Ay Koç Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta içinde Ay, Koç burcuna geçiş yapıyor. Peki, Ay’ın Koç burcuna geçmesi bize neler getirecek?

Ay’ın Kova burcunda Yeniay’ın ardında Koç burcuna geçmesi hayatımıza yenilik ve cesaret enerjisi sokacak diyebiliriz.

Ay’ın Koç burcuna geçişinde genel anlamda duygularımız ve atacağımız adımlar Koç enerjisine göre belirlenecek. Bu yüzden Koç enerjisine çok daha yakından bakmamız ve onu anlamamız önemli.

Ateş grubuna dahil olan Koç burçları çevrelerinde yüksek enerjileri ve girişimci ruhlarıyla tanınırlar. Öncü burçlardan oldukları için atılgan yapılarıyla ön plana çıkabilirler. Bir işe başlamak için her zaman fikirleri ve enerjileri vardır. Azimleriyle başlattıkları her işin de üstesinden gelirler.

Hırslıdırlar. Bu hırsları zaman zaman planları yolunda gitmediğinde öfkeye dönüşebilir. Agresif olmaya yatkın burçlardan biridir. Bazen sinirlerine hakim olmakta güçlük çekebilirler. Sabretmek onlara göre değildir. Hemen her şeyin sonuçlanmasını isterler. Hangi konu olursa olsun karşısında bir rakip varsa sonuna kadar onunla savaşır.

Liderlik yetenekleri güçlüdür. Başarılı olmak Koç burçları için önemlidir. Arka planda kalmayı sevmezler. Benlik duygusunun öne çıktığı burçlardandır. Kendine değer veren bir burçtur. Giyinişine, duruşuna, ortamdaki statüsüne önem verirler. Özgüvenleri oldukça fazladır. Bazen bu durum egolarının ön plana çıkmasından ötürü başkalarından eleştiriler alabilmektedir. Zekaları sayesinde her şeyin altından kalkarlar.

Kandırılması zor burçlardan biridir. Mars’ın yönetimindeki bir burç olduklarından dolayı tutkulu bir aşık olurlar. Çekicidirler, girdikleri ortamda enerjileriyle hemen fark edilirler. Aşkını ne kadar çok gösterirse öfkelendiğinde de sinirini aynı derecede göstermeye yatkındır. Bu sebeple ilişkilerde aklına ilk geleni söylemeleri, durumu daha çıkmaz bir hale getirebilir.

Bu durumda Ay’ın Koç burcuna geçişi ile birlikte çok daha farklı, enerjik ve canlı olacağız. Bunu hem yapmamız gereken işleri hızlı bir şekilde bitirmek hem de eğer kilo vermek istiyorsak kilo vermek için kullanabiliriz.

Önümüzdeki günlerde hepimiz daha becerikli ve aktif olacağız. Ancak sağlık konusunda baş ağrıları ve migren konusunda sıkıntılar ortaya çıkabilir. Bu konularda normalden daha fazla dikkatli olmakta yarar var. Yemek yerken daha yavaş olmaya çalışın ve kendinizi fazla yormayın…