Ay Yengeç Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta içinde Ay Yengeç burcunda geçiş yapıyor ve hayatımızı etkisi altına alıyor. Peki, Ay’ın Yengeç burcuna geçmesi bize neler getirecek?

Ay’ın Yengeç burcuna geçerek Neptün, Jüpiter ve Plüton ile karşılaşmalar yaşayacağı önümüzdeki günler hepimiz için zorlu olabilir. Bu günlerde gerilin artabilir, sınırları aşmak isteyebilir ve elde edeceğimiz sonuçlarla duygu selleri yaşayabiliriz.

Ay’ın en çok duygularımızı etkilediğini unutmayalım. Ay sizin iç karakterinizi, gizli kalmış yönlerinizi, sadece sizi çok yakından tanıyanların bildiği kişilik özelliklerini temsil eder. Ay genel olarak duyguları temsil eder. Ay sizin en derin duygularınızı, içgüdülerinizi, sezgilerinizi, heyecanlarınızı ve tepkilerinizi açığa çıkarır. Aynı zamanda özel hayatınızı, ev ortamınızı yönetir.

Aynı zamanda bu süreçte Yengeç enerjisi çok yoğun yaşanacak da diyebiliriz. Yengeç enerjisine yakından bakmamız bu yüzden yararlı olacaktır:

Su grubuna ait olan Yengeç burçları duygusal yapıları ve ailelerine düşkünlükleriyle bilinirler. Annelik denildiğinde Yengeç burcu akla gelir. Her zaman kendinden önce sevdiklerinin ve çocuklarının güvende olmaları onlar için önemlidir. Sevgiye, güvene çok değer verirler. Bu verdikleri değeri de aynı şekilde karşı taraftan beklerler.

Hiç karşılık beklemeden kendilerini adayabilirler. Onlar için her şeyin huzur içinde ilerlemesi önemlidir. Hisleri çok kuvvetlidir. Duygusal hayatlarında hep güven arayışı içindedirler. Bu durum bazen kıskanç olmalarına neden olabilir. Duygusal olmaları bazen karamsarlığa sürükleyebilir. Kırılgan yapıları olduğundan kimseye belli etmeden içerleyebilirler.

Zaman zaman içlerine kapanabilirler. Ne yaşadıkları dışarıdan anlaşılmasa da içlerinde büyük fırtınalar kopuyor olabilir. Milliyetçi duyguları ön plandadır. Yaşadığı ülkeye, bölgeye sahip çıkarlar. Gelenekselci yapıları vardır. Köklerinden getirdikleri gelenekleri sürdürmeyi severler. Eski her zaman onlar için bir yol göstericidir. Bu eskiye bağlılık bazen modern dünyaya şüpheci bakmalarına neden olabilir.

Yuva kurmak Yengeç burçları için önemlidir. İçgüdüsel olarak bu eğilimde olmaları bazen hatalı tercihler yapmalarına neden olabilir. İyi niyetleri suiistimal edilebilir. Dostluk ilişkileri önemlidir. Evlerinde vakit geçirmeyi, misafir ağırlamayı severler. Yemek yapmaya yetenekleri vardır. El lezzetleri mükemmeldir. Muhtemelen birine yemeğe misafirliğe gidiyorsanız bu Yengeç burcu olmalıdır. Kesinlikle doymadan kalkamazsınız.

Ay’ın Yengeç burcuna geçerek yapacağı karşılaşmalar sırasında önemli olan soğukkanlılığımızı korumak ve işlerimize devam etmek olacak. Bunu aklınızdan çıkartmayın…