Ay Boğa Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta sonunda Ay Boğa burcuna geçiş yapıyor. Peki, Ay’ın Boğa burcuna geçmesi bize neler getirecek?

Ay’ın Koç burcuna geçerek hepimize yaşattığı heyecanlı anların ardından Ay şimdi de Boğa burcuna geçiş yapacak ve bizi bu heyecanlı anlara karşı harekete geçirmeye zorlayacak. Ay’ın Balık burcundan çıkarak kısa süreliğine Koç burcuna geçmesi hepimize şaşırtıcı durumlar yaşatmış ve çoğumuz bunun karşısında donup kalmıştık. Artık bugünden itibaren bu şaşkınlığımızı atacak ve hızla harekete geçeceğiz.

Tabi ki Boğa burcu enerjisinin bize neler getireceğini anlamak için Boğa enerjisine öncelikle yakından bakacağız:

Toprak grubuna dahil olan Boğa burçları sakin yapıları ve güvenilir olmalarıyla bilinirler. Keskin bir maddi zekaları vardır. Venüs’ün yönetiminde olduklarından ötürü hayatın güzelliklerine düşkündürler.

Bir şeyin estetik olarak göze güzel görünmesine önem verirler. Hayatlarını huzurlu ve güzel bir şekilde yaşamaları için paranın öneminin farkındadırlar. Para kazanmak onlar için şöhret veya üstünlük için değil, dört dörtlük istedikleri kalitede bir yaşam yaşamaları için önemlidir. Sabırlı bir burçtur.

Zorluklar karşısında bu sabrı sayesinde ayakta kalırlar. Yavaş ve emin adımlarla ilerler. Garanticidirler, riskli işler varsa kendilerini geri çekerler. İştahları açıktır. Herhangi bir yemek değil, güzel bir yemek onları mutlu eder. Yedikleri öğünler kaliteli ve tatları güzel olmalıdır. Sofrada her şey göze hitap etmelidir.

Lüksüne düşkün bir burçtur. Pahalı ve modaya uygun kıyafetleri tercih ederler. Mücevherlere de düşkünlükleri olabilir. Kazandıkları paraları hemen harcamak yerine daha iyi getirisi olan yatırımlara yatırabilirler. Garantici olduklarından ötürü önce para biriktirir, sonra lüksüyle ilgili harcamaları yaparlar.

Sakin bir burç olmasına rağmen sinirlendiğinde bir Boğa burcunun yanında bulunmak istemezsiniz. Fevri değildir ama sabrı taştığında öfkesi tahmin edilemeyecek boyutlara varabilir. İnatçıdırlar. Aşkın, tutkunun da önemli olduğu burçlardan biridir. Sadece aşkı körü körüne değil, hayat kalitesi olarak kendilerini taşıyabilecek bir partnerle yaşamak isterler.

Boğa burcunun tüm bu özellikleri nedeniyle karşımıza çıkan zorluklara akılcı ama bir o kadar da sert tepkiler vereceğiz diyebiliriz. Aynı zamanda Ay’ın Boğa burcuna geçmesi ve Ay enerjisinin duygularımızı etkisi altına alması tüm bu süreçte yaşadıklarımızın bizi duygusal olarak da yorabileceği ve olgunlaştıracağı anlamına geliyor.

Hepimiz derin bir nefes almalı ve yapmamız gerekenleri yapmalıyız, kısa bir süre sonra tüm bunlar geçtiğinde büyük başarılar elde etmiş olmak istiyorsak önümüzdeki günlerde dişimizi sıkmamızda yarar var…