Çiron Asteroidi Balık Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta içinde Çiron asteroidi Balık burcuna geçiş yapacak ve hayatımızı etkisi altına alacak. Peki, Çiron’un Balık burcuna geçmesi bize neler getirecek?

Çiron asteroidinin Balık burcuna geçmesi aslında aslında Dolunay süreci ile birlikte girdiğimiz dönüşümün de tamamlanması anlamına geliyor. Bu dönüşümde ortaya çıkan değişiklikler, bağlı kaldığımız alışkanlıklar ve veda edemediklerimiz gibi konularda sonuçlar alınmaya başlanacak.

Önümüzdeki günlerde Çiron’un Balık burcuna geçmesi ile birlikte 2018 yılında yaşadığımız kötü anılar aklımıza gelebilir. Bizi kıranlar, üzenler ya da elde edemediklerimiz önemli odak noktalarımız haline gelebilir. Ama bunlar aklınıza geldiğinde kaçmayın. Tüm bunları düşünmelisiniz çünkü veda etme zamanı geldi. Artık yeni bir dönem başlıyor.

Çiron asteroidinin Balık burcuna girmesi ile başlayacak yeni dönemde kendinizi kötü hissettiğiniz konuları çok daha kolay atlatacaksınız. Kimsenin size istemediğiniz şeyleri yaptırmasına da izin vermeyeceksiniz. Kendiniz olma zamanınız geldi. Öfkelerinizden ve kırgınlıklarınızdan kurtuluyorsunuz.

Bu dönemde aynı zamanda yabancılar ile ilişkileriniz giderek gelişiyor. Farklı yaşam biçimleri ve kültürler ilginizi çekecek. Yaşam felsefenizi değiştiriyorsunuz ve olaylara daha iyimser açıdan bakacaksınız. Kendinizi bazı açılardan şanslı hissedebilirsiniz fakat şansınızı iyi kullanmak için gayret göstermeniz gerekiyor. Hedefleriniz değişebilir ama hayallerinizden asla vazgeçmemelisiniz.

Bu hafta içinde sizi siz yapan özellikleri çok daha iyi anlayacaksınız. Duygularınızı denetlemeniz pek kolay olmasa bile daha sabırlı ve anlayışlı davranacaksınız. Bu arada karşılaştığınız bazı olaylardan etkilenebilirsiniz. Özellikle daha önce isteğiniz her ne var ise, bu isteğinizin gerçekleşmiş olması sizi memnun etmeyebilir ve isteğiniz tamamen değişmiş olabilir.

Kendinizi kararsız hissettiğiniz bir dönemdesiniz bunun gerilimini yaşayabilirsiniz. Kararsızlıklar yaşarsanız ve bir türlü ne yapmanız gerektiğini anlayamazsanız artık kalbinizin sesini dinlemelisiniz. Eğitim, aşk, kariyer, aile ve kişisel gelişim gibi temel konularda içinizden geldiği gibi davranma zamanınız geldi de geçiyor bile.

Çiron ve Balık enerjisinin etkisiyle aynı zamanda biraz daha fazla duygusal alıngan olabilirsiniz fakat hareketli bir süreç geçirecek ve böylece kendinizi iyi hissedeceksiniz. Çok çeşitli ortamlara girebilir ve katılacağınız seminerler ve organizasyonlarda saygın kişiler ile karşılaşabilirsiniz. Bu arada geçmişte yaşadıklarınızı ve içinde bulunduğunuz durumu sorgulayabilirsiniz. Şimdiye kadar farkında olmadığınız bazı ayrıntılar dikkatinizi çekecek.

Çiron’un Balık burcuna geçtiği dönemin en büyük özelliği kalbinizin sesi ve duygularınıza göre hareket etme isteği duymanız olacak. Duygularınız derinleşebilir ve sizi yönlendirmeye başlayabilir. Buna izin verin ve değişime direnmeyin.