Haftalık Burç Yorumları- 16 Ağustos Haftası

16 ağustos

16 Ağustos- 22 Ağustos haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

16 Ağustos-22 Ağustos Haftasının Genel Etkileri Neler?

Haftalık burç yorumları yazımıza Venüs’ün burç değiştirmesiyle başlıyor olacağız sevgili Fal Sepeti takipçileri. Sevme şeklimizi, para konularını ve her türlü sosyal ilişkilerimizi anlatan Venüs, Terazi burcuna giriş yapıyor olacak. 11 Eylül’e kadar ikili ilişkilerimiz ve para konularında gayet huzurlu ve dengede olacağız. Estetik ve sanat konularına da ilgili olabiliriz.

Salı günü eril ve otorite figürleri ile restleşmelerden uzak duralım. Aynı zamanda bilinçaltımız gece boyunca açık olabilir bu nedenle mesaj veren rüyalar görebiliriz.

Çarşamba ve Perşembe günleri fikirlerimizi ve düşüncelerimizi paylaşırken dayatmacı tavırlar sergilememeye özen gösterelim. İki gün boyunca iletişim oldukça aktif olacak. Bazı konuları oldukça takıntı haline getirebiliriz bu nedenle intikam duygumuz ön planda olabilir. Mümkün olduğunca stratejik ve iyimser hareket edelim.

Cuma günü genel olarak abartıdan uzak duralım. Her türlü harcamalarımıza dikkat edelim. Günün önemli işlerini ise öğleden sonraya bırakalım.

Pazar günü Kova burcunda sert bir Dolunay yaşayacağız. Aniden büyüyecek olaylar gündemimizi oluşturabilir. Aynı zamanda eğitim ve ticaret konularımız da netlik kazanabilir.

16 Ağustos – 22 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR (21 Mart- 20 Nisan)

Haftalık burç yorumları yazımıza Koç burcu ile başlıyoruz. Sevgili Koçlar ve yükseleni Koç olanlar, bu hafta arka planda olan bazı konular önünüze gelebilir. İyi niyetinizin kullanıldığını ve emekleriniz boşa gittiğini hissedebilirsiniz. Sakin ve pozitif olmaya gayret etmelisiniz. İş hayatınız ile ilgili konularda başarılı dönüşler alabilirsiniz ancak manipülatif kişilere dikkat etmelisiniz. 

Venüs’ün Terazi burcuna geçmesiyle ikili ilişkilerinizde ikili ilişkilerinizde denge ve uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Hatta zaman zaman geçmişe takılıp keşke şöyle olmasaydı gibi düşüncelerine takılı kalabilirsiniz. Hafta genelinde tepkisel davranmamaya özen gösterin. Hafta sonuna doğru hayatınız ile ilgili bir takım düzenlemeler içine girebilirsiniz. Ayrıntıları çabuk fark edeceğiniz ve daha planlı olacağınız günler sizleri bekliyor olacak.

Boğa Burcu

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR (21 Nisan- 21 Mayıs)

Sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa olanlar, bu hafta ikili ilişkiler ve para konuları gündeminizi oluşturacak. Sağlık ve günlük yaşamınızda iyileşmeler, rahatlamalar söz konusu olabilir. Aynı zamanda ikili ilişkilerinizde de uyum ve denge içinde olabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyen Boğa burçları sürpriz gelişmeler yaşayabilir. Parasal konularda ise harcamalarınızı dengede tutmaya özen göstermelisiniz. 

Kariyer hayatınızda yaptığınız işlerden oldukça keyif alabilirsiniz. Bunun yanı sıra işyerinde beraber çalıştığınız kişiler ile daha uyumlu ilişkiler içinde de olabilirsiniz. İştahınız artabilir, tatlıya ve abur cubura düşkünlüğünüz artabilir. Bu nedenle kilo sorunu olanların dikkat etmesinde fayda var. İlişkisi olan Boğa burçları partnerlerinden sürpriz adımlar görebilir. İlişkisi olmayan yada sorunları olan Boğa burçları ise problemlerini çözebilir. Hafta sonu yaşanacak olan Dolunay’da krizli bir konuyu radikal kararlar ile çözüme kavuşturabilirsiniz.

ikizler burcu

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER (22 Mayıs- 22 Haziran)

Sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar, aşk hayatınızın gündem olduğu bir haftaya giriş yapıyor olacaksınız. Havada yoğun bir aşk kokusu var. Aşk hayatınızda çok daha cesur davranabilirsiniz. Duygusal hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşanabilir fakat sorunları çözmek çok daha kolay olacak. Aynı zamanda sanatsal bir takım faaliyetlerde de bulunabilirsiniz. 

Bu hafta ortak işler yaptığınız kişiler ile oldukça uyumlu ve verimli çalışabilirsiniz. Girdiğiniz ortamlarda kendinizi kolayca ifade edip güçlü bağlantılar kurabilirsiniz. Hafta genelinde görünürlüğünüzün artacağı bir atmosfer hakim olacak. Duyduğunuz ve alacağınız haberler motivasyonunuzu arttırabilir. Aynı zamanda ailevi konularda ise gergin, sinirli ve detaycı olabilirsiniz. Son olarak Dolunay’ın etkisi hayatınıza büyük bir tamamlanma enerjisi getirecek. Yarım kalan yada arafta olduğunuz konuları bu hafta netleştirecek ve sonuçlandıracaksınız.

Yengeç Burcu

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER  (23 Haziran- 22 Temmuz)

Sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç olanlar, günlük koşuşturmaların yoğun olacağı bir haftaya giriş yapacaksınız. Uzun süredir alım ve satım konularında sıkıntıda olan işleriniz varsa çözüme kavuşabilir. Aynı zamanda evinize yeni bir eşya alabilir yada evinizde tadilat işleri yaptırabilirsiniz. İş hayatınızda gereksiz işler ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz bu nedenle sakin kalmaya dikkat edin. Bunların yanı sıra çok fazla misafir ağırlamak durumunda da kalabilirsiniz. 

Bu hafta maddi anlamda şanslı olabilirsiniz fakat paranız geldiği gibi gidebilir. Bu sebeple harcamalarınıza dikkat etmeli ve gelir gider dengesini dikkat etmelisiniz. Aşk hayatınızda partneriniz ile paylaşımlarınız artabilir ve keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Bunun yanı sıra hafta sonu Dolunay’ın etkisi ile kriz haline gelen bir maddi sorununuz çözülebilir. Son olarak ise maddi açıdan yeni planlar yapabilir ve bunları hayata geçirebilirsiniz. 

Aslan Burcu

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR  (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan olanlar, sevdiklerinizle ve yakın çevrenizdeki kişiler ile keyifli ilişkiler içinde olacağınız bir hafta sizleri bekliyor olacak. Sosyal medya ya da internet üzerinden yaptığınız işlerde önemli bağlantılar kurup güzel fırsatlar elde edebilirsiniz. İş hayatınız ile ilgili konularda ise şansınız oldukça yüksek olacak. Hafta boyunca enerjinizin bir kısmını kazançlarınızı artırma konusunda harcayabilirsiniz. 

Beklenmedik bir ödemenizin gündem olması böyle bir zamanda enerjinizi düşürebilir. Hafta boyunca aşk hayatınız konusunda da oldukça şanslı bir etki içinde olacaksınız. Duygusal yaşantınızda uzun süredir beklediğiniz gelişmeleri yaşıyor olmanız sizi mutlu edebilir. Aynı zamanda aşk hayatınızda abartılı duygular da yaşamanız mümkün. 

Başak Burcu

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR (23 Ağustos- 22 Eylül)

Sevgili Başaklar ve yükseleni Başak olanlar, bu hafta ev ve aile konuları sizin için önemli olacak. Aynı zamanda parasal konularda da destekleniyor olacaksınız. Sevdiğiniz şeyler ve sevdiğiniz kişiler için para harcama konusunda cömert davranabilirsiniz. Fiziksel görüntünüz ve bakımınız için de para harcamaktan çekinmeyeceksiniz. Yoğun çalışmalarınızın sonucunda da para kazancınız artabilir. Beklediğiniz paralar varsa gelebilir. 

Duyacağınız bir haber hafta içinde sinirlerinizi bozabilir ve kendinizi sorgulamanıza neden olabilir. “Ben kendimi doğru ifade edemiyor muyum?” düşüncesi zihninizi yorabilir. Yurt dışından ya da uzak mesafelerden alacağınız haberler sürpriz niteliğinde olabilir. Ayrıca yeni bir eğitim programına da dahil olabilirsiniz. Sağlık konusunda mental yorgunluğa dikkat etmelisiniz. Son olarak Pazar günü yaşanacak olan Dolunay ile beraber büyük bir kariyer fırsatı elde edebilirsiniz. Hatta yöneticilerinizden de sürpriz destekler görebilir ve kariyer hayatınızda da köklü bir değişim içine girebilirsiniz.

Terazi Burcu

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER (23 Eylül-22 Ekim)

Sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi olanlar, iletişim konularının hız kazandığı bir haftaya giriş yapıyor olacaksınız. Pazartesi günü Venüs’ün burcunuza geçmesiyle ilişkiler konusunda şanslı bir döneme gireceksiniz. Güzellik ve estetik konularına yoğunluk verebilir, kişisel bakımınız için işlemler yaptırabilirsiniz. 

Hafta içinde ertelediğiniz işler tekrar gündeminizi oluşturabilir ve bu sebeple kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Yine bu hafta uzak mesafede  iletişimde olduğunuz kişilerle diyaloglarınıza dikkat etmeli ve alacağınız haberlerin sizi kararsız bırakmasına hazırlıklı olmalısınız. Ayrıca para konularında da şansınız açık olacak ve elinizdeki parayı değerlendirme konusunda risk almak istemeyeceksiniz. 

Pazar günü yaşanacak olan Dolunay aşk hayatınızı oldukça etkileyecek. Aşk hayatınız ve çocuklar ile ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Hatta bebek bekleyen terazi burçları sürpriz gelişmeler yaşayabilir ya da alacakları bir hamilelik haberi onları oldukça mutlu edebilir.

Akrep burcu

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER (23 Ekim-21 Kasım)

Sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep olanlar, parasal konularda kendi gücünüzü ortaya koyacağınız bir hafta sizleri bekliyor olacak. Venüs’ün Terazi burcuna geçmesiyle birlikte sevdiğiniz bir kişinin sağlık ve para konusu gündeminizi oluşturabilir. Aynı zamanda .çevrenizdeki kişilere destek olmanızı gerektirecek şartlar da söz konusu olabilir. 

Kariyer hayatınızda detay gerektiren çalışmalara ağırlık verebilir ve olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Yapacağınız şeylerle ilgili destekleniyor olabilirsiniz. Mesleki anlamda da fırsatlar elde edebilir ve bu fırsatları biraz abartabilirsiniz. Ayrıca uzak ilişkiler içinde olduğunuz arkadaşlarınız ile iletişiminizde tahammülsüz davranabilirsiniz. Son olarak pazar günü yaşanacak olan Dolunay ile beraber ailevi konularda önemli kararlar alabilirsiniz. Taşınma konuları gündeminizi oluşturabilir, uzun süredir bir yerleşim yeri değişikliği planınız var ise hayata geçirme sürecini başlatabilirsiniz.

yay burcu

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR (22 Kasım- 21 Aralık)

Sevgili Yaylar ve yükseleni Yay olanlar, oldukça şanslı ve fırsat dolu bir haftaya giriş yapıyor olacaksınız. Venüs’ün Terazi burcuna geçmesiyle birlikte yeni kişiler tanıyabilir, yeni ortamlara girebilir ve yeni organizasyonlar içinde yer alabilirsiniz. Bu sayede çevrenizi genişletme fırsatı elde edebilirsiniz. Arkadaş ortamlarınızda aşkı bulabilir ya da arkadaş gözüyle baktığınız bir kişiden aşk itirafı alabilirsiniz. 

Kariyer ve iş konularını bu hafta biraz geri plana atabilirsiniz. Çünkü sizin için oldukça hızlı bir hafta olacak. Son olarak aile çevrenizle olan ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Her konuya aşırı iyimser yaklaşmanız yanlış kararlar almanıza neden olabilir bu nedenle algı yanılmasına dikkat etmelisiniz.

oğlak burcu

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR  (22 Aralık- 21 Ocak)

Sevgili Oğlaklar ve yükseleni Oğlak olanlar, hafta genelinde önemli işlerinizi erteleyeceğiniz ve tamamlamanız gereken işlere yoğunluk vereceğiz bir süreçte olacaksınız. Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi ile beraber kariyer hayatınızda daha görünür olacaksınız. Güçlü bağlantılar kurup kariyer hayatınızda gelecek planlamaları oluşturabilirsiniz. 

Patronlarınızdan zam yada terfi isteme konusunda destekleneceğiniz bir hafta olacak. Büyük projelerinizi bitirip olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Uzak yolculuklarda ise hız ve kazalara karşı dikkatli olmalısınız. İkili ilişkilerinizde karşınızdaki kişilerin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz bu nedenle kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Parasal konularda şanslı olmanıza rağmen en ufak bir olumsuzluk dengenizi bozabilir. Son olarak hafta sonu yaşanacak olan Dolunay ile beraber parasal konularda destek göreceksiniz. Uzun vadeli yatırım kararı alabilir ve elinizdeki parayı güçlü şekilde dönüştürme planları yapabilirsiniz.

kova burcu

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR (22 Ocak- 19 Şubat)

Sevgili Kovalar ve yükseleni Kova olanlar, haftaya alacağınız güzel haberle başlıyor olacaksınız. Hafta genelinde ise gelecek planlarınız devrede olacak. Yurt dışı ve eğitim konularında da destekler alacaksınız. Aynı zamanda uzun süredir gitmeyi planladığınız bir yurt dışı seyahatine de çıkabilirsiniz.

Evliyseniz eşinizin yakın çevresinden birtakım destekler alabilirsiniz. Medyada yeni işbirlikleri kurabilir, ticari yatırımlar yapabilirsiniz. Her türlü ikili ilişkilerinizde parasal konularda yaşanacak olan gerginliklerden uzak durmalısınız. Aynı zamanda aşk hayatınızda ilişkinizi ciddi boyutlara taşıma kararı alabilirsiniz. Kalbi boş olan Kova burçları kendilerini güçlü bir aşkın içinde bulabilir. Son olarak ise hafta sonu sizin burcunuzda yaşanacak olan Dolunay ile beraber sağlığınızı ilgilendiren konularda dönüşümler yaşanabilir. Bu nedenle günlük rutinlerinizi değiştirme kararı alabilirsiniz. Yeni beslenme şekilleri belirleyebilir yada bir evcil hayvanı sahiplenme kararı alabilirsiniz.

balık burcu

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR (20 Şubat- 20 Mart )

Sevgili Balıklar ve yükseleni Balık olanlar, oldukça hareketli bir haftaya giriş yapıyor olacaksınız. Sevdikleriniz ve kendiniz için koşturmanız gereken işler olabilir. Venüs’ün Terazi burcuna geçmesiyle birlikte uzun süredir devam eden bir borcunuzu kapatma fırsatı elde edebilirsiniz. Aynı zamanda ikili ilişkilerinizde  tartışmalı ortamlardan uzak durmanızda fayda var. Her türlü iletişim konularında gerginlik yaşayabilirsiniz. Bu nedenle soğukkanlı davranmakta zorlanabilirsiniz. Ortaklaşa olan işlerinizde aşırı mükemmeliyetçi tavırlar sergileyebilirsiniz. Beklentilerinizin üst seviyede olması sizi tepkisel davranışlara itebilir. 

Hafta sonu yaşanacak olan Dolunay sizin kader çemberinizde gerçekleşiyor olacak. Bu nedenle hayatınızın iplerinin elinizde olmadığını hissedebilirsiniz. Son olarak sizin için çok önemli bir konu hiç beklemediğiniz şekilde açığa çıkabilir. Bu nedenle hayatınız ile ilgili radikal kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Mümkün olduğunca sakin kalıp olayları fazla büyütmemekte ve düşünmeden kararlar almamakta fayda var.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. Falsepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.