Burçlar için 2020 Değerlendirmeleri

Kısa süre önce 2020 yılına girdik. Peki tüm burçlar 2020 yılında neler yaşayacak ve 2020 nasıl yıl olacak?

2020 yılının gözde burçları hangileri?

2020 yılının gözde burçları, yılın ilk başlarında Yaylar olacak. Temmuz başında özellikle Yükselen Başak ve Yükselen Yengeç burçlarını ve ayrıca Başak ve Yengeç burcunun 10. ve 20. günleri arasında doğanları çok hoş sürprizler bekliyor. Diğer toprak ve su gruplarındaki burçlarda (Akrep, Oğlak, Balık, Boğa) doğanlar ve yükseleni bu burçtan olanlar da bu güzel enerjilerden faydalanacaklar.

2020’nın Ağustos sonunda ise Başak burcunun son günlerinde doğanları harika gelişmeler bekliyor. Aşk, eğitim, gelişim, şans gibi konularda mükemmel bir dönemde olacaklar. Ayrıca tüm gözler bu dönemde yükselen Başakların üzerinde olacak. Uzun zamandır kendisinde büyük değişim yaratmak isteyen başaklara bu süreci iyi değerlendirmeleri gerektiğini de hatırlatalım.

10 Eylül 2020’dan itibaren bu sefer şans Terazi burcuna gülmeye başlayacak. Bu süreçten ilk ve en fazla Terazi burcunun ilk günlerinde doğanlar, daha ilerideki zamanlarda ise daha ileriki günlerinde doğanlar, sırayla olumlu etkileri hissetmeye başlayacaklar. Ekim 2020’ye doğru ise Terazi burcunun son günlerinde doğanların olumlu zamanları olacak. Yükselen Terazi burçları da çok şanslı ve herkes tarafından fark edildikleri, dikkat çektikleri bir döneme girmiş olacaklar ancak bu dönemde yükselen Terazilerin kilo alımına müsait olduklarını ve dikkat etmeleri gerektiğini hatırlatalım.

2020 yılında en çok hangi burçlar zorluk çekecek?

2020′ da çok zorlanacak burçların başında ise Yükselen Yay ve Yay burçları geliyor. Satürn bu burçta olan sert etkisini devam ettirecek. Aslında Satürn dönemlerinin kişilerin en kötü dönemleri olduğu düşünülmemelidir. Bu gezegen ciddiyeti, otoriteyi, kısıtlamayı, disiplini sever. Sert bir öğretmen gibidir. Ancak sizi sınavdan geçirdiği alanda vermiş olduğunuz derse çalışırsanız ve hata yapmazsanız sizi sever ve ödüllendirir.

Satürn sürecinden sonra kişi çok güçlenir. Satürn mücadelesini başarı ile aşan kişiyi sınavdan geçtiği alanda yenmek çok zordur. Satürn enerjiyi daraltarak belirli bir alana yoğunlaştırır ve kişinin hayatında o alanda yük artar. Dolayısı ile 2020 yılında Satürn Yay’dan geçerken haritalarımızda Yay burcu hangi alana denk düşüyor ise  oradaki yükümüz ve sorumluluğumuz arttıracak demektir.

Yay burcunun sembolize ettiği özgürlüklere de bu dönemde ket vurulacak. Herkesin hayatında farklı alanlarda özgürlükleri kısıtlanacak. Aslına bakılırsa bu süreç olumlu yönden de değerlendirilirse, herkes Yay burcunun olumsuz yönü olan, daha fazlasını isteme ve açgözlülüğü kontrol altına alma şansını yakalayabilecek. Bazı insanların daha azıyla yetinmeyi öğrendiği bir süreç olacak. 2020 yılının Ağustos ayında herkes nefes alacak.

Ortalama her bir yıllık süre içerisinde bir araya gelen iki iyi gezegen Jüpiter ve Venüs, Başak burcunda bir araya gelecek. Bu süreç müthiş olumlu bir potansiyel barındırıyor. Bu süreçten en olumlu etkiyi alanlar başta başak burcu olmak üzere daha sonra olumlu etkilenecek olanlar ise sırasıyla başak, oğlak, boğa, yengeç, balık, akrep burçları olacak.

Balık ve Başak burçları sonunda gerçek aşkı bulacaklar!

Balık ve başak burcunun aradıkları gerçek aşkı bulacakları ya da evlenmek için müthiş olumlu bir dönem elde edeceklerini söyleyebiliriz. Hangi burç ya da yükselen burçtan olursa olsun bu dönemi herkesin evlilik, iş, sağlık, eğitim gibi konularda girişim için değerlendirmesi mümkün.