ASLAN BURCU (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Burçları yorumladığımız bu seride sıra Aslan Burcu yazısında. Doğduğunuz zaman diliminde güneşin bulunduğu pozisyon, burcunuz olarak ifade edilir. 23 Temmuz- 22 Ağustos tarihleri arasında doğmuş ve doğacak olan kişiler ise Aslan Burcudur.

Bu yazıda Aslan burcunun genel özellikleri, Aslan burcu kadını, Aslan burcu erkeği, Aslan burcunun aşk hayatı, Aslan burcunun iş hayatı, Aslan burcu ve sağlık, Aslan burcunun ünlüleri, Aslan burcunun olumlu özellikleri ve Aslan burcunun olumsuz özellikleri gibi merak ettiğiniz konuları yorumladım. 

Aslan Burcu Hakkında Kısa Kısa Bilgiler

  • Yönetici gezegeni: Güneş 
  • Elementi: Ateş 
  • Rengi: Koyu sarı, altın rengi, turuncu, kehribar
  • Metali: Altın
  • Taşı: Sarı Safir
  • Uyumlu olduğu burçlar: Yay, Koç, Kova
  • Uyumsuz burçlar: Akrep, Oğlak, Yengeç

Aslan Burcunun Genel Özellikleri

Aslan burçları hırslı, cesur ve eğlenceli bir yapıya sahiptir. Aynı zamanda özgüvenli ve cesurlardır.  Yönetme becerileri fazlasıyla yüksektir, liderlik yapmayı severler. Genelde, yönetici ve popüler kişilikler bu burç grubundan ortaya çıkar. Bulundukları ortamın en iyisi olmak için ellerinden geleni yaparlar. Hedefleri her zaman yüksektir bu nedenle pes etmeyi asla düşünmezler. 

Aşk ve ilişki konuları hayatlarında önemli bir yer kaplar. Karşındaki insana çok değerli hissettiren, dürüst ve son derece sadık insanlardır. Aşkı tutkulu yaşamak isterler ve cinselliğe de oldukça önem verirler. Paraya, şana ve şöhrete düşkündürler. İstedikleri şeyler karşısında para harcamaktan çekinmezler. Kendilerinin ve etrafındaki insanların dış görünüşünü Aslanlar için önemlidir. Her zaman bakımlı, titiz ve düzenli gezerler. Hayata bir kere geldiklerini düşündükleri için her şeyin en iyisini hak ettiklerini düşünürler.

aslan kadını

Aslan Burcu Kadını

Aslan kadınlarının en bilinen özellikleri çekici, samimi ve sıcak kanlı bir yapıya sahip olmalarıdır. Giyimleriyle ve güzellikleriyle bulundukları ortamda oldukça dikkat çekerler. Bakımlı olmayı severler. Samimi ve içten davranışlarıyla arkadaş ortamlarının vazgeçilmez karakterlerinden biridir. 

Aslan burcu kadınlarının yaratıcı bir yönü vardır. Parçaları birleştirip ortaya yeni bir şeyler çıkarmaktan keyif alırlar. Aynı zamanda liderlik özelliğine de sahiptirler. Belirli bir kitleyi yönetip insanları etki altına alabilirler.

Aşk hayatlarında ise oldukça sadıktırlar. Tutkulu ve güven dolu bir ilişki yaşamak isterler. Partner seçiminde hayat standartlarına dikkat ederler. Rahat ve konforlu bir yaşama önem verirler. Son olarak eğer bir Aslan kadınıyla birlikteyseniz ona yalan söyleyip gururunu kırmamaya özen göstermelisiniz.

aslan erkeği

Aslan Burcu Erkeği

Aslan erkeklerinin en bilinen özellikleri cömert ve eğlenceli bir yapıya sahip olmalarıdır. Bulundukları ortamda bir şeyler ısmarlamayı, yedirmeyi ve içirmeyi çok severler. Eğlenceli karakterleri sayesinde herkesin arkadaş olmak isteyeceği insanlardır. Ortamların kahkaha ve eğlence kaynaklarıdır.

Aslan burcu erkeklerin en belirgin özelliklerinden biri liderliktir. Bu özellikleri sayesinde otoriteyi kurmakta zorlanmazlar. Aynı zamanla bakımlı olmayı ve güzel giyinmeyi severler. Partner seçiminde de bu konuya oldukça dikkat ederler. İlişkide cinsellik ve tutku en önem verdikleri şeylerden biridir. Son olarak eğer bir Aslan erkeği ile birlikteyseniz özgüveninizi her zaman yüksek tutmalı ve hayata karşı istekli olmalısınız. 

aslan aşk hayatı

Aslan Burcunun Aşk Hayatı

Aslan burçları aşkı dolu dolu yaşamayı sever. Onlar için ilişkide tutku ve şehvet her zaman ilk sırada gelir. Bu nedenle partnerleriyle sürekli yan yana olmak ve birlikte vakit geçirmek isterler. İnce ruhlu, düşünceli ve romantik bir yapıları vardır. 

