Pallas Asteroidi Akrep Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta içinde oldukça güçlü bir enerjiye sahip olan Pallas asteroidi Akrep burcuna geçiş yapacak. Peki, Pallas’ın Akrep burcuna geçmesi bize neler getirecek?

Pallas asteroidinin Akrep burcuna geçmesi ile birlikte hayatımızda sosyal ilişkiler, özgüven sorunları ve ekonomik durumlar gibi konularda değişiklikