Bacak Boyunu Uzun Göstermenin Yolları

Her kadın mükemmel vücut hatların sahip olmak ve güzel görünmek ister. Bunun içinde estetikten spora, diyetten kıyafet hilelerine kadar hemen her türlü yolu dener. Eğer sizde böyle kadınlardansanız ve vücudunuzdaki altın orantıyı yakalamak istiyorsanız birkaç moda taktiği ile güzel görünmeye başlayabilirsiniz. Özellikle de boyunuzun kısa olmanızdan ya da bacak boyunuzdan şikayet ediyorsanız boyu uzun gösterme yollarına başvurmalısınız. Bu yazımızda sizin için bacak boyunu uzun gösterme yolları deneyerek her zaman daha çekici bir kadın olmanıza yardım edeceğiz…

Miniler En Kurtarıcı Parçalar!

Eğer boyunuzdan şikayet ediyorsanız mutlaka mini kıyafetler seçmelisiniz. Mesela mini etek, mini şort gibi ürünler bacaklarınızı ortaya çıkardığı gibi daha uzun görünmenizi sağlayacaktır. Üst kısmınıza ise bol ya da salaş diyebileceğimiz kıyafetler tercih ederek güzelliğinizi taçlandırabilirsiniz.

boyu uzun gösterme

Çizgili Kıyafetler Deneyin!

Bacak boyu uzatma yollarından biri de çizgili kıyafetler giymektir. Ancak çizgilerin dikey olmasına dikkat etmeniz gerekir. Kalın çizgileri bacaklarınızı daha dolgun göstereceği gibi ince çizgili kıyafetler ise ince bacaklı görünmenizi sağlayacaktır. çizgili taytlar, çizgili etekler, çizgili pantolonlar sizi olduğunuzdan daha uzun gösterecektir. Çizgili modelleri tercih ederken mutlaka tek renk kıyafetlerle kombinler oluşturmalısınız. Yani siyah beyaz çizgili bir taytın üzerine yine çizgili ya da karışık desenli kıyafetler seçmek yerine tek renk kırmızı bir bluz seçebilirsiniz. Çizgileri yumuşatmak adına canlı renkler seçmeyi unutmayın.

boyu uzun gösterme

İspanyol Paçalara Merhaba!

Bacak boyunu uzun gösterme yolları arasında bulunan İspanyol paça pantolonlar aslında zayıf görünmenin de yollarından biri. Kendi bedeninizden bir beden daha büyük İspanyol paça modeller seçmeniz halinde bacaklarınız hem ince hem de oldukça uzun görünecektir.

boyu uzun gösterme

Maksi Modası Geçmiyor!

Boyu uzun gösterme amacıyla kullanılan mini etekler sizin tarzınızı yansıtmıyorsa ve biraz daha farklı bir etek düşünüyorsanız maksi etek modelleri tercih edebilirsiniz. Maksi eteğinizi kullanırken üst kıyafetinizi maksi eteğin içine vermek ve maksinin boyunun yukarı çekilmesi sizi daha zarif gösterecektir. Hatta boyunuzun daha uzun olması için maksi eteğinizin altına topuklu ayakkabılarda kullanabilirsiniz.

boyu uzun gösterme

Yüksek Belli Parçalar Tercih Edin!

Yüksek belli kıyafetler bacak boyu uzatma için ideal ürünlerdir. Yüksek belli şort, pantolon ve ya etek ne bulursanız üzerinize geçirin ve kendinizi dışarı atın. Hem daha zayıf hem de uzun olacağınız bu kıyafetlerin üzerine de sade parçalar seçmeniz harika görünmenizi sağlayacaktır.

boyu uzun gösterme

Ayakkabılara Dikkat!

Kadınlar için uzun görünmenin en basit yolu topuklu ayakkabılardır. Bu nedenle seçeceğiniz ayakkabıların topuklu olmasına dikkat etmelisiniz. Eğer zarif ayaklarım olsun diyorsanız stilettolar tercih edebilir, bacaklarınızın dolgun görünmesini istiyorsanız kalın topuklar tercih edebilirsiniz. Ayrıca nude renk ayakkabılar sizi olduğunuzdan uzun gösterecektir.

boyu uzun gösterme

Tek Renk Şıklığı!

Bacak boyunu uzun gösterme yolları arasında en fark edilmeyen ayrıntı tek renk giyinmek. Baştan ayağa kadar tek renk giyindiğinizde hem boyunuz hem de bacaklarınız daha uzun görünecektir. Zayıf görünmek için siyah, lacivert tonlar tercih edebilirsiniz.

boyu uzun gösterme

Saçınızı Tepeden Toplayın!

Bunun boyla ne alakası var şeklinde düşünebilirsiniz ancak bacak boyunu uzun göstermenin yollarından biri de saçlar. Eğer saçlarınızı tepeden toplarsanız daha uzun görünebilirsiniz. Hatta saçlarınızı kısa kestirerek de uzun görünmek elinizde.

boyu uzun gösterme

Minik Çantalar Kullanın!

Boyunuz kısaysa ve nasıl uzun dururum diyorsanız elinizdeki büyük çantalardan kurtulun. Minik çantalar sizi daha uzun gösterecektir.

boyu uzun gösterme

Kemerleri İnceltin!

Bacak boyunu uzun gösterme yolları deniyorsanız ve giydiğiniz kıyafetlerde kemer ayrıntısı varsa mutlaka ince kemerler tercih edin. Bu sayede ince ve uzun görüneceksiniz.

boyu uzun gösterme