Alçalan Burç Odaklı Tarot Falı ile İlişkinizin Geleceğini Öğrenin! 

Tarot falında kartlar, astroloji ile birbirine bağıntılıdır. Kişilerin burçlarına göre bakılan Tarot falı, çok daha doğru ve gerçekçi yorumlar içerir. Bu sebeple alçalan burç ya da yükselen burç da yine Tarot falı ile bağlantılıdır.

Alçalan burçlar, kişinin doğumuyla beraber ufuk çizgisinde batan burçlar olarak bilinir. 7. evin bitişi olarak bilinen alçalan burçlar, partner ile uyumu anlatır. Tarot falında yorumu ise fal sahibinin partneri ile olan ilişkisi, uyum ve evlilik beklentileri şeklinde yapılmalıdır. Fal açıldıktan sonra burçlar, yükselen ve alçalan burca göre kartlar yorumlanabilmektedir. Örneğin; ilişkideki ilerleme, problemler ve çözümler için alçalan burçlar dikkate alınarak Tarot falı açılabilir. Alçalan burcunuzu öğrenmek için yükselen burç için geçerli olduğu gibi doğum yeri ve saatini bilmek yeterlidir.  Ayrıca yükseleninizin karşıt burcu da yine alçalan burçtur.

Alçalan Burçlar ve Tarot Kartlarının Arasındaki Bağlantı Nedir?

Alçalan burçlar genellikle kişinin ilişkiye yönelik olarak neler yaşayacağı, uyumu, evlilik hayatı, ilişki beklentileri gibi konuları ele alır. Bu sebeple Tarot falında ilişki için yapılan açılımlarda da dikkate alınabilmektedir. Tarot kartları ve burçlar arasındaki bağıntı, birbirlerini sembolize etmeleridir. Her burç için bir sembol Tarot kartı vardır. Bu sebeple Tarot kartları anlam içeriği olarak burçları sembolize eder. Örneğin, Koç burcu ile İmparator kartının eşleşmesi bir tesadüf değildir. İmparator kartındaki otoriter kişilik Koç burcunun karakterini tamamlar. Bu sebeple alçalan burçlara göre kartların yorumu da yine Tarot falında farklı bir açıyla olaylara bakılmasını sağlamaktadır.

Alçalan Burçların Tarot Kartları Nelerdir? 

Her burç; sembolik olarak burcun karakterini ve kartın anlamını aynı anda taşıyan bir Tarot kartına sahiptir. Her burcun bir kartı olduğu gibi, alçalan ve yükselen burçlar için de bir kart bulunmaktadır. Alçalan burçlar ilişki burcudur. İlişkideki karakteriniz hakkında bilgi veren alçalan burcunuzun Tarot kartları ise aşağıdaki gibidir:

Yükseleni Koç, Alçalanı Terazi, Alçalan Tarot kartı Adalet.

Yükseleni Boğa, Alçalanı Akrep, Alçalan Tarot kartı Ölüm.

Yükseleni İkizler, Alçalanı Yay, Alçalan Tarot kartı Denge.

Yükseleni Yengeç, Alçalanı Oğlak, Alçalan Tarot kartı Şeytan.

Yükseleni Aslan, Alçalanı Kova, Alçalan Tarot kartı Yıldız.

Yükseleni Başak, Alçalanı Balık, Alçalan Tarot kartı Ay.

Yükseleni Terazi, Alçalanı Koç, Alçalan Tarot kartı İmparator.

Yükseleni Akrep, Alçalanı Boğa, Alçalan Tarot kartı Aziz.

Yükseleni Yay, Alçalanı İkizler, Alçalan Tarot kartı Aşıklar.

Yükseleni Oğlak, Alçalanı Yengeç, Alçalan Tarot kartı Savaş Arabası.

Yükseleni Kova, Alçalanı Aslan, Alçalan Tarot kartı Güç.

Yükseleni Balık, Alçalanı Başak, Alçalan Tarot kartı ise Ermiş.

Alçalan Burç Tarot Kartları Nasıl Yorumlanır?

Alçalan burcunuza göre Tarot falı bakarken ilişki esas alınır. Çünkü alçalan burçlar, kişinin ilişkiye bakış açısı, uyumu, evlilik beklentilerini ifade eder. Alçalan burçlara göre Tarot kartlarının yorumu şöyle yapılmaktadır:

Alçalanı Koç Olanlar: İmparator Kartı

Alçalan burcu Koç olanların Tarot kartı İmparator’dur. İmparator kartı; Tarot falında otoriteyi simgeler. Alçalan burç yorumuna göre bakıldığında ise ilişkide otoriter olmayı seven bir kişiliği simgeler.

Alçalanı Boğa Olanlar: Aziz Kartı

Boğa burcunu temsil eden Aziz kartı, vicdan ve eskiye bağlılığı simgeler. Yeniliklere izin verilmesi gerektiğini öğütler. Alçalanı Boğa olan birini simgeleyen Aziz kartı, yenilikleri ve değişimin kaçınılmazlığını simgeler.

Alçalanı İkizler Olanlar: Aşıklar Kartı

Alçalan burcu İkizler olan kişilerin Tarot kartı Aşıklar’dır. İkizler burcunun dengesizliği ve aşk arasındaki hayatını simgeler. İlişkideki kişinin hem aşk isteyişi hem de aşktan uzaklaşan bir karaktere sahip olduğu şeklinde yorumlanır.

Alçalanı Yengeç Olanlar: Savaş Arabası Kartı

Yengeç burcu duygusallığı ile ön plana çıkan bir burçtur. Tarot falında alçalanı Yengeç burcu olanlar için Savaş Arabası kartı simge karttır. Savaş Arabası kartı, kişinin ilişkide kontrol sahibi, kendi kararlarını verecek olgunluk ve bilgelikte olduğunu ifade eder.

Alçalanı Aslan Olanlar: Güç Kartı

Alçalan burcu Aslan olanların Tarot kartı Güç kartıdır. Güç kartı; kişinin içindeki güç ile problemleri çözebileceğini öğütler. Kendini her konuda üstün gören bir yapıya sahiptir. İlişkideki kişinin kendini üstün görmek gibi bir huyu olduğu şeklinde fal yorumlanabilir.

Alçalanı Başak Olanlar: Ermiş Kartı

Başak burcunun iç dünyaya olan dönüşü simgeler. Sorunun çözüm kaynağının bilinçaltında bulunabileceğini anlatır. Tecrübeyi simgeleyen bu kart, kişinin ilişkide olgun ve tecrübeli taraf oluşunu gösterir.

Alçalanı Terazi Olanlar: Adalet Kartı

Terazi burcu ayrıntıyı seven, dengesini bulan, neşeli kişilerdir. Adalet kartı ise Tarot falında geçmişte yapılan iyiliklerin karşılığını bulacağını anlatır. Adil kararları simgeleyen Adalet kartı, alçalan burç uyumuna göre yorumlandığında mantıklı, doğru seçimler yapan, mantık ve duygularını adaletli bir şekilde kullanabilen kişileri simgeler.

Alçalanı Akrep Olanlar: Ölüm Kartı

Akrep burcu genellikle yaptıklarını ciddiye alan, sınırları keskin kişileri simgeler. Ölüm kartı ise Tarot falında olayların bitişini ve yeni başlangıçların gerçekleşeceğini anlatır. Sınırlarını ciddiye alan Akrep burcunun ilişkide bu tavrının bitiş eve başlangıçlara sebep olabileceği şeklinde yorumlanabilir.

Alçalanı Yay Olanlar: Denge Kartı

Alçalan burcu Yay olan kişiler enerjik, samimi, girişken ve çabuk sıkılan bir yapıya sahiplerdir. Denge kartı ise Tarot’ta alışma ve farklı duyguları kontrol altına alabilme kabiliyetidir. Yay burcunun değişken ve girişken yapısının Denge kartı ile birleşimi, ilişkideki heyecan veren, dinamik ve hızlı ayak uyduran kişiyi temsil eder.

Alçalanı Oğlak Olanlar: Şeytan Kartı

Oğlak burcu çalışkan, bilinçli ve başarılı bir kişiliğe sahiptir. Şeytan kartı ise Tarot falında korku, bağımlılıklar ve zayıf yönleri simgeler. İlişkide zayıf yönleri olan birinin bunlardan kurtulmak için verdiği çabanın göstergesi olarak yorumlanabilmektedir.

Alçalanı Kova Olanlar: Yıldız Kartı

Kova burcu sevecen, bilgili, neşeli, bilgiye önem veren bir yapıya sahiptir. Yıldız Tarot kartı ise yenilikleri temsil eder. Alçalan burcu Kova olan birinin Tarot kartı Yıldız kartıdır. Kova ve Yıldız kartının birleşimi ise ilişkideki yenilikleri seven ve uygulayan kişi olunduğunu gösterir.

Alçalanı Balık Olanlar: Ay Kartı 

Alçalan burcu balık olanların Tarot kart Ay kartıdır. Balık burcu Zodyak’taki en iyimser burçlardan biridir. Tamamıyla duygu odaklı yaşayan Balık burçları ilişkilerinde de bunu hissettirir. Ay kartı da ‘her yolun sonunda bir aydınlığa çıkılır’ öğüdünü veren karttır. Alçalanı Balık olan kişilerin Ay kartı yorumu ilişkideki iyimser ve çileyi çeken taraf şeklinde yorumlanabilir.