Aslan Burcunda Yeni Ay

Bu hafta sonunda Aslan burcunda Yeni Ay gerçekleşecek ve hayatımızı etkisi altına alacak. Peki Mars ve Güneş’in de etkisi altına girecek olan bu Yeni Ay dönemi bize neler getirecek?

Aslan burcunda gerçekleşecek ve Mars ile Güneş tarafından da etkilenecek olan Yeni Ay’ın öncelikle doğası gereği yepyeni başlangıçları temsil ettiğini söylemekte yarar var. Ayrıca bu Yeni Ay dönemini etkileyen baskın burç Aslan olacağından Aslan burcunun özelliklerini de hissedeceğimizi söyleyebiliriz.

Aslan burcunda Yeni Ay gösterişli şeyleri, öfke duygusunu, girişimcilik, cesaret kavramlarını, yüksek ses ve tutkuyu temsil ediyor. Önümüzde günlerde Yeni Ay’ın hayatımızı etkilemeye devam ettiği süreç boyunca hepimiz çok daha gösterişli şeylerin arayışına gireceğiz. Girişimcilik konusunda çok daha yetenekli olacak, hedeflerimizin ya da tutkularımızın peşinden gideceğiz. Ayrıca çok daha cesur olacağız ve duygularımızı ifade etmekten çekinmeyeceğiz.

Bu dönemde agresif duygularımızı aktaracak bir şeyler bulmamız gerekebilir. Agresif duygularımızı dönüştürmek için yaratıcı işlerle ilgilenebilir, bu duygularımızı kariyer hedeflerine ya da gelecek planlarına dönüştürebilir ya da daha fazla spor yapıp hareket ederek olumsuz duygularımızı olumlu şeyler için kullanmayı başarabiliriz. Bu süreçte bu aktarımın önemi çok büyük.

Aslan burcunun en belirgin özelliğinin her zaman her şeyin daha fazlası olduğunu da unutmamakta yarar var. Yeni Ay’ın Aslan burcunda gerçekleşeceği bu dönemde her konuda daha fazlasını isteyecek ve istediklerimizi almak için ne gerekiyorsa yapmaktan da çekinmeyeceğiz. Bu anlamda istediğiniz şey kariyer, para, aşk ne olursa olsun onu alacağınızdan emin olabilirsiniz. Ancak yanlış yollara sapmadığınızdan ya da aşırıya kaçmadığınızdan da emin olmalısınız.

Yeni Ay döneminde içinizdeki potansiyelin hiç olmadığı kadar güçleneceğini de söylemekte yarar var. İç güdüleriniz bir Aslan’ın iç güdüleri gibi güçlü olacak ve sezgileriniz de normalde fark etmediğiniz pek çok şeyi fark etmenizi sağlayacak. Bunu iyi değerlendirmeli ve hayatınızda mutlaka kullanmalısınız.

Aslan burcunda Yeni Ay’ın gerçekleştiği günlerde eğer yeni bir başlangıç yapmak istiyorsanız asla geri adım atmanıza gerek yok. 21 Ağustos’ta gerçekleşecek olan Ay tutulmasına kadar yeni başlangıçlar yapmak, hayatınızı istediğiniz gibi yoluna sokmak ve sorunlu olan her türlü konuda çözüm bulmak için oldukça uzun bir vaktiniz olacak. Bu süreçte risk alabilir, hayallerinizin sonuna kadar arkasından gidebilirsiniz.

Bu dönemde gururunuza yenik düşüp sevdiklerinizi kırmaz, Aslan burcunun olumlu özelliklerini kullanarak ilerlerseniz hem dikkat çekebilir hem de istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz. Yeni Ay döneminde etkili olacak Güneş ve Mars’ın da yardımıyla desteklenecek olan bu süreç istediklerinizi elde etmek ve her zaman istediğiniz dengeli yaşamı oluşturmak için çok uygun.