Balık Burcunda Dolunay

Bu hafta sonunda Balık burcunda 21 derecelik bir Dolunay gerçekleşecek. Peki, Balık burcunda Dolunay burçları nasıl etkileyecek?

Balık burcunda Dolunay hayatımızı oldukça yoğun şekilde etkileyecek. Ancak öncelikle Dolunay dönemlerinin ne anlama geldiğini ve bu Dolunay’ın Balık burcunda olmasının ne demek olduğunu ifade etmemizde yarar var.

Dolunay’lar genellikle bir yüzleşme, kutuplaşma, sonuç ve bitiş enerjilerine işaret eder. Dolunayın, yine sonuçlanmayı anlatan Balık burcunda gerçeklemesi ile bir şeylerin kapandığı, sona erdiği vurgusu daha da keskin bir anlam taşıyacaktır. Gerek özel hayatımızda, ilişkilerimizde gerekse de iş yaşantımız ve iş birliklerimizde uzunca bir süredir emek harcadık, çalıştık, ürettik, hesap kitap yaptık. Artık bu enerjiler eşliğinde elimizde kalanın ne olduğunu ne elde ettiğimizi anlayacağız.

Bu dolunay, mali durumunuzda büyük bir iyileşme olmasını sağlayacak. Hedeflerinize ulaşmak için en uygun bütçeyi oluşturmanıza yardımcı olacaktır. Projelerinizin meyvelerini toplama zamanı geldi. Size yapılacak bir ödeme ya da kalıcı bir gelir sizleri oldukça motive edecek. Ancak yine de fazla harcama yapmamalısınız.

Önceliklerinizi değiştirmenize ve kişisel mutluluğunuzu bulmanıza yardımcı olacak. Duygularınız yükselişe geçiyor ve çok istediğiniz şey size doğru geliyor. Beklemediğiniz bir zamanda biriyle kuracağınız duygusal iletişim motivasyonunuzu yükseltecek. Kısa gezileriniz veya ticaret ilişkilerinizde kurduğunuz bağlantılardan kaynaklı seyahatler gündeminizde olabilir.

Çevrenize karşı karizmanızın arttığı bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz. Kendinizi kişisel yüklerinizden kurtarırken aynı zamanda içinizdeki ruhsal dağınıklığınızı temizleyeceksiniz. Daha çok özgürleşeceksiniz. Kendinizi kişisel yüklerinizden kurtarırken aynı zamanda içinizdeki ruhsal dağınıklığınızı temizleyeceksiniz. Daha çok özgürleşeceksiniz. Umutlarınızı, hayallerinizi ve dileklerinizi daha da ileriye götürecek durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Balık burcunda Dolunay bu tür konularda genel anlamda hayatımızı olumlu şekilde etkileyecek ancak tabi ki önlem almamız gereken bazı konular da var. Bunları da unutmamalıyız:

Dolunay su grubundan bir burç olan Balık burcunda olacağından, evinizde veya ofisinizde su tesisatı sorunları oluşabilir. Banyo, tuvalet ve mutfağı yeniden bir elden geçirmeniz gerekebilir. Su tesisatı ve su ile ilgili oluşabilecek sorunlara hazırlıklı olmalıyız.

Ayrıca ebeveynlerinizle ilgilenmek sağlıklarına özen göstermek için zamanınızdan ve enerjinizden fedakarlık etmeniz gereken durumlar söz konusu olabilir. Bu tür durumlarda asi olmak yerine biraz daha fedakar ve sakin olmalıyız.

Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay genel anlamda hepimizi içimize döndürecek. Bazı olumlu ve olumsuz özellikleri ile hayatımızı etkileyecek ama önemli olan bizim yapacağımız seçimler, bunu unutmayalım…