Ay Burcu ile Duygusal Yönlerinizi Keşfedin!

Ay burcu, bizlere duygusal yönlerimizi anlatır. Duygusal tarafı temsil eden Ay burcu ile kendinizi daha iyi tanımanız mümkün. Eski zamanlarda filozoflar zihinsel dalgalanmaların Ay döngüsü sebebiyle gerçekleştiğini düşünüyordu. Uzun süredir literatürde yer alan Ay burcu terimi tutku ve duyguları sembolize eder. Doğum saatiyle de örtüşen bu burç, duygusal tarafınızı keşfetmek için çok iyi bir rehberdir.

Sadece duygusal yanınızı değil anaç yanınızı da yine Ay burcu ile anlamak mümkündür. Çevredeki insanlarla nasıl ilişkiler kurulduğuna dair ipucu verirler. Burçların ilişkide sevgisini gösterilme şekli de yine Ay burcu aracılığıyla öğrenilebilir. Bu sebeple Ay burcunuzu bilmeniz kendinizi daha iyi tanımanız adına oldukça faydalıdır. Ay burcunun hesaplaması ise yine doğum saati ve tarihi ile hesaplanmaktadır.

Ay Burcu Koç Olanlar Tutkuludur 

Koç burcu Mars tarafından yönetilen bir burçtur. Genellikle agresif, dürtüsel, tutkulu ve heyecanlılardır. Partnerinin duygularını doğru bir şekilde ifade edememesi durumunda anlayışlıdır. Ay burcu Koç olan kişiler kötü bir gün geçirdiklerinde duygusal ve gergin olabilirler. Ancak iyi günlerinde harika bir problem çözücülerdir. Aşk konusunda da risk almaktan çekinmezler.

Boğalar Hayattan Keyif Almayı İyi Bilirler

Boğalar en sevilen gezegenlerden biri olan Venüs ile yönetilirler. Maddesel olarak dünyanın sunduğu ganimetlere son derece bağlıdırlar. Ay burçlarından Boğa, en derinlerinde sanatsal ve duygusal bir yana da sahiptir. Sevdiği insanlara karşı son derece nazik ve sadıklardır. Ayrıca hayattan keyif almayı en iyi bilen burçlardandır.

İkizler Sorunsuz İletişim Kurmak İsterler

İkizler burcu karşısındaki kişileri konuşarak çok rahat çözebilirler. Hislerine karşı bir mantık çerçevesinde yaklaşırlar. Bu sebeple duygu durumlarını kontrol edebilirler. İki kişi olarak sembolize edilen İkizler, Ay burcunda ilişki odaklıdır. Partneriyle sorunsuz bir şekilde iletişim kurmak onlar için çok önemlidir.

Yengeç Burcu Nostaljiye Düşkündür

Yengeç burcunun yönetici gezegeni Ay’dır. Duygu, his ve anılar onun tarafından yönetilir. Bu sebeple Ay burcu Yengeç olanlar nostaljiye düşkün olabilirler. Yengeçler diğer insanlara göre birçok konuyu farklı bir bakış açısıyla ele alırlar. Kendilerini güvende hissetmedikleri ortamlarda bulunmaktan hoşlanmazlar.

Ay Burcu Aslan Olanlar Büyük Oynamayı Severler

Aslan burcu büyük oynamayı seven burçlar arasında yer alır. Değer verdiği insanlara oldukça cömert bir şekilde sevgilerini gösterirler. Sevdiklerini hediyeler ile mutlu etmeyi severler. Bu durum onların hem egosunu besler hem de ilginin merkezine yerleştirir. Karşılarında onları bastırmaya çalışan bir kişi olduğunda son derece asi olabilirler.

Başaklar Merhametli ve Sabırlıdır

Başak burcu Merkür tarafından yönetilir. Bu sebeple doğal bir analizci, merhametli ve sabırlılardır. Sabırları çok zorlandığında haklı patlamalar yaşayabilirler. Başaklar dramatik durumlardan kolayca sıyrılırlar. Son derece seçici insanlardır. Karşısındaki insanlara en iyiyi vermek ve en iyiyi almak onlar için önemlidir.

Terazi İlişkilerde Dengeyi Temsil Eder

Ay burçlarından Terazi Venüs tarafından yönetilir. İkili ilişkilerde dengeyi temsil eder. Karşısındakine karşı verici ve sevecendir. Çekiciliklerini duygularını ifade ederken kullanırlar. Karşı tarafı şımartmak onlar için en keyifli ilişki türlerindendir. Terazi yaşayan bir varlık tarafından sembolize edilmediği için eleştirel ve duygusal yanları vardır.

Akrep Güvenmeyi Bekler

Akrepler Mars ve Plüton tarafından yönetilir. İki farklı gezegen tartından yönetilen Akrepler son derece tutkulu, içgüdüsel, korkusuz ve yırtıcı bir enerjileri vardır. Derin ve takıntılı bir karakterleri vardır. Duygularını içlerinde yaramayı severler. Sadece karşısındaki insanlara güvendiklerinde kalbinin kapılarını açar.

Ay Burcu Yay Olanlar Maceraları Sever 

Ay burcu Yay olanlar optimist bir şekilde risk almayı seven bir yapısı vardır. Jüpiter tarafından yönetilen Yaylar farklı maceralar yaşamayı ve filozofik konuşmaları olduka severler. Yay ve ok gibi mitolojik silahlarla sembolize edildiği için kendilerini korumaya alırlar. Kışkırtıldıkları takdirde son derece saldırgan olabilirler.

Oğlak Burcu Hedef Odaklıdır 

Oğlaklar Ay burçlarından kendilerine karşı en sabırlı olması gerekendir. Satürn tarafından yönetilen Oğlak burcu hedef odaklı ve çalışkan bir yapıya sahiptir. Başarı onlar için dünyadaki en değerli amaçtır. Aşırı mantıklı yaklaşımlarda bulunurlar. Onu mutlu eden ve eğlendiren aktiviteler kendisi için ön plandadır.

Ay Burcu Kova Olanlar Özgürlüğüne Düşkündür 

Kova burcunu Satürn ve Uranüs ortaklaşa yönetir. Hava grubu bir burç olan Kova keşfetmeyi sever ve özgürlüğüne son derece düşkündür. Çığır açma konusunda doğal bir yetenekleri vardır. Kendisine uygun kişileri bulmak için eşsiz iç görülerini kullanırlar. Duygusal olarak her zaman dengeli bir tavır sergileyemezler. Kova burcu çevresinde güvenilir ve güçlü insanları isterler.

Balıklar Hayalperesttir 

Ay burcu Balık olanlar Jüpiter ve Neptün tarafından yönetilirler. Psişik olarak yaratıcı ve duygusal olan bu burç biraz da hayalperesttir. Hassas ve empati yeteceği güçlü kişilerdir. Başka insanların duygularını hissedebildikleri için enerjileriyle bağ kurabilirler. Balık burçlarının mutlu bir hayat sürebilmeleri için gerçek dünyayla hayal dünyasını ayırt etmeyi öğrenmeleri gereklidir.