Güneş ve Ay Üçgeni

Bu hafta sonu Koç burcundaki Ay ile Yay burcundaki Güneş arasında 14 derecelik bir üçgen açı oluşuyor. Peki, Ay ve Güneş üçgeni bizi nasıl etkileyecek?

Öncelikle bu karşılaşmanın hepimiz için ilerleme sürecini başlattığını ifade etmek mümkün. Hayatımızın yeni bir evresine geçiyoruz. Çok daha iyimser ve cesur olacak adım atmaktan korkmayacağız.

Güneş ve Ay üçgeninde her ne kadar gezegensel enerjilerin etkisi büyük olsa da Koç ve Yay enerjilerinin de üstümüzde çok büyük bir etkisi olacak. Koç’un cesareti ve Yay’ın özgür doğası hepimizi istediklerimizi yapmaya davet ediyor.

Ay ve Güneş’in etkilerini hepimiz biliyoruz. Ay sizin iç karakterinizi, gizli kalmış yönlerinizi, sadece sizi çok yakından tanıyanların bildiği kişilik özelliklerini temsil eder. Ay genel olarak duyguları temsil eder. Ay sizin en derin duygularınızı, içgüdülerinizi, sezgilerinizi, heyecanlarınızı ve tepkilerinizi açığa çıkarır. Aynı zamanda özel hayatınızı, ev ortamınızı yönetir.

Güneş ise dünyadan gözüken en parlak yıldızdır. Güneş dünyaya hayat veren güç olduğu için astrolojide yaratıcı olarak yorumlanır. Güneş, yıldız olduğu için genellikle doğum haritasının yönetici gücü olarak alınır. Bir yıldız haritasında Güneş’in bulunduğu burç, harita sahibinin kişiliğini ve bu kişiliği nasıl belirttiğini gösterir. Bütün insanlar değilse bile pek çoğu doğduğu zaman Güneş’in bulunduğu burcun özelliklerini yansıtırlar.

Bütün gazete ve dergilerde burçlar köşesinde bahsedilen Güneş burcunuzdur. Güneş olmadan hayat olamazdı. Güneş sizin bireyselliğinizi, kendinize özgü karakterinizi, amaçlarınızı, kararlığınızı, gururunuzu, canlılığınızı, sağlığınızı, kişisel başarınızı, sosyal başarınızı ve kalbinizi yönetir. Özet olarak Güneş sizin egonuzdur. Kendinizi nasıl gördüğünüz ve kendinize verdiğiniz değerdir. Bu gezegen sizin toplum içindeki yerinizi yani başkalarının sizi nasıl gördüğünü de belirler.

Bu durumda Ay Koç burcunda olduğundan hepimiz çok daha cesur, özgüvenli ve mutlu hissedeceğiz. Güneş’in Yay burcunda olması ile tüm burçların geleceği çok daha iyimser, özgür ve ne istediğini bilir hale gelecek.

Önümüzdeki günlerde üstümüzdeki bu cesaret, özgürlük ve yaratıcılık enerjilerini çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Kesinlikle mutlu bir hafta sonu geçireceksiniz ve bu hafta içine de yansıyacak. İnsanlarla olan iletişiminiz de iyi yönde ilerliyor. Mucizelerle dolu bu dönemi iyi değerlendirmelisi