Başak Burcunda Yeni Ay

Bu hafta içinde Başak burcunda 6 derecelik bir Yeni Ay meydana gelecek. Peki, Başak burcunda Yeni Ay bize neler getirecek?

Başak burcunda Yeni Ay tüm burçların oldukça hareketli ve sürprizlerle dolu bir dönem geçirmesini sağlayacak diyebiliriz. Başak burcunun yoğun etkisi ve Yeni Ay enerjisi nedeniyle artık hayatımızda güvende olmak ve huzurlu hissetmek isteyeceğiz. Bunun için bir arayışa çıkmamıza da olası.

Bu hafta içinde aynı zamanda uzun süredir etrafımızdaki kişilere söyleyemediğimiz şeyleri anlatacak ve içimizi rahatlatacağız. Artık kimseden bir şey saklamayacağımız bir döneme girmiş bulunuyoruz. Ancak bunu yaparken insanların kalbini kırmamalı ve kimseyi kendimizden uzaklaştırmamalıyız. Çünkü sonrasında pişman olabiliriz.

Başak burcunda Yeni Ay tüm burçların hayatlarında yepyeni bir sayfa açmasını da sağlayacak. Yeni projelere başlayabilirsiniz, iş arayanlar hep istedikleri gibi bir iş bulabilirler, eğitim hayatında da yenilikler sizleri bekliyor. Açacağımız bu yeni sayfada biraz daha planlı ve programlı olursak hedeflerimize ulaşma konusunda o kadar başarılı oluruz. Düzensiz olmak yerine bütçe hesabına kadar her şeyi düşünmemiz işimizi kolaylaştıracaktır.

Daha öncesinde de ifade ettiğimiz üzere Yeni Ay dönemlerinde hepimiz kısa süreliğine kabuğumuza çekilir ve sonrasında yepyeni düşünceler ve duygularla hayatımıza hızla kaldığımız yerden devam ederiz. Bu yüzden kabuğumuza çekildiğimiz bu kısa süreçte bize şans getirecek ve bizi rahatlatacak şeyler yapabiliriz.

Mesela Yeni Ay döneminin ilk gününde:

– Meditasyon yapabilir

– Etrafınıza mumlar yakıp dileklerinizi bir kağıda yazdıktan sonra onu ateşte yakabilir

– Daha fazla yürüyüş yapıp bir bankta yapacaklarınızı düşünebilir

– Kendinize sevdiğiniz bir şeyi yaparak zaman ayırabilirsiniz.

Bunlar kesinlikle süreci daha iyi atlatmanız ve yenilerek daha mutlu bir döneme girmenize yardımcı olacaktır. Yeni Ay dönemleri hepimizin önceki hatalarımızı sıfırlayabileceği ve tüm umutsuzluklarımızı bir kenara bırakıp yeniden hayata tutunabileceği dönemlerdir. Bu yüzden önümüzdeki haftayı karşınıza çıkan bu fırsatı değerlendirmek için kullanabilirsiniz.

Önümüzdeki günlerde Başak burcunda Yeni Ay’ın etkisiyle hiç beklemediğiniz şeyler olacak. Hedeflerinizi, hayallerinizi ve belki de içinizden geçenleri kağıda dökmeyi unutmayın. Sevdiklerinizi mutlu edin ve fırsatları değerlendirip yenilenmekten asla korkmayın. Yeni Ay’ın getirdiği değişim süreci tüm burçlara iyi gelecek…