Ay Balık Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta içinde Ay Balık burcuna geçiş yapacak ve hayatımızı etkisi altına alacak. Peki, Ay’ın Balık burcuna geçmesi bizi nasıl etkileyecek?

Ay’ın Balık burcuna geçmesi ile hayatımızda nasıl bir enerjinin olacağını anlamak için tabi ki Ay ve Balık burcu enerjisinin daha iyi anlaşılması gerekiyor.

Ay, Dünya’ya en yakın gök cismi olması nedeniyle eski zamanlardan beri kolaylıkla gözlemlenmiştir. Güneş’ten sonra gökyüzündeki en büyük ve en parlak cisim olması astrolojik sembolizmde de onu öne çıkartmıştır. Bütün ışığını Güneş’ten yansıtması Ay’ın ruh hallerimizi değiştirmesine neden olur.

Ay’ın değişmesi ve hangi burca girdiği psikolojik halimizi ve günlük yaşantımızı ciddi anlamda etkiler. Ay, farklı duygusal durumları da içinde barındırdığında ve sıklıkla hareket ettiğinden hayatımızı hızla değiştirecek güce sahip olduğunu ifade edebiliriz. Yani Ay girdiği burcun enerjisini de bize direkt yansıtır ve bu burcun özelliklerine sahip olmamıza neden olur.

Ay’ın Balık burcuna girdiğinde bizi nasıl etkileyeceğini daha iyi anlamak için Balık enerjisini anlamamız gerekiyor.

Sabır, eli açıklık ve duyarlılık bu burçta doğan kişilerin en önemli nitelikleridir. Büyük bir inandırma yetenekleri vardır. Dürüst, vicdan sahibi, sadık ve uysaldırlar. Her çevreye kolayca uyabilirler. Genellikle hayal dünyasında yaşarlar. Yaşam görüşleri ciddi fakat gerçekçi değildirler. Balık burcu, diğer burçlar arasında dış etkenlerden en çok etkilenen kişilerdir.

Düş dünyasında, öylesine mutludur ki, bazen onun aptal olduğunu bile düşünebilirsiniz. Ama, zannettiğinizden daha akıllı ve kurnazdır. Sinirli yapısını gizli bir sakinlikle örterken, herkesin seçtiği özel bir kişi olmanın hayallerini kurarlar. Yaşam onun için ürkütücü ve korkunçtur.

Balık burcu insanını dışarıdan gözlemleyenler; duygusal yapısının bir aşk acısına dayanamayacağını zannederler ve kötü haberi hemen vermek istemezler. Aslında, kırılgan görüntüsünün altında güçlü bir kişilik yatar. Göz yaşlarını kısa sürede kurutur ve mendillerini bir kenara atarak, yeni bir yaşamın içinde kendini bulur.

Onları teselli edecek o kadar kişi bulunur ki; yeni bir aşk acısı kapısını çalıncaya kadar, hayatını istediği gibi yaşar. Duygusal kırıklıklar pes etmelerine yetmez ve bir sürü yarım kalmış aşkıyla birlikte bir dolu anlatılacak anılarıyla yaşamını tamamlar.

Ay’ın Balık burcuna geçmesi ile hepimiz bu özellikleri yansıtmaya başlıyoruz. Buna göre hareket edenler diğerlerinden bir adım önde olacak.