Mars ile Satürn Karşılaşmasının Burçlara Etkisi

Venüs’ün ardından Mars da Aslan burcuna geçiş yapıyor ve Oğlak burcundaki Satürn ile karşılaşıyor. Peki bu karşılaşma burçlara nelere getirecek?

 

Koç: Mars ile Satürn karşılaşmasının ardından sağlık ve mutluluğunuz için yapacağınız dans ya da spor salonuna gitmek gibi aktiviteler sizi canlandıracak ve bu süreci daha eğlenceli, mutlu bir hale getirecek.

 

Boğa: Mars ile Satürn karşılaşmasının ardından şansınız açılacak. Farklı konularda sürekli ayrıcalıklı muamele göreceğiniz bir döneme gireceksiniz, o nedenle isteklerinizi iletme konusunda çekinmeyin.

 

İkizler: Mars ile Satürn karşılaşmasının ardından yaptığınız bunca tadilat, mülkiyetinizin değerini oldukça artırıyor. Büyük bir yatırım yapmak için gereken desteği bulacaksınız. Maddi konularda şanslısınız.

 

Yengeç: Mars ile Satürn karşılaşmasının ardından yalnızsanız, ilişki durumunuzun değişmesi yakın; sevgiliniz varsa, kültürel bir aktivite ya da bir tanıtım çalışmasında partnerinizle çok güzel vakit geçireceksiniz.

 

Aslan: Mars ile Satürn karşılaşmasının ardından en büyük destekçiniz olan ailenize güvendiğiniz sürece, hiçbir işin zor olmadığını kesin olarak anlayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Onlara teşekkür etmelisiniz.

 

Başak: Mars ile Satürn karşılaşmasının ardından size büyük finansal getiriler sağlayacak ve ulaşılabilir hedefler belirlemenize yardımcı olacak harika bir yardımcı bulacaksınız. Bu kişi arkadaş, eş ya da aile bireyi olabilir.

 

Terazi: Mars ile Satürn karşılaşmasının ardından takım ruhunu hissedeceksiniz. Herkes size destek olacak. Aynı zamanda bir konuşmacı, reklamcı ya da uzman sadece çabanızı takdir etmekle kalmayacak, size kazanç getirecek.

 

Akrep: Mars ile Satürn karşılaşmasının ardından Hayatınızdaki şans ve imkanların zirveye ulaştığı ve canlandığı bir sürece giriyorsunuz. Hem hayatınızdaki fırsatlar hem de işinizdeki başarılar sizi fazlasıyla tatmin edecek.

 

Yay: Mars ile Satürn karşılaşmasının ardından enerjinizin hayatınıza yansımasına izin verin, zorlayıcı görünen projenize bir an önce başlayın. Para sizin motivasyonunuz olacak. Yaşayacağınız deneyimler sizi olgunlaştıracak.

 

Oğlak: Mars ile Satürn karşılaşmasının ardından liderlik rolü üstleneceksiniz. Gereken yardımı da almanızla kendinizi yenilenmiş ve heyecanlı hissedeceksiniz. Meditasyon, yoga ve spor gibi şeyler dikkatinizi çekecek.

 

Kova: Mars ile Satürn karşılaşmasının ardından emlak, emeklilik sigortası ya da bir aile işine öncelik vermeniz gerekebilir. Bir yol haritası çizerek daha planlı olmaya başlasanız iyi olacak. Stratejik davranmanız gerekiyor.

 

Balık: Mars ile Satürn karşılaşmasının ardından önümüzdeki günler sizin için uzun süredir beklediğiniz olaylarla geçecek. İyi haberler alacaksınız. Bu olumlu enerjiyi ve heyecanı hissedeceğiniz şansla dolu bir süreç geçireceksiniz.