Ay ve Merkür Akrep Burcuna Geçiş Yapıyor

Yaşadığımız güçlü Dolunay’ın ardından Ay Başak burcundan çıkarak Akrep burcuna geçiyor. Aynı anda Merkür de Akrep burcuna geçecek. Peki bu bizi nasıl etkileyecek?

Ay’ın Akrep burcuna geçmesi ve bu sırada Merkür’ün de aynı yönde hiza alarak Akrep burcuna gelmesi ile birlikte hayatımızda çok yoğun bir Akrep enerjisi olacak diyebiliriz. Bu yüzden her şeyden önce Akrep enerjisini daha iyi anlamamız gerekiyor…

Su grubu Akrep burçları etkileyici bakışları, gizemli ve güçlü karakterleriyle bulundukları ortamlarda hemen dikkati çekerler. Çoğu zaman sessizlikleriyle ön plana çıkan Akrep burçları az ve öz konuşurlar. Bazı şeyleri açıkta yaşamak yerine içlerinde tutmayı isterler. Tam olarak onların ne düşündüklerini çözemezsiniz. Duygularını gizleme konusunda başarılıdırlar. Buna rağmen aslında duygusal bir burçtur.

Sevdi mi çok sever. Fakat onlarla düşman olmak istemezsiniz. Kinleri ve intikam alma güçleri çok fazladır. Ona yapılanların karşılığını vermek için bazen yıllarca sabrederler. Gururlu ve cesur karakterde bir burçtur. Asla yalanlara göz yummaz. Kendi gibi herkesin güçlü karaktere sahip olmasını bekler. Hisleri çok kuvvetlidir. Bazen sezgilerinin yönlendirmesiyle her şeyi açığa çıkartır. Rüyaları çıkan bir burçtur.

Güven duygusu Akrep burçları için önemlidir. İş veya gönül ilişkisinde ilk baktığı şey güvenmektir. Güvenmediği anda kuşkucu yapısı onları ele geçirir. Sürekli kuşku duyduğundan insanlara tamamen duygularını açıklamakta zorlanır. Bu durum kıskanç olmalarına da neden olur. Şüpheci tavrı diğer alanlarda ise başarı getirir.

Araştırmacı özellikleri iş ve eğitim hayatında onları bir adım öne çıkartır. Ölüm, ölümden sonraki gizem ilgilerini çeker. Korku, gerilim, suç filmlerine karşı ilgileri vardır. Duygularını zirvede yaşadıklarından çok tutkulu olurlar. Cinsellik hayatlarında önemli bir yer taşır.

Merkür ve Ay’ın Akrep burcunda olması bizi hem duygusal hem de maddi açıdan etkileyecek. Ay’ın etkisiyle duygularımız dalgalanacak ve Akrep enerjisini yaşayacağız. Aynı zamanda Merkür maddi konuları ve iletişimi etkilediğinden bu konularda da Akrep enerjisi üstümüzde hissedilecek.

Bu süreçte büyük sürprizlere, şaşırtıcı gelişmelere ve güçlü figürlerin üstümüzde etki kurmasına hazırlıklı olmalıyız. Takıntılarımız ve kötü alışkanlıklarımız bizi olumsuz etkileyebilir. Aynı zamanda kendimizi bir savaşın içinde gibi hissedebiliriz. Olumlu olmamızda yarar var.