Güneş İle Ay Karşılaşması

Bu hafta sonunda Akrep burcundaki Ay ile Kova burcundaki Güneş arasında 26 derecelik bir karşılaşma yaşanacak. Peki bu karşılaşma burçlara neler getirecek?

Geçtiğimiz iki ay boyunca oldukça zor dönemlerden geçtiniz ve bu size büyük dersler verdi. Özellikle mali açıdan sarf ettiğiniz eforun karşılığını alacaksınız. Değişime hazır olun. Başarılı, mutlu ve özgür bir yaşam sürebilmek için, finansal özgürlüğünüzü kazanmanız ve paranızı doğru bir şekilde değerlendirmeniz şart. Bunu çok daha iyi anlayacaksınız.

Sürekli hareket halinde ve yeni bir şeylerin peşinde koşturan burçlar için ise biraz yavaşlama vakti. Baharın tadını çıkarmaya, etrafınızdaki güzellikleri yaşamaya çalışın. Koşturmayı bırakıp iç sesinize kulak vermelisiniz. Kariyer hayatınızı yeniden düzenlemek ya da yeni bir kariyer hedefi belirlemek için çok güzel bir zamandasınız. İlgilendiğiniz ama vakit bulamadığınız bir konuda eğitim almak için çok uygun bir döneme giriyorsunuz, bunu değerlendirin.

Gelecek planları yapmayı düşünüyorsunuz; ama buna ne kadar isteklisiniz? Bu süreçte alacağınız kararları gerçekleştirmeniz tamamen kendinizi bu kararlara ne kadar adadığınızla alakalı; gezegenler yardımcı olmayabilir. Kendinizi kitapların arasında bulabilirsiniz. Kariyeriniz için yararlı olacak eğitimlere katılabilir, kendinizi geliştirebilirsiniz. Gelecek planlarınızı bu şekilde gerçekleştirebileceğinizi fark edeceksiniz.

Bu dönemde, fikirlerinizi konuşarak, yazarak ve diğer medyalar aracılığıyla paylaşma isteğiniz artacak; ancak bununla birlikte kendinizi sorgulamaya da başlayacaksınız. Yeterince zeki ya da başarılı olup olmadığınıza dair bu tereddütlerinizden kurtulmalısınız. Performansınızı yükseltmek ve özgüvenli adımlar atabilmek için, kendinize olan inancınızı yüksek tutmanız şart.

Uzun zamandır üzerinizde, ilişkinizle ilgili bir baskı hissediyorsunuz. Artık ilişkinizle ilgili bir karar vermeniz gerekiyor. Partnerinizin size değer verdiğinden emin olun. Birazcık yavaşlayıp sezgilerinize kulak verirseniz, size doğruyu olduğu gibi gözlerinizin önüne serecek, tehlikeli bir durumla karşı karşıya kaldığınızda sizi uyaracak ya da insanları anlamak ve iletişim kurmak konusunda size yeni yollar gösterecektir.

Sizin de sınırlarınız olduğunu unutmayın. Biraz geri çekilmenin, dinlenmenin ve yoğun iş temposundan kurtulmanın vakti geldi. Hayatınızı yeniden düzenlemeniz gerekiyor. Yeni arkadaşlar edinme ve yeni çevrelere dahil olma isteğindesiniz. Ancak etrafınızda gergin durumlar söz konusu olabilir, yeni ilişkiler kurmada zorlanabilirsiniz. Yine de eğlenceli kişiliğinize güvenin.

Güneş ile Ay karşılaşmasının en fazla Akrep ve Kova ile bu burçların yükselenlerini etkileyeceğini de bir not olarak düşebiliriz…