Ay Koç Burcuna Geçiş Yapıyor

5 Aralık sabah saatlerinde Ay Koç burcuna geçiş yaptı. Peki, Ay’ın Koç burcuna geçmesi burçlara neler getirecek?

Ay’ın Koç burcuna geçiş yapmasının genel anlamda iletişim konularını ve kişisel sorunları etkileyeceğini ifade etmek mümkün. Ay’ın Koç burcuna geçişi enerji, motivasyon ve canlanma dürtülerimizin harekete geçmesini de sağlayacak diyebiliriz. Kendimize çok daha fazla güveneceğiz. Ama iletişim konularında ve kişisel konularda sorunlar yaşamamız mümkün.

Ay’ın Koç burcuna geçişini daha iyi anlamak için tabi ki üstümüze yoğun bir şekilde çökecek Koç enerjisini daha iyi anlamamız gerekiyor.

Koç, Burçlar kuşağının ilk burcudur. Hareketli ve enerjik oluşları ile tanınırlar. Ben egoları çok fazla gelişmiştir. BEN, onların aynası olmuştur adeta. Bu burçta doğanlar çok pratiktirler. Olaylar karşısında coşkularını gizleyemezler. Yaşam yolunda canlılıklarını ve atılganlıklarını yitirmeden heyecanla ilerlerler.

Merak ettikleri konularda olabildiğince yaratıcılardır. Amaçları doğrultusunda ilerlerken, kendilerini eylemleri ile kanıtlamak isterler. Eğer Koç’lar girişimde bulunacakları zaman izleyecekleri rotayı ayrıntıları ile planlarsa, enerjik yapılarının da yardımı ile daha da üretken olabilirler. Bencilliklerinden kaynaklanan sabırsızlıkları ve söz dinlemez yaratılışları yüzünden zaman zaman güç durumlara düştükleri de olur.

Böyle anlarda başladıkları işlerini sonuçlandırmadan bırakırlar. Konuşmaları abartılıdır, bazen gerçekleri değiştirerek anlatırlar. Kavrama yetenekleri fazla olan Koç’lar yaşam sahnesinin başrolünde olmayı tercih ederler. Aşırı kıskanç ve bağımsızlıklarına düşkün olurlar.

Böyle güçlü bir burca geçiş yapan Ay’ın enerjisi biraz baskılanacak diyebiliriz. Hepimiz üstümüzde Koç enerjisinin etkilerini hissedeceğiz ama tabi ki Ay’ın yeni başlangıçları ve canlanmayı simgelediğini de unutmamalıyız. Hepimiz için yeni başlangıçlar yapma zamanı geldi. Ancak bu yeni başlangıçları Koç burcunun enerjisi altında yapacağımızı da unutmamalıyız.

Ay’ın karakterimizi, duygularımızı ve kişilik özelliklerimizi de simgelediğini göz önünde bulundurduğumuzda bu geçiş ile birlikte tüm burçların Koç burçları gibi hareket etmeye başlayacağını ifade etmek mümkün.

İşte tam da bu yüzden önümüzdeki günlerde çok daha aktif, enerjik, girişimci ve heyecanlı olacağız. Daha fazla eğlenebilir ve dertlerimizi unutabiliriz. Ama Koç enerjisinin heyecanına kapılıp yanlış adımlar atmamamız gerekiyor.

Bu dönemde iletişim sorunlarına dikkat eder, otokontrolümüzü sağlamayı başarabilirsek kışın buz gibi havasında bile kendimizi çok enerjik, sıcak ve deli dolu hissedebiliriz…