Balık Burcunda Dolunay

Bu gece Balık burcunda 3 derecelik bir Dolunay gerçekleşecek. Peki, Balık burcunda Dolunay burçları nasıl etkileyecek?

 

Koç: Dolunay’ın etkisi ile maddi anlamda şansınız dönüyor. Kazançlarınız artacak ve iş ile eğitim hayatlarınızda büyük başarılar elde edeceksiniz. Ancak aynı zamanda da hayatınız yoğun geçeceği için kısa süre içinde yalnız kalıp kafa dinlemek isteyebilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat.

 

Boğa: Dolunay’ın etkisi ile hayatınızda her konuda çok farklı gelişmeler yaşayacaksınız. Sık sık sürprizlerle karşılaşacaksınız da diyebiliriz. Aynı zamanda ailenizle ve sevdiklerinizle daha çok zaman geçirmek, onlarla birlikte mutluluğu paylaşmak da sizi çok daha mutlu edecek.

 

İkizler: Dolunay’ın etkisi ile hayat enerjiniz hiç olmadığı kadar yükselecek. Yaratıcılığınız tavan yapacak. Üretme konusunda kendinize çok daha fazla güveneceksiniz. Finansal alanda da kısa süre içinde olumlu gelişmeler yaşayacaksınız diyebiliriz. Seyahate çıkma planları yapacaksınız.

 

Yengeç: Dolunay’ın etkisi ile yaşadığınız sağlık sorunları son buluyor. Diyet ve spor yapıyorsanız sonuçlarını çok kısa süre içinde alacaksınız. Oldukça olumlu ve mutlu bir sürece girmiş bulunuyorsunuz. Bunu iyi değerlendirip tüm hedef ve hayallerinize yaklaşmalısınız.

 

Aslan: Dolunay’ın etkisi ile eğitim ve kariyer konularında sürpriz gelişmeler sizi bekliyor. Maddi anlamda durumunuz düzelecek. Yaşadığınız küçük sorunlar geride kalacak. Siz de kazandığınız fazla parayı biriktirmek ya da yatırım yapmak isteyeceksiniz. Bu konuda dikkatli olun.

 

Başak: Dolunay’ın etkisi ile ev ve ailevi konular ön plana çıkıyor. Partneri olan Başakların evlenme kararı alması olası. Partneri olmayanlar ise hiç beklenmedik bir anda ruh eşlerini bulabilirler. Sürprizlerle dolu mutlu günler sizi bekliyor. Sorumluluklarınızı ihmal etmeyin.

 

Terazi: Dolunay’ın etkisi ile birlikte yarım kalan işlerinizi tamamlayacaksınız. Bu da rahatlayıp çok daha iyi hissetmenize yardımcı olacak. İş arayan Teraziler istedikleri işi bulacak ve işi olup memnun olmayanlar da iş değiştirme kararı alacak. Hayatınızın değişme zamanı artık geldi.

 

Akrep: Dolunay’ın etkisi ile hayatınızda romantizm, sevgi, şefkat ve güven duyguları ön plana çıkacak. Eğer partneriniz yoksa aradığınız aşkı bulacaksınız. Partneriniz varsa da artık partnerinizle birlikte mutlu günler yaşayacaksınız. Seyahat ve gezintilere çıkmanız olası.

 

Yay: Dolunay’ın etkisi ile hayatınız değişecek. Yaşam koşullarınız ve hayatınızın gidişatı ile ilgili düşünmeye başlayacaksınız. Bu tür konularda mutlu olmadığınız şeyleri artık değiştirme zamanınızın geldiğini hissediyorsunuz. Bunu yapacak gücü bulacaksınız. Şansınız da açık.

 

Oğlak: Dolunay’ın etkisi ile hayatınızda seyahat, gezme ve iletişim konuları ön plana çıkacak. Önümüzdeki süreçte sık sık sosyalleşeceksiniz. Seyahatlere çıkabilir ve bulunduğunuz şehir içinde de bir yerlere gitmeyi isteyebilirsiniz. Bunlar size iyi gelecek ama işlerinizi aksatmayın.

 

Kova: Dolunay’ın etkisi ile maddi konularda yaşadığınız sorunlar geride kalacak. Kazançlarınız artacak ve kendinizi çok daha rahat hissedeceksiniz. Ancak bunun ardından çok fazla harcama yapmamaya dikkat etmeniz çok önemli. Hayatınızın her alanında gökyüzü yanınızda olacak.

 

Balık: Dolunay’ın etkisi ile hayatınızla ilgili önemli kararlar alacaksınız. Yaratıcılığınızın artması ile önemli iş fırsatları kapınızda. Bu süreç size belki de tüm burçlardan daha iyi gelebilir. Sizi mutlu edecek insanlarla tanışacak ve geçmişi hatırlayacaksınız. Mutlu ve başarılı günler geliyor.