Ay Koç Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu gece Ay Koç burcuna geçiş yapıyor. Peki, Ay’ın Koç burcuna geçmesi burçları nasıl etkileyecek?

 

Koç: Ay’ın Koç burcuna geçmesi ile ev ve aile haneniz ön plana çıkıyor. Profesyonel bir dekoratör gibi, evinizi baştan aşağı müthiş bir stil ve zevkle dekore edeceksiniz. Ancak fazla harcama yapmamalısınız.

 

Boğa: Ay’ın Koç burcuna geçmesi ile sevdiklerinizden biri ile karşılıklı ödün vererek anlaşmaya vardığınız bu süreç ikiniz için de daha kolay olacak. Etrafınızdaki diğer kişilerle konuşun ve aldığınız kararları uygulayın.

 

İkizler: Ay’ın Koç burcuna geçmesi ile kalbinizi çalacak biriyle tanışma ihtimaliniz oldukça fazla, ama bu tanışmanın gerçekleşmesi için daha çok dışarı çıkıp sosyalleşmeniz gerekiyor. Partneri olanlar ise daha mutlu olacaklar.

 

Yengeç: Ay’ın Koç burcuna geçmesi ile iş yerinizde son zamanlarda bir gerginlik olduysa, her şey yoluna giriyor. Herkes projeyi mükemmel hale getirmek ve birlikte çalışmak için oldukça istekli olacak. Sorunlar çözülüyor.

 

Aslan: Ay’ın Koç burcuna geçmesi ile eğer bir ilişkiniz varsa, partnerinizle daha da uyumlu olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Huzur ve birlikteliğinizin tadını çıkartacaksınız. Partneri olmayanlar ise her an aşık olabilir.

 

Başak: Ay’ın Koç burcuna geçmesi ile bir arkadaşınız ya da varsa profesyonel danışmanınız, daha fazla para biriktirebilmeniz için bir yatırım yapmanızı ya da farklı bir strateji önerebilir. Daha çok kazanacaksınız.

 

Terazi: Ay’ın Koç burcuna geçmesi ile zor zamanlar için kenarda bulundurduğunuz bir miktar para, sizi borç altına girme stresinden kurtaracak, hayatınızı istediğiniz şartlarda yaşayabilmenize yardımcı olacak.

 

Akrep: Ay’ın Koç burcuna geçmesi ile daha başarılı olacaksınız. Önemli birisi yeteneklerinizin farkında, o nedenle fikirlerinizi ve en önemli profesyonel hedeflerinizi çalıştığınız sektördeki kişilere göstermekten çekinmeyin.

 

Yay: Ay’ın Koç burcuna geçmesi ile arkadaşlık hanenizin parladığı bu süreçte, bir arkadaşınızın size karşı arkadaşlıktan öte platonik bir ilgisi olduğunu öğrenebilirsiniz. Öğrendikten sonra siz de bu duruma karşı açık fikirli olabilirsiniz.

 

Oğlak: Ay’ın Koç burcuna geçmesi ile eğer hayatınızda stresli şeyler yaşadıysanız önümüzdeki hafta kendinizi şımartmak için planlar yapın. Bu hem üzerindeki baskıyı kaldıracak ve ruhunuzu dinlendirecek hem de sağlığınızı düzeltecek.

 

Kova: Ay’ın Koç burcuna geçmesi ile yolunuza çıkan her şeyi olumlu bir şekilde kendinize çekiyorsunuz. Hayatı gülümseyerek karşılayın, karşılığını on misli alacaksınız. Artık her konuda çok daha olumlu düşüneceksiniz.

 

Balık: Ay’ın Koç burcuna geçmesi ile geliriniz konusunda hiçbir problem yaşamayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Ekstra birikim yapmak için iyi olduğunuz bir yeteneğinizi ya da hobinizi de paraya çevireceksiniz. Şansınız açık.