Aslan Burcunda Yeni Ay

Bu gece Aslan Burcunda 8 derecelik bir Yeni Ay gerçekleşecek ve hayatımızı etkisi altına alacak. Peki, Aslan Burcunda Yeni Ay bize neler getirecek?

Öncelikle Yeni Ay dönemlerinin genel özelliklerinden bahsetmekte yarar var.

Astrolojide Yeni Ay başlangıçları simgeler. Tüm burçlara değişim enerjisi getirir. Bu süreçte yeni girişimlere adım atılır ve yeni kararlar alınır. Burada önemli olan değişim enerjisini kendi istediğimiz şekilde yönlendirmektir.

Aynı zamanda bu süreçte hayatımızda çok ani değişiklikler olacağı için olumsuz durumlarla da karşılaşabiliriz. Bu yüzden daha sakin ve soğukkanlı adımlar atmamız çok büyük önem taşır. Yeni Ay’ın konumlandığı burcun yani bu süreçte Aslan burcunun özellikleri de hepimizin bu süreçte nasıl tavır takınacağımızı ifade eder.

Aslan burcunun agresif, hızlı ve ani hareketleri nedeniyle bu süreçte sakin kalma konusunda sorun yaşayabiliriz. Bunun için özellikle dikkatli olmalıyız ki hem sonradan pişmen olacağımız adımlar atmayalım hem de sevdiklerimizin kalbini kırmayalım.

Bunun dışında Yeni ay hedeflerimizi belirlemek veya yeni bir ilişkiye başlamak için iyi bir süreç olabilir. Yeni Ay döneminin özellikle de ilk üç gününde sözleşme imzalayabilir, iş değiştirmek için farklı mülakatlara katılabilir, eğitiminizle ilgili bazı kararlar alabilirsiniz.

Yeni Ay boyunca duygularımız da ortaya çıkacak ancak bu süreçte Aslan baskın burç olduğundan duygularımızı ifade etmek konusunda birazcık sorun yaşamamız olası. Ayrıca alışverişe gitme ve fazladan para harcama konusunda içimizde bastırılamaz bir istek de olabilir, buna engel olmalıyız.

Yeni Ay döneminin ilk günleri tatil planları yapmak için de uygundur ama eğer geçe kalırsanız veya bu konuda tereddütleriniz varsa yol boyunca aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden üşengeç davranmak yerine doğru kararlar almalı ve sağlam adımlar atmaya çalışmalısınız.

Genel anlamda Aslan burcunda Dolunay hepimizin kendisini dışarıdan gelecek olumsuz etkenlerden korumaya çalıştığı bu yüzden de kabuğunun altına saklandığı bir süreç olacak diyebiliriz. Bu günlerde hepimiz dünyayı kendi penceremizden görecek ve başka insanların düşüncelerine göre hareket etmek konusunda zorluk çekeceğiz.

Biraz daha içimize döneceğimiz bu günlerde yaratıcı enerjimiz artacağı için üretim yapmak konusunda çok daha başarılı olabiliriz. Duygularımızı bu şekilde ifade ederek önemli işler ortaya koyabiliriz.

Bu günlerde yaratıcılığınızı kullanın ve olabildiğince sakin olmaya çalışın ki sorunsuz bir şekilde Yeni Ay dönemini atlatabilin!