Balık Döneminde Burçları Neler Bekliyor?

Geçtiğimiz günlerde Balık Döneminin başladığını ifade etmiştik. Peki, bu süreçte burçları neler bekliyor?

Koç: Bu dönemde uluslararası alanda bir kurumla çalışıyorsanız veya yayıncılık alanında bir anlaşmaya varmak üzereyseniz, son birkaç haftadır gösterdiğiniz çabanın karşılığını almaya çok yakınsınız. Emeklerinizin meyvelerini yakında toplayabilirsiniz. 

Boğa: Bu dönemde yetenekleriniz, sadakatiniz ve liderlik vasıflarınız sayesinde çevrenizdekilerin ilgisini topluyorsunuz. Eğer bir konuda ilerleme kaydetmek istiyorsanız, planlama yapıp yaklaşımınızı patronunuzla paylaşmak iyi olabilir. 

İkizler: Bu dönemde uzun süredir haber alamadığınız bir arkadaşınızla ilgili şeyler duyabilirsiniz. Eğer arkadaşınızın bir yardıma veya desteğe ihtiyacı varsa, onunla vakit geçirip daha derin sohbetler yapmak sizin için yararlı olabilir. 

Yengeç: Bu dönemde sağlığınızla ilgili konuları masaya yatırma konusundaki ısrarınızın aslında ne kadar mantıklı bir yaklaşım olduğunu keşfedebilirsiniz. Aklınızdaki soru işaretlerinin son parçasını birleştirmeye çok yakınsınız. Cevapları alacaksınız.

Aslan: Bu dönemde sağlığınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Bazı yapıcı değişiklikler yapabilirsiniz. Yeni bir egzersiz programına başlayabilir veya uzun zamandır planladığınız ameliyatla ilgili adım atabilirsiniz. Beslenmenize de dikkat.

Başak: Bu dönemde eğer işinizi değiştirmeyi düşünüyorsanız, bir uzmana veya sizden büyük birisine danışabilirsiniz. Özgeçmişinizi yeniden gözden geçirebilir ve önümüzdeki Yeniay döneminde istediğiniz başvuruları yapabilirsiniz. 

Terazi: Bu dönemde uzun süredir devam eden yeniden düşünme, değerlendirme süreçlerinin ardından artık harekete geçme vakti geldi. Aklınızdaki pazarlama, sunum, konuşma yapma veya eğitim planlarını hayata geçirmenin tam zamanı. 

Akrep: Bu dönemde taşınma veya evinizde tadilat yaptırma gibi fikirleriniz varsa, istekleriniz yakın zamanda gerçek oluyor. Belki bu iş yerinizle ilgili bile olabilir. Eğer patronunuz onay verirse, daha büyük bir ofise taşınabilir veya evden çalışabilirsiniz. 

Yay: Bu dönemde çocuk sahibi olma gibi bir planınız varsa, bunu daha güçlü bir şekilde dile getirmenin vakti gelmiş olabilir. Ayrıca ilişkisi olmayanların aşık olma ihtimalleri çok yüksek. Hayatınızda hiç beklenmedik ama çok olumlu gelişmeler olacak. 

Oğlak: Bu dönemde iş hayatınız gittikçe kolaylaşıyor. Eğer patronunuzla görüşmeniz gereken bir konu varsa biraz bekleyip her şeyin kolay ilerlemesini sağlayabilirsiniz. Dileklerinizin gerçekleşmesinin zamanı geldi. Artık rahatlayabilirsiniz.

Kova: Bu dönemde profesyonel hayatınızda ve özel hayatınızdaki yakın ilişkilerinizle ilgili güzel gelişmeler sizi bekliyor. Sorunlarınız çözülecek. Kendinizi çok daha özgür ve mutlu hissedeceksiniz. Karşınıza çıkacak fırsatları kaçırmayın.

Balık: Bu dönemde sigorta, kredi başvuruları, bankalarla ilgili işlemlerde önemli gelişmeler yaşanabilir. Daha iyi sonuçlar elde etmek için ikna kabiliyetiniz çok yüksek. Bunu kullanmayı ihmal etmeyin. Kendinize güvenebilir ve inanabilirsiniz.