Aslan Döneminde Burçları Neler Bekliyor

Aslan dönemi tüm hızıyla başladı. Peki, burçları neler bekliyor?

 

Koç

Aslan döneminde kendinizle ilgili kimseyle paylaşmak istemediğiniz bir özelliğinizi geliştirmeyi düşünebilirsiniz. Böylelikle bu yeteneğinizi kullanarak kendinize finansal gelir yaratabilirsiniz. Yaratıcılığını artacak.

 

Boğa

Aslan döneminde eğer bir anlaşma, sözleşmeyle ilgili mutabık kalamıyorsanız, kimsenin beklemediği bir şekilde tıkandığınız noktaya çözüm bulabilirsiniz. Radikal bir fikir sizin lehinize sonuçlanabilir. Şansınız açık.

 

İkizler

Aslan döneminde para kazanmak için karşınıza bambaşka bir fırsat çıkabilir. Bir iş fikrini gerçeğe dönüştürmek isteyen bir yakınınızla güçlerinizi birleştirip büyük başarı yakalayabilirsiniz. Dikkatli olun.

 

Yengeç

Aslan döneminde yaratıcılık gerektiren bir projeyle ilgili olarak çok önemli bir ilerleme kaydedebilirsiniz. Eğer kendi farklılıklarınıza dokunmayı, değişik yönlerinize temas etmeyi başarabilirseniz, her şey kolay gelişebilir.

 

Aslan

Aslan dönemi en çok sizi etkileyecek. Bu dönemde evinizde ufak tefek dekorasyon değişiklikleri yapmak, bazı mobilyalarınızı değiştirmek iyi olabilir. Hızlıca karar vermeden önce teknolojinin nimetlerinden faydalanabilir, yeni fikirler edinebilirsiniz.

 

Başak

Aslan döneminde aşk hayatınızda önemli bir değişiklik yaşanabilir. Eğer bekarsanız, yeni biriyle tanışabilir ve hızlıca yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Romantik olmak gibi bir planınız yoksa bile siz istemeden o sizi bulabilir.

 

Terazi

Aslan döneminde günlük rutininizde ufak değişiklikler yaparak kendinizi daha farklı hissedebilirsiniz. Ruhunuzda aradığınız özgürlüğü keşfedebilir, yaptığınız işten daha çok keyif alabilirsiniz. Fırsatlarla karşılaşacaksınız.

 

Akrep

Aslan döneminde iş hayatındaki yeni bir ortaklık fırsatı sayesinde hızlıca ilerleme kaydedebilirsiniz. Ancak konu hukuki meseleler ve sözleşmeler olunca biraz daha yavaş ve emin adımlar atmalısınız.

 

Yay

Aslan döneminde yeni bir iş hedefiniz için finansal kaynak arayışı içinde olabilirsiniz. Yatırımcılar bu sefer hiç beklenmedik bir şekilde size yaklaşabilir ve sizi şaşırtabilir. Eğitim ve kariyer konusunda şansınız açık.

 

Oğlak

Aslan döneminde eğer bir sunum yapmanız gerekiyorsa, elinizden gelenin en iyisini yapacağınızdan emin olun. Sizi farklı kılan yönleriniz, aynı zamanda başarıya ulaşmanızı sağlayacak. Kendinize güvenin ve inanın.

 

Kova

Aslan döneminde patronunuz veya çok önem verdiğiniz bir kişi, yenilikçi yeteneklerinizi keşfediyor. Şimdi bu yeteneklerinizi nasıl daha etkin kullanabileceğinizi öğrenerek zirveye yükselebilirsiniz. Buna hazır olun.

 

Balık

Aslan döneminde teknolojiyi de içinde barındıran yeni bir yeteneğiniz sayesinde kalabalık grupları etkileyebilirsiniz. Öyle ki hayattaki en büyük hayallerinizden birini gerçekleştirmeye çok yaklaşmış olabilirsiniz.