Aslanlar aşk hayatlarında fazla sahiplenici olabilirler. Bu da bazen kısıtlayıcı ve kıskanç davranışlar sergilemelerine neden olabilir. Genelde ilişkiye yön veren veren ve yöneten taraf olurlar. Bu nedenle her şeyi kontrol eden taraf olmak isterler. Son olarak eğer bir Aslan burcu insanıyla birlikteyseniz tutkunuzu ve heyecanınızı kaybetmemenizde fayda var.

Aslan Burcunun İş Hayatı

Aslan burçları en yetenekli burç gruplarından biridir. Yaptıkları işe fazlasıyla değer ve emek verirler. Genelde yoğun çalışma temposun alışkın insanlardır. Her zaman daha iyisi olabilmek için ellerinden geleni yaparlar. Çünkü kapasitelerinin farkındalardır ve azla yetinmek istemezler. 

Aslanlar emir olmak ve birilerinin altında çalışmaktan pek fazla hoşlanmayabilir. Bu nedenle kendi işlerinin patronu olmak onlar için en iyi tercihlerden biridir. Kendi işleri yoksa bile her zaman bir yönetici pozisyonunda olmayı hedeflerler. Şov dünyası ve oyunculuk da en sık yer aldıkları alanlardan biridir.  

Aslan Burcu ve Sağlık

Aslan burcu, insan bedeninin kalbini temsil eder. Bu nedenle de en dikkat etmesi gereken organlardan biri kalbidir. Zaman zaman ritim bozuklukları, çarpıntılar ve kalp sıkışması yaşayabilirler. Bunun nedeni ise sadece hastalıklar değil, sinir, stres ve yaşanmış olan gerginlikler de olabilir.

Sırt ve boyun bölgesi rahatsızlıkları da Aslan burcunun dert yakındığı hastalıklardan biridir. Fazla oturmak ve hareketsiz kalmak onlara iyi gelmeyebilir. Bu nedenle bol bol hareket edip egzersiz yapmaya özen göstermelidirler. 

Aslan Burcunun Olumlu Yönleri 

Aslan burcu insanlarının olumlu özelliklerinin arasında lider vasıflı ve yönetici bir karaktere sahip olmaları en başta gelebilir. Çünkü yaptıkları her işte ön planda olup işi yönetmek ve çekip çevirmek isterler. Aynı zamanda da oldukça çalışkan insanlardır. Yaptıklara işe her zaman değer verirler. 

Aslanlar çok eğlenceli ve pozitif insanlardır. Bulundukları ortamın neşe kaynağı olabilirler. Enerji dolu ve her zaman hareket halindedirler. Aynı zamanda çok çekici ve karşı konulması zor bir burçtur

Aslan Burcunun Olumsuz Yönleri

Aslanların olumsuz sayılabilecek özelliklerinden biri dik başlı olmaları olabilir. Bir iş yaparken başkalarına danışmayı pek fazla sevmezler. Genelde kendi verdikleri kararın en doğrusu olduğunu düşünürler. 

Övülmekten çok hoşlanırlar bu nedenle fazla alçak gönüllü insanlar değillerdir. Emeklerinin karşılığı olarak her zaman hoş sözler duymayı ve yüceltilmeyi beklerler. Aslanlar için para hayatta en önem verdikleri şeyler arasındadır. Bu nedenle de gösteriş ve lüks onlar için olmazsa olmazlardandır.

Aslan Burcunun Ünlü İnsanları 

Orhan Gencebay, Abdi İpekçi, Münir Özkul, Güler Sabancı, Ahmet Hakan, Gönül Yazar, Sibel Can, Sinem Kobal, Murat Dalkılıç, Meryem Uzerli, Neslihan Atagül, Elçin Sangu, Berk Hakman, Napolyon Bonapart, Barack Obama, Whitney Houston, Christopher Nolan, Neil Armstrong, Louis Armstrong, Madonna, Jennifer Lopez, Roger Federer, Mila Kunis, Patrick Swayze Jennifer Lawrence, Jason Momoa, Charlize Theron, Carlos Santana, Kobe Bryant, Usain Bolt, Eric Bana, Joe Jonas, Meghan Markle, Cara Delevingne, Fidel Castro, Michael Kors…


Sizler için hazırladığımız Aslan Burcu yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. Falsepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.