Merkür Yay Burcunda Geçiş Yapıyor

Bu hafta içinde Merkür Yay burcunda geçiş yapıyor ve hayatımızı etkisi altına alıyor. Peki, Merkür’ün Yay burcuna geçmesi burçlara neler getirecek?

 

Koç: Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile dikkatinizin kolay dağılacağı bir döneme giriyorsunuz. Fakat alacağınız bazı davetler keyfinizi yerine getirecek. Dışarı çıkmak, eğlenmek ve kendinizi özgür hissedeceğiniz ortamlarda bulunmak, rahatlatıcı olacak. Ani değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Yaşam felsefenizi gözden geçirin.

 

Boğa: Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile iletişim konusunda sorunlar oluşabilir. Yabancılar ve farklı kültürden kişiler ile karşılaştığınız zaman rahatsız olabilirsiniz. Hayata bakışınızı gözden geçirmeniz gereken bir dönem. Sürpriz aşklar size çekici gelebilir. Fakat kendinize pek de uygun olmayan kişilere aşık olma ihtimaliniz var. Tedbirli olun.

 

İkizler: Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile şansınızı iyi kullanmak için gayret göstermeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Üstelik çok farklı organizasyonlar içinde yer alacaksınız ve farklı çevrelerin oluşturduğu kalabalık ortamlarda enerjiniz yükselecek. Bu arada istekleriniz artıyor ve yapabileceğinizden daha büyük sorumluluklar almaya heveslisiniz.

 

Yengeç: Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile yorulacağınız bir döneme giriyorsunuz. Ancak kendinizi çok fazla zorlamayın. Kariyer yapmak ve sosyal statünüzü yükseltmek için harekete geçebilirsiniz ve bazı fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz. Sabırlı ve kararlı davranırsanız, isteklerinizi gerçekleştirmeniz mümkün olacak. Büyük hedefleriniz olabilir.

 

Aslan: Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile karşılaştığınız olaylar karşısında duygusal ve alıngan bir tavır içinde olabilirsiniz. Sevdiğiniz arkadaş ve yakınlarınız ile aranızdaki ilişkileri gözden geçireceksiniz. Ancak duygusal ve alıngan bir tavır içinde bulunmamaya özen göstermelisiniz. Duygular yerine mantığınız ile hareket ederseniz, daha başarılı olacaksınız.

 

Başak: Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile spora ve sağlıklı beslenmeye çok daha özen göstereceğiniz bir döneme girmiş bulunuyorsunuz. Hareket halinde olmak sizi rahatlatıyor. Ancak kendinizi fazla yormayın ve dikkatinizi dağıtan konulardan uzak durun. İlginç kişiler ile tanışabilirsiniz ve ani aşklar yaşayabilirsiniz. Aceleci olmamalısınız.

 

Terazi: Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile patronlarınız veya yaşlı akrabalarınız ile görüşebilir ve onlara yardımcı olabilirsiniz. Eskiden sizi korkutan kişiler ve olaylar ile tekrar karşılaşabilirsiniz ve artık eskisi gibi korkmadığınızı anlayacak ve rahatsızlık hissetmeyeceksiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için sabırlı davranmayı başaracaksınız.

 

Akrep: Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile endişe ve korkularınızın gün yüzüne çıkacağı bir döneme giriyorsunuz. Bazı endişeler duysanız bile bunların üzerinde durmayacak ve kararlı davranacaksınız. Gelişmeler beklediğinizden daha yavaş olabilir fakat siz de sabırla bekleyeceksiniz. Böylece karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirebilirsiniz.

 

Yay: Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile yabancı ortamlar, seyahatler ve farklı felsefeler ilginizi çekecek. Olaylara bakış açınızı değiştirmeyi başarabilirseniz, çok hoş fırsatlarla karşılaşacaksınız. Yapıcı bir tavır içinde olacak ve anlayışlı davranmayı başaracaksınız. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik yeni gelişmeler olduğunu öğrenebilirsiniz.

 

Oğlak: Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile hareketli bir dönem geçirecek ve dostlarınız ile ilişkilerinizi güçlendireceksiniz. Bu arada karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmek için gayret göstermeniz gerekiyor. Sorgulayıcı bir tavır içinde bulunmaktan kaçının ve ayrıntıların içinde kaybolmayın. Detayları görmeniz çok iyi fakat takıntılı olmayın.

 

Kova: Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile duygularınızı denetlemeniz zor olabilir. Özellikle geçmişte yaşadıklarınızı hatırlayabilirsiniz ve düşünceleriniz derinleşebilir. Bunun sonucunda dikkatiniz kolay dağılabilir. Özellikle dikkat gerektiren işler yaparken tedbirli olmanız gerekiyor. Artık geçmiş yerine geleceğe odaklanmanız gerektiğini öğreneceksiniz.

 

Balık: Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile alacağınız haberler ve karşılaşacağınız olaylar size eskiden yaşamış olduğunuz olayları hatırlatabilir ve unuttuğunuz kişiler ve konular tekrar gündeme gelebilir. Davranışlarınızı ve alışkanlıklarınızı değiştirmeniz pek kolay olmasa bile değiştirmeniz gerektiğini artık hissedeceksiniz.