Başak Burcunda Dolunay’ın Etkileri

9 Mart akşamı Başak burcunda oldukça güçlü bir Dolunay’ın olacağını daha önce de yazmıştık. Peki bu Dolunay burçlara neler getirecek?

Koç

Hafta boyunca baş ağrıları ve boyun bölgenizle ilgili sağlık problemlerinizi önemsemelisiniz. İş hayatınızda riskli davranışlar anlık kararlar kayıplara ve ortaklıkların bozulmasına neden olabilir. İyice araştırıp düşünmeden kararlar almamalı ve kendi fikirlerinizi kabul ettirme konusunda ısrarcı davranmamalısınız.

Boğa

Aşk ve ilişkiler konusunda artık “bu işin sonu ne olacak” derken durumlar netleşebilir. Özellikle dolunay Boğalara olumlu açıda olduğundan iyi haber alma olasılığınız daha yüksek. Ayrıca bu süreç uzun süredir ertelenen diyetler, sağlık çalışmaları ve en önemlisi bir hobiyi öğrenmeye başlamak için de son derece elverişli.

İkizler

Aile ya da haneyle ilgili özellikle tutulma sonrasında ortaya çıkan bir konu artık netleşebilir, sorun varsa özellikle de sizin çabalarınızla çözüm yoluna gidilebilir. Bu dönemde evdeki eşyalar size daha çok batabilir, tadilat ve yenileme arzusu artabilir. Aynı zamanda geçmişi sorgulamak, geçmişten gelen yükleri atmak için de uygun bir dönem.

Yengeç

İletişim trafiğiniz artabilir, özellikle yazan ve iletişim sektöründeki Yengeçler için bir fırsat dönemi. Çalışmalarınız dikkat çekebilir, takdir edilebilir; uzun zamandır emek verdiğiniz bir konuda artık meyveleri toplayabilirsiniz. Ayrıca kardeşler ve yakın çevrenizden dolunay sizi etkilediği için güzel haberler alabilirsiniz.

Aslan

Maddi açıdan çok büyük olmasa da kazanımlar görülebilir, ancak hem dolunay teması hem de diğer gezegensel enerjiler sebebiyle eğer maddiyatta bir artış olsa dahi hemen harcamamak, yatırım yapmaya çalışmak önemli. Zemin şu anda düz değil, ondan ötürü daha paranızı korumak açısından dikkat çeken bir dönemdeyiz. 

Başak

Kendinizi motive etmek, artık güveninizi toplayıp yeni bir şeylere girişmek açısından çok güzel bir etki sizi bekliyor. Sadece kimi zaman ikili ilişkilerde aşırı alınganlık ya da tüm sorumlulukların üzerine atlama duygusu görülebilir, bu konuda dengelere dikkat. En azından spor, egzersiz, iyi beslenme ile süreci başlatabilirsiniz. 

Terazi

Sırlar açığa çıkabilir, hiç bilmediğiniz gerçeklerle yüzleşebilirsiniz. Bu belki ilk başta biraz zorlayıcı olabilir ama kimin ne olduğunu anlamak açısından faydalıdır. Ayrıca dolunay ruhsallığı temsil eden on ikinci evde aktif olduğundan bu kendinize dönmek, spritüal konularla ilgilenmek açısından çok güzel bir etkiye sahip.

Akrep

Arkadaş çevreniz ve iş bağlantılarıyla ilgili güzel haberler gelebilir, bu kişiler vasıtası ile size de bir yardım ulaşabilir. Bu süreç aynı zamanda uzun zamandır emek verilen bir işi çevrenize göstermek açısından da güzel bir etkiye sahiptir. Arkadaş çevrenizde küçük bir bahar temizliği olabilir ya da bir anda beklenmedik kişilerle tanışabilirsiniz. 

Yay

Kariyerle ilgili uzun zamandır tırnaklarınızla kazıya kazıya uğraştığınız bir konu varsa nihayete erebilir. Özellikle iş ile ilgili başardıklarınız takdir toplayabilir, bu sizin toplumsal statünüzü de yükseltebilir. Burada en dikkat edilmesi gereken konu başarı hissi ve inanç ile bir anda çıldırıp makineye dönüşmemenizdir yani enerjinizi dengeli kullanın.

Oğlak

Almak istediğiniz bir eğitim varsa koşullar artık uygun hale gelebilir, seyahat planı varsa kafanızda netleşebilir. Ayrıca özellikle yurtdışı bağlantıları ve ticaretle ilgileniyorsanız yavaş yavaş güzel bir akış başlayabilir, bunu doğal yapınızdaki disiplin ve kararlılıkla birleştirerek etki alanınızı daha da büyütebilirsiniz.

Kova

Beklediğiniz bir alacak ya da miras varsa haber gelebilir, durum ilk kez netleşebilir. Ayrıca partnerinizle ilgili maddi konularda güzel gelişmeler yaşanabilir. Bu süreçte maddi konularda beklemedik bir destek size ulaşabilir ama çok açılmamakta ve özellikle borçlanmamakta ciddi fayda var. Ayrıca bu dönem sıkça hayallerinizi düşüneceksiniz.

Balık

Özellikle duygusal konularla ilgili belirsizliklerin çözülmeye başlayacağı bir süreç sizi bekliyor. Ayrıca tam olarak “İyilik yap denize at” cümlesi bu dönem sizin için söylenmiş gibi. Yani dolunay sürecinde yaptığınız bir yardım sonrasında kat be kat etkiyle size dönebilir, şaşırabilirsiniz. Ortağınız ya da bir ilişkiniz varsa sorunlarda çözülme görülebilir.