Tarot Falında Zaman: İlişkinizin Geleceğini Çözmek İster Miydiniz?

Tarot falında zaman hep rahatça yorumlanamayan detaylardan biri olmuştur. Çünkü zaman genellikle fal sahibinin nasıl bir yaşam ritmi olduğuyla bağlantılıdır. Yaşam ritminin değişimine göre Tarot falında zamanın belirlenme şekli de değişir. Fal sahibinin ruh hali, hayata bakışı, fikirleri ve işlerini koyduğu önem sırası belirleyicidir.

Tarot kartlarında zamansal kavramlar genellikle Arkana serisinde yer alır. Bu kartlar; en yakın tahmini süreyi aktarmak için yapılan yorumu kolaylaştırır. Arkana serisi kartlar ile ister ilişki, ister iş, ister aile her konuda zaman yorumu yapılabilir. Böylelikle ilişkide beklenen evreler için gelecekten cevaplar almak mümkündür. Peki Arkana kartları neler? Tarot falında zaman nasıl yorumlanır?

Arkana Serisi Kartlar Nelerdir?

Zaman biçmeyi kolaylaştıran Arkana serisi kartlar, Tarot falında zaman yorumuna giden en kısa yoldur. Bir ilişkide gelecekte ne olacağından ziyade ne zaman gerçekleşeceği sorusuna cevap verir. Diğer kartlarla birlikte falda yorumlandığında bütün olarak ilişkinin geleceğini çözmek için kullanılan bir yöntemdir.

Değnekler

Küçük Arkana serisinin kartı Değnekler, hızla ulaşılabilecek ve gerçekleşebilecek dilekleri belirtir. Bu sebeple zaman yorumunda olabilecek en kısa vakti işaret eder. Gelen kartlar ile birlikte ele alındığında söz konusu durumun ne zaman gerçekleşeceğine daha net bir cevap verecektir.

Kılıçlar 

Kılıçlar kartı zaman yorumunda gerçekleşecek olan süreyi haftalar şeklinde anlatır. Yani; gerçekleşmesi istenilen duruma hafta süreçlerinin hızla yaklaştığını işaret eder. Açılımda sağ ve sol tarafındaki kartlara bakılarak yorumlanmalıdır. Sürecin nasıl geçeceğine dair en iyi bilgi diğer kartlarla ilişkilendirilerek bulunur.

Kupalar

Kupalar serisi gerçekleşmesi istenen olayın aylar içerisinde olacağı yanıtını verir. Yani artık aylık periyotlar kalmıştır. Burada falı bakan kişinin hislerini de devreye alması şarttır. Çünkü yapılacak yorum aylar sonrasına ait olacaktır. Bu sebeple zaman yorumu için profesyonel falcılar da tercih edilmektedir.

Paralar 

Para Sekizlisi olarak bilinen bu kart geniş zamana yayılmış dilekleri temsil eder. Örneğin kişinin işinde kıdem kazanması için yorumlanabilecek bir süreyi işaret edebilir. Ayrıca ilişkideki ciddiyet boyutuna gidilecek zamanı da yine temsil edebilir. Bu tamamıyla fal sahibinin nasıl bir hayat yaşadığına bağlıdır.