Ay ve Güneş Üçgeni

Bu hafta içinde Koç burcundaki Ay ile Aslan burcundaki Güneş arasında 27 derecelik bir üçgen açı oluşacak. Peki, Ay ve Güneş üçgeni bizi nasıl etkileyecek?

blog banner 2

Öncelikle Ay ve Güneş üçgeninin etkisi ile birlikte hepimizin aşk ve sevgi konularını takıntılı hale getireceğini ifade edebiliriz. İlişkisi olan burçların sürekli ilişkilerini ya da evliliklerini düşünmemesinde yarar var. Yoksa sürekli kavga çıkabilir. İlişkisi olmayan burçlar ise aşık olmak istiyorlarsa hayatı akışına bırakmaya başlamalılar.

Bu dönemde hepimiz daha sosyal olacağız. Sık sık arkadaş buluşmalarına katılacak ve yeni insanlarla tanışacağız. Bu sırada yanlış anlaşılmalar konusunda biraz dikkatli olmamız ve boş yere kimsenin kalbini kırmamamız gerekiyor. Kafamız karışık olacak, hiç bir konuda hemen karar da vermemeliyiz.

Önümüzdeki günlerde Ay ve Güneş üçgeninin etkisiyle eğitim ve kariyer konularında tüm burçların şansı açık. Burs alma, okula kayıt yaptırma, yeni bir işe başlama, iş yerinde başarılı olma gibi konularda ilerleyebileceksiniz. Alacağınız farklı haberlerin hepsi de sizi gülümsetecek.

Ay ve Güneş üçgeni Koç ve Aslan burçlarında gerçekleştiğinden hepimiz daha agresif olacak ama aynı zamanda kuracağımız ilişkileri iyi bir şekilde yönetebileceğiz. Eğer farklı insanlarla sohbet etmeyi seven biriyseniz bugünleri değerlendirin ve kendinizi fazla sıkmayın. Ancak tabi ki bu arkadaş toplantılarında çok fazla para harcamamamız da büyük önem taşıyor.

Bu hafta içinde ne kadar sosyal olsak da hafta sonuna doğru daha yorgun hissedecek ve eve kapanacağız. Evde yapılacak değişiklikler, müzik dinlemek, film izlemek ya da alışveriş yapıp hafif bir yemek yapmak bize iyi gelecek. Çocuğu, küçük kardeşi ya da evcil hayvanı olanlar onlarla ilgilenmek isteyebilir.

Bu süreçte arka planda kalmak değil öne çıkmak isteyeceğiz. Bu konuda biraz dikkatli olup yanlış kişilerin dikkatini çekmemekte yarar var. Yıldızınızın parlamasını istiyorsanız bırakın insanlar yeteneklerinizi görsün. Siz onları zorlamayın. Çünkü yaratıcılık konusunda şansını açık olacak. Yeteneklerinize ve kendinize güvenmenizde yarar var.

Bu haftayı daha çok eğlence, yaratıcılık ve sosyalleşme kaplayacağından can sıkıcı olaylardan uzak güzel bir zaman dilimi olacak diyebiliriz. Sağlığınıza dikkat eder, fazla harcama yapmaz ve agresif olmazsanız Ay ile Güneş üçgeni size iyi gelecek…