Ay ve Güneş Üçgeni

Bu hafta sonunda İkizler burcundaki Ay ile Terazi burcundaki Güneş arasında 6 derecelik bir üçgen açı oluşacak. Peki, Ay ile Güneş üçgeni burçları nasıl etkileyecek?

 

Koç: Ay ile Güneş üçgeninin etkisiyle birlikte beklemediğiniz durumlar olabilir ve ani heyecanlar yaşayabilirsiniz. Karşılaştığınız kişileri ve olayları kaderiniz olarak algılamanız mümkün. Hatta yeni tanıştığınız kişiyi eskiden tanıyormuş, biliyormuş duygusu içinde olabilirsiniz ve şaşırabilirsiniz. Fazla harcama yapmayın.

 

Boğa: Ay ile Güneş üçgeninin etkisiyle birlikte hem aşk, hem de parasal açıdan sürpriz değişiklikler olabilir. Bazı kayıplarınız olabileceği gibi ilginç kazanımlarınız da olabilir. Sevdiklerinizin davranışlarından etkilenebilirsiniz ve ilişkilere bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Seyahate çıkıp yeni yerler keşfetmeniz de olası.

 

İkizler: Ay ile Güneş üçgeninin etkisiyle birlikte dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayacaksınız. Kendinizi isteksiz ve yorgun hissedebilirsiniz. Ancak harekete geçmek ve isteklerinizi gerçekleştirmek için gayret göstermeniz gerekiyor. Bir kez harekete geçtikten sonra yaşam enerjinizin yükseldiğini hissedeceksiniz.

 

Yengeç: Ay ile Güneş üçgeninin etkisiyle birlikte alacağınız haberler ve karşılaşacağınız olaylar sizi heyecanlandıracak. Sürpriz teklifler ile karşılaşabilirsiniz ve hemen harekete geçebilirsiniz. Bir arkadaşınız ile aranızdaki ilişki aşka dönüşebilir. İlişkiniz varsa da ilişkiniz çok daha derin bir hal alacak diyebiliriz. Yalnız aceleci davranmayın.

 

Aslan: Ay ile Güneş üçgeninin etkisiyle birlikte yeni girişimlerde bulunmak için kuvvetli arzular duyduğunuz bir dönemdesiniz ve sevdikleriniz sizi destekleyecek. Farklı konular ve şimdiye kadar dikkatinizi çekmeyen kişilere ilgi duyabilirsiniz ve düşüncelerinizin değiştiğini hissedebilirsiniz, dikkatli olmalısınız.

 

Başak: Ay ile Güneş üçgeninin etkisiyle birlikte karmaşık duygular ve ani heyecanlar yaşayabilirsiniz. Fakat duygusal tepkilerinizi denetlemeyi başaracak ve sabırlı davranacaksınız. Bu arada elektrikli cihazlar ve bilgisayar teknolojisi ile ilgili sorunlar yaşamanız mümkün. Moralinizi bozmayın ve sakin kalmaya çalışın.

 

Terazi: Ay ile Güneş üçgeninin etkisiyle birlikte bilgisayarınızı değiştirebilirsiniz veya kullandığınız bazı programları değiştirmek için çeşitli araştırmalar yapabilirsiniz. Ortaya çıkan sorunları çözümlemek için pratik ve akılcı bir tavır içinde olacaksınız. Yeni yöntemler sizi rahatsız edebilir ve geleneksel olanı tercih edebilirsiniz.

 

Akrep: Ay ile Güneş üçgeninin etkisiyle birlikte karşılaştığınız olaylar kendinizi yenilemeniz ve düşüncelerinizi değiştirmeniz için sizi zorlayabilir. İzlediğiniz yol düzgün ve tehlikesiz olacak; etkileri olumlu ve lehinizde olacağından uzun bekleme sürelerini kafanıza takmayın. Mükemmeliyetçiliğe eğilim göstereceksiniz.

 

Yay: Ay ile Güneş üçgeninin etkisiyle birlikte üzerinizde baskı duygusu yaratan durumlar olabilir fakat sorunları çözmek için ilginç yöntemler bulabilirsiniz ve çevrenizin dikkatini çekebilirsiniz. Sizi rahatsız eden kişiler ve konular ile ilgili bakış açınızı değiştirmenize yardımcı olacak kişiler ile karşılaşabilirsiniz. Şans yanınızda.

 

Oğlak: Ay ile Güneş üçgeninin etkisiyle birlikte özgür ve yaratıcı kişiler ile karşılaşmak keyfinizi yerine getirecek ve sizin de yaratıcılığınız uyanacak. Hatta baskı ve gerilim hissettiğiniz durum her ne ise bunu çözmeye çalışırken kendi yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz. Böylece moraliniz yükselecek ve çok daha motive hissedeceksiniz.

 

Kova: Ay ile Güneş üçgeninin etkisiyle ilaçlar, şifalı otlar ve pek fazla bilinmeyen tedavi yöntemlerine ilgi duyabilirsiniz. Unutulmuş gelenekler ve eski yöntemleri uygulamak için kuvvetli arzular duyacaksınız ve bilen kişileri araştıracaksınız. Bilgiye sahip kişiler ile karşılaşabilirsiniz ve onların desteğini alabilirsiniz.

 

Balık: Ay ile Güneş üçgeninin etkisiyle isteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçeceksiniz. Çalışmalarınız ve kararlılığınız ile büyüklerinizin ve önemli kişilerin takdirini kazanacaksınız ve beklediğiniz yardımı alacaksınız. Yaşam enerjiniz giderek yükseliyor ve kendinizi güçlü hissedeceksiniz. İdeallerinize yaklaşıyorsunuz.