güneş – Plüton üçgeni hayatımızı nasıl etkileyecek?

Boğa burcundaki Güneş ile Akrep burcunda geri hareket eden Plüton arasında oluşan üçgen açının hayatımızı etkisi altına alması ile birlikte sosyal ilişkilerimizle ilgili büyük değişiklikler olabileceğini söylemek mümkün. Bu büyük değişikliklerin ana kaynağı ise aklımızda belirecek soru işaretleri olacak.

Güneş ile Plüton arasındaki üçgen açı bu yılın en ilginç gezegensel olaylarından biri diyebiliriz. Çünkü bu üçgen açının önemli parçalarından biri olan Güneş bir toprak burcu olan Boğa’da ilerlemeye devam ediyor, ancak Boğa burcundaki Güneş’in özelliklerine zıt bir biçimde geri hareket eden Plüton ise Akrep burcunda. Bu yüzden Güneş ile Plüton arasındaki üçgen açı farklı durumlardan etkilenen hem oldukça yoğun hem de ilginç gezegensel olaylardan biri olacak.

Güneş ile Plüton üçgeninin hayatımızı etkisi altına alması ile birlikte ayrıca güç savaşları yaşanması mümkün çünkü herkes bu dönemde gücünü etrafındaki kişilerin üzerinde kullanmak isteyecek. Eğer siz Güneş Plüton üçgeninin uyandıracağı içinizdeki bu gücü etrafınızdaki kişilerin üzerinde kullanmaya çalışmak yerine işleriniz için kullanacak olursanız oldukça verimli bir hafta da geçirebilirsiniz, bunu unutmayın.

Bu dönemde farkındalığınız artacak, kendinize olan güveniniz de uzun süre sonra yeniden en yüksek seviyesine ulaşacak diyebiliriz. Sorumluluklarınızı yerine getirmek ve etrafınızdaki insanlara da yardımcı olmak isteyeceksiniz. Ayrıca bu hafta sosyal ilişkilerinizle ilgili kararlar almak ve değişiklikler yapmak için de çok uygun. Ancak değişiklik yapmaya karar verirseniz mutlaka sonucu somut olarak görebileceğiniz ve içinize sinen değişiklik kararları almanızda yarar olacaktır.

Güneş Plüton üçgeninin etkisi ile en çok sosyal ilişkilerimizin etkileneceğini ve değişiklikler oluşacağını ifade etmiştik. Güneş Plüton üçgeninin en etkili sonuçlarından biri de hayatımıza düzen ve farkındalık getireceğini de belirtmekte yarar var. Bu dönemde çok daha sağlam adımlar atacak ve attığınız adımların getirilerinin de farkında olacaksınız. Genel anlamıyla oldukça olumlu etkiler yapacak bu dönemde gücünüzü hırslarınız uğruna kullanmamaya özen gösterirseniz verimli bir hafta geçirebilir ve hedeflerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz.