Astrolojide Zenginlik Göstergeleri

astrolojide-zenginlik-gostergeleri
astrolojide-zenginlik-gostergeleri

Astrolojide zenginlik göstergeleri, doğum haritasında en çok merak edilen konulardan biri. Kimi manevi kimi ise maddi zenginlik peşinde olsa da illa ki bir yerinden parasal konularla ilgilenmek durumunda kalıyoruz.

Durum böyle olunca astrolojide bilmek istediklerimize zenginlik göstergeleri ve maddi geleceğimiz de ekleniyor. Konuyla ilgili birçok sorunun yanıtına ulaşabilmek için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Astrolojide Zenginlik Göstergeleri

Astrolojide, her konuda olduğu gibi parasal konularda da birçok işaret mevcut. Alanında uzman kişiler tarafından yapılan yorumlamalar sonucunda astrolojide zenginlik göstergeleri bulunabilir, gelecek yaşantınızda parasal olarak sizi neler bekliyor öğrenilebilir.

Bugün, konuyla ilgili birçok alt başlığa da değineceğiz. Astrolojide zenginlik işaretleri, doğum haritasında para evi gibi önemli konularla ilgili de bilgi sahibi olmak isterseniz haydi gelin sizi yazımızın devamına alalım.

Astrolojide Zenginlik İşaretleri

Astrolojide para, Venüs gezegeni ile sembolize edilir. Bununla birlikte Jüpiter ise bolluk ve bereketi yansıtır. Öyle ki astrolojide zenginlik konularına bakmak istiyorsak Venüs ve Jüpiter gezegenleri önceliğimiz olmalıdır. Bu gezegenlerin bulunduğu burçlar, bulunduğu evler ve konumları bize parasal olarak nasıl bir geleceğimiz olduğu ile ilgili bilgi verebilir.

Genel olarak astrolojide Venüs dönemine girildiğinde, insanlar birden zenginliğe ulaşabiliyor. Fakat önemli olan bu zenginliği doğru kullanabilmek. Daha fazlası için adaletsizlik yaparak maddi kaynakların doğru kullanılmadığı durumlarda gelen bu para kişinin elinden kayıp gidebilir.

Astrolojide Para Evi

Astrolojide para evi, içinde barındırdığı burçlar ve gezegenler açısından oldukça önemlidir. Aynı zamanda bunu öğrenmek için elbette ki doğum haritasına da ihtiyaç duyarız. Öyle ki doğum haritasında para evi, bize parasal konularla ilgili birçok bilgi verir.

Astrolojide para evi ikinci ev olarak bilinir. Özellikle zengin olma göstergeleri için ikinci evde konumlanmış olan gezegen ve burçlara bakılır. İkinci evin yönettiği burç, bu burcun hangi evde olduğu da parasal konularla ilgili detaylara sahiptir. Elbette ki ikinci evde bulunan burcun açıları da bu yorumlamalar için büyük önem taşır.

Bir doğum haritasında kişinin zengin olmasını sağlayan en büyük etken, yükselen burcunun yöneticisi ile ikinci evin yöneticisinin birbirlerine uyumlu olarak açı sağlamalarıdır. Özellikle bunlardan biri Jüpiter veya Venüs olursa zenginlik giderek katlanır ve bir servete dönüşür. Gezegen dönemleri ve transitler zenginliğin size ne zaman geleceğini gösterirler.

Olumlu durumlar gibi olumsuz durumlar da doğum haritamızda görülebilir. İkinci evde sevilmeyen bir burç zıt düştüğü bir gezegen ile konumlandıysa, onlara kötücül gezegen diyebiliriz, sert açılar sağlanıyorsa bu da finansal durumlar için kötü zamanlara işaret eder.

Ek olarak her ne kadar ikinci ev kişinin para evidir desek de refahla ilgili adlandırılan farklı evler de vardır. Örneğin, ikinci ev kişinin kişisel çabaları sonucu edindiği maddi birikimleri sembolize eder. Beşinci ev, aniden veya şans eseri kazanılmış olan büyük paralardır. Piyango veya borsadan kazanılan paralar örnek olarak gösterilebilir. Bununla birlikte dokuzuncu ev, tamamen şanslı olmakla ilgili bir maddi kazançtır. On birinci ev ise arzuları temsil eder ve büyük kazançları anlatır.


Astrolojide Zenginlik Göstergeleri ile ilgili merak edilenlere cevap vermeye çalıştık. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin.