Merkür Terazi Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta sonunda Merkür Terazi burcuna geçiş yapıyor ve hayatımızı etkisi altına alıyor. Peki, Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi bize neler getirecek?

Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile hayatımızın odak noktası iletişim haline gelecek. Her türlü konuda insanlarla konuşmamız ve bu konuşmaları bir sonuca bağlamamız gerekebilir. Bu süreçte söylediklerimizi iki kere düşünerek konuşmamız da çok büyük önem taşıyor.

Merkür’ün Terazi burcuna geçişişini daha iyi anlamak için tabi ki Terazi burcunun temel özelliklerini daha iyi anlamamız gerekiyor:

Kararsızlıkları ile ünlü cazibe sembolü karşınızda duruyor. Nedenini bilmediğiniz bir çekim gücü etkisi altına girdiğinizi fark ettiğinizde iş işten çoktan geçmiş olacaktır. Onların büyülü bir havası vardır. Ritmik hareketleri ile dans eder gibi bir yaşam sürer. Onun yanında kızgınlıklarınız yok olur.

En sinirli anınızda bile sizi güldürme yeteneğine sahiptir. Üstelik, tartışmayı sevmesine rağmen; bu kadar ustalıkla konulara hakim olup, sonrada sesini hiç yükseltmeden zaferini ilen eden çok az kişi vardır. Bir Terazi bunu başarır. Sizin kılıç salladığınız ortamlarda, o; gülücüklerini, zarafetini ve öpücüklerini gönderecektir. Kafasında müthiş bir denge vardır. Onun ne düşündüğünü bilemezsiniz.

Uyumlu ve sevecen yapısının altında gizli bir güç vardır. Bulunduğu ortamları çok çabuk inceler ve gizli detayların nerede saklı olduğunu bulmaya çalışır. Konuya hakim olmak için deliler gibi çalışmak ve kendini harap etmek yerine, keskin görüşlerini ve doğru mantığını kullanacağı ortamları seçer.

Başarılı olmak için imkansızlığı değil, kendini yüceltecek elle tutulur konular üzerinde uyumlu bir sessizlikle çalışır. Yaptığı işlerin doğruluğuna inandığı halde, onay beklemekten de kendini alamaz. Onu tenkit etme gibi bir şansınız asla olamaz. Böyle bir şeye kalkıştığınız taktirde; size tüm zarafetiyle gülümseyecek, önerilerinizi can kulağıyla dinleyecek ve sonunda kibarca teşekkür ederek sizden uzaklaşacaktır. Fakat bir daha asla sizin fikrinizi sormayacaktır.

Gülümseyen çehresinin altında müthiş bir ego gizlidir, aşk ve sanat onun yaşam öğeleridir. Dünyada her şeyden vazgeçebilir, fakat kişiliğini besleyen ve duygusallığını yansıtan soyut kavramlarından vazgeçemez. Onun terazilerinin kefesinde yer almak istiyorsanız, belli standart ölçülerin çok üstünde olmanız gerekir. Kolay bir insan olmadığını şimdiden hatırlatırız.

Terazi burcunun tüm bu güçlü ve önemli özelliklerini hepimizin hissedeceği bu süreçte tek yapmamız gereken konuşmalarımıza dikkat etmek olacak çünkü gerisini Terazi enerjisi halledecek. Hayatınızdaki tüm sorunları çözmek için hemen harekete geçmelisiniz!