Venüs Başak Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta içinde Venüs Başak burcuna geçiş yapıyor. Peki, Venüs’ün Başak burcuna geçmesi bizi nasıl etkileyecek?

Koç: Venüs’ün Başak burcuna geçmesi ile birlikte kardeşiniz ya da bir komşunuz ile yaşayabileceğiniz gergin bir konuşma, iç sesinizi ortaya çıkarabilir. Empati yeteneğiniz ile sakin kalmayı başarıp kendinizi daha olgun hissetmeniz mümkün.

Boğa: Venüs’ün Başak burcuna geçmesi ile birlikte uzun zamandır evde bekleyen tamir işleriyle ilgilenebilir, ev için alışveriş yapabilirsiniz. Özellikle dekorasyon ve ev içi dizayn konularında istekli olacağınız bir döneme giriş yapıyorsunuz.

İkizler: Venüs’ün Başak burcuna geçmesi ile birlikte spor ya da müzik gibi aktiviteler konusunda daha aktif olmaya başlayabilirsiniz. Partneriniz ya da sevdiklerinizle bu konuları konuşurken yumuşak bir ton kullanmaya özen gösterin; bazı pürüzler ortaya çıkabilir.

Yengeç: Venüs’ün Başak burcuna geçmesi ile birlikte spor ve yaşam koçluğu konusunda profesyonel destek almak istiyorsanız, tam zamanı. Sağlığınız, öncelik sıralamanızda en üste çıkıyor. Bir doktor muayenesinden geçmek de yararlı olabilir.

Aslan: Venüs’ün Başak burcuna geçmesi ile birlikte iletişim becerilerinizi sonuna kadar kullanacaksınız. Sosyal ilişkilerinizle ilgili bir sorun olabilir; ancak sevdiklerinizle ustaca kuracağınız diyaloglarla sorunların üstesinden geleceksiniz.

Başak: Venüs’ün Başak burcuna geçmesi ile birlikte değerli bir mal ya da mülkünüzü satmayı düşünebilir, yeni yatırımlar yapmayı planlayabilirsiniz. Yapacağınız satıştan kârlı çıkmanız olası. Fırsatları değerlendirin. Ekonomik konularda şansını açılıyor.

Terazi: Venüs’ün Başak burcuna geçmesi ile birlikte uzun mesafe ilişkisi yaşayanlar için aşk ve macera dolu bir dönem olacak. Ayrıca akademik eğitim gibi konular da gündeminize gelebilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyin. İlişkisi olmayanlar aşık olabilir.

Akrep: Venüs’ün Başak burcuna geçmesi ile birlikte kalabalık önünde göstermeniz gereken herhangi bir performans varsa, çalışmanızın meyvelerini toplayacaksınız. Rahatladıktan sonra seyirciniz size kitlenecek. Karizmanızın etkileyiciliğine güvenin.

Yay: Venüs’ün Başak burcuna geçmesi ile birlikte yaşadığınız zorlukların sona ereceği bir dönemdesiniz. Eğer zihinsel ya da fiziksel yardıma ihtiyacınız varsa, yakın zamanda rehberinizi bulabilir ve önünüzdeki büyük engelleri aşabilirsiniz. Rahatlayın.

Oğlak: Venüs’ün Başak burcuna geçmesi ile birlikte farklı davranışlar sergileyebilir, yeni ve tatlı heyecanlar yaşayabilirsiniz. İlişkiniz varsa, partnerinize özel bir ilgi göstereceksiniz. Çekici ve etrafınızdakilerin dikkatini çekecek kadar etkileyici olacağınız bir dönem.

Kova: Venüs’ün Başak burcuna geçmesi ile birlikte kendinizi hem çok özgüvenli hem de zihinsel olarak yoğun ve adımlarınız konusunda güvensiz hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Bu zıt kutuplu durumu lehinize çevirmenizin mümkün olduğunu unutmayın.

Balık: Venüs’ün Başak burcuna geçmesi ile birlikte ekonomik konularda uzlaşmacı ve pratik bir yaklaşım sergileyeceğiniz bir dönemdesiniz. Harcamalarınızı yeniden gözden geçirebilir, paranızı daha verimli kullanmanın yollarını arayabilirsiniz.