Aslan Burcunda Dolunay için Tarot Kartları Ne Diyor?

Geçtiğimiz günlerde Aslan burcunda oldukça etkili bir Dolunay yaşadık. Peki, Tarot kartlarına göre bu süreçte neler yaşayacağız?

Aslan burcunda Dolunay sürecini ifade eden tarot kartlarının açılımına göre eğer yalnızsanız, hayatınıza ışık katacak birileriyle tanışma şansınız oldukça yüksek. Bu kişi, size bambaşka bir neşe ve mutluluk getirebilir. Ailenizle ilgili finansal bir konuda güzel haberler alabilirsiniz. Eğer bir kredi başvurunuz varsa veya ev satın almayı düşünüyorsanız, olumlu gelişmeler yaşanabilir. 

Emeklilik konusu sizin veya aileniz için gündeme gelebilir. Emeklilik dendiği zaman birçok insanın aklına yatırımlar ve birikimleri gelmektedir; fakat emeklilik aslında paradan çok daha fazlasıdır. Emeklilik; sağlık, aile, hayatın anlamını bulmak ve hayatınızın her aşamasında mutlu olmak için pozitif tutuma sahip olmak ve bu tutumu beslemek demektir. Bunu sakın unutmayın.

Eğer bir anlaşmaya varmak üzereyseniz veya bir sözleşmenin altına imza atmaya hazırlanıyorsanız, iyi bir dönemden geçiyorsunuz. Anlaşma masasından karlı bir şekilde kalkabilirsiniz. Bu günlerde Bugün karşınıza bol kazançlı bir iş fırsatı çıkabilir. Bu fırsat, hayatınızda bambaşka kapılar açabilir ve size çok önemli katkılar sağlayabilir. 

Havada aşk kokusu var. Eğer bekarsanız, yeni bir aşk karşınıza çıkabilir. Hayatınızda biri varsa, sevdiğiniz kişiyle aranızdaki bağın güçlendiğini hissedebilirsiniz. Duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin. Yakınlarınızla, sevdiklerinizle vakit geçirmenin mutluluğunun farkına varabilirsiniz. Bir araya geldiğiniz yakınlarınız, yüreğinizdeki cömert duyguları harekete geçirebilir. 

Kalabalık bir grupla birlikte katılacağınız bir etkinlikte, yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Sizinle aynı fikirlere sahip kişilerle bir araya gelmek, ilham verici bir ortam yaratabilir. Kariyerinizle ilgili konularda dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. Yaratıcı çabalarınız ve liderlik yeteneğiniz sayesinde önemli kişilerin dikkatini çekebilirsiniz. 

Fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmak ve etrafınızdakileri etkilemek için harika bir gün. İçinizdeki öğretmen sayesindeki çevrenizdekileri etkileyebilirsiniz. Etrafınızdaki bir kişi nezaketiyle size büyük bir fayda sağlayabilir. Bu kişi sayesinde hedefinize doğru önemli bir ilerleme kaydedebilir ve ihtiyacınız olan finansal desteği bulabilirsiniz. 

Sevdiğiniz kişi veya ortağınızdan çok büyük bir destek görebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için önemli bir yol kat edebilirsiniz. Biraz daha sıkı çalışmak iyi olabilir. Profesyonel anlamda karşınıza hiç beklenmedik bir fırsat çıkabilir ve bu fırsatla birlikte çok önemli bir ilerleme kaydedebilirsiniz. Patronunuz ve yöneticileriniz sizin yeteneklerinizi keşfediyor. 

Tarot açılımının sizin için yorumlarını bilerek hareket ederseniz bu süreci tamamen verimli bir şekilde atlatmanız mümkün olacaktır…