Burçlara Göre Başak Burcunda Yeni Ay

Kısa süre önce Başak burcunda Yeni Ay gerçekleştiğini ifade etmiştik. Peki, Başak burcunda Yeni Ay tek tek burçları nasıl etkileyecek?

Koç: Yeni Ay döneminde eğer eviniz için bazı şeyler almak, evinizde bazı değişikliklere gitmek istiyorsanız bunun için harika bir süreç. Araştırmanızı iyice yaptıktan sonra, ev alışverişinizi yapabilir ya da evinizde yenilemeye başlayabilirsiniz.

Boğa: Yeni Ay dönemi hayatınızın eğlenceli bölümlerine daha fazla odaklanabileceğiniz bir dönem. İlginiz ve dikkatiniz aile, çocuklar, yaratıcılık ve eğlence gibi konular üzerinde yoğunlaşacak. Ailenizle daha çok zaman geçireceksiniz.

İkizler: Yeni Ay döneminde arkadaşlarınızla sık sık buluşabilirsiniz. Bunun dışında kalan zamanı ise eğitim ve kariyer hayatınıza ayıracaksınız. Ayrıca bir sağlık sorununuz varsa ilgilenmek için ideal bir dönemdesiniz; bir doktora görünebilir, check-up yaptırabilirsiniz.

Yengeç: Yeni Ay döneminde ailenizle birlikte, hayatınızla ilgili önemli bir konuyu tartışabilir, birbirinizden fikirler alabilirsiniz. Bu durum iş hayatınız için de geçerli olacak. Eğer yalnızsanız ve hoşlandığınız biri varsa, ona açılmayı düşünebilirsiniz.

Aslan: Yeni Ay döneminde hayatınızda bağlılığın artacağı bir süreçtesiniz. Sevdiklerinizle, kimseyle paylaşamadığınız sırlarınızı paylaşacaksınız, onlara çok daha yakın hissedeceksiniz. Birbirinize olan güveninizi sağlamlaştırmaya bakın güven çok önemlidir.

Başak: Yeni Ay döneminde uzun süreli bir tatil ya da seyahat düşünüyorsanız, şu ara bunu planlamak için ideal bir zaman. Rezervasyon yaptırmaya ve bilet almaya çalışabilirsiniz. Ama bu mümkün değilse şartlarınızı zorlamayın tekrar fırsatınız olacak.

Terazi: Yeni Ay döneminde kariyer alanınızda, zaten odaklanmaktan kendinizi alamadığınız detaylarla daha çok ilgileneceksiniz. Yazı, satış, anlaşma gibi konularda çalışmak için oldukça ideal bir süreç. Ayrıca önümüzdeki günlerde terfi alabilirsiniz.

Akrep: Yeni Ay döneminde dikkatinizi kariyer alanından sosyal çevrenize kaydıracaksınız. Arkadaşlarınızla ve kalabalık bir ortamda oldukça eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Ayrıca kâr amacı gütmeyen bir organizasyon düzenleyebilirsiniz.

Yay: Yeni Ay döneminde idealist tarafınız ön planda olacak. Vizyonunuzu daha net görebileceksiniz. Uluslararası bir konferansta konuşma yapmak ya da şirketinizde bir toplantıda söz almak, sizi çok daha öne çıkartacak.

Oğlak: Yeni Ay döneminde kendinizden oldukça emin ve etkileyici konuşma yeteneğiniz ön plana çıkıyor. Hayalini kurduğunuz ama ertelediğiniz bir kariyer planınız, iş görüşmesi hayaliniz varsa bugün bunu gerçekleştirmek için harika bir dönem.

Kova: Yeni Ay döneminde büyük ve önemli bir alışveriş yapabilirsiniz. Özellikle elektronik eşya almayı düşünüyorsanız, bunu hemen yapmaya çalışın. Ama tabi ki ihtiyacınız yoksa ya da henüz yeterince araştırma yapmadıysanız acele etmeyin.

Balık: Yeni Ay döneminde finansal konularda dikkatli davranmaya başlamanız gerekiyor. Mailler, telefonlar ve yoğun bir iletişim trafiği yaşayacağınız şu günlerde pratik meselelere biraz daha önem vermeniz gerekebilir. Başarınız artacak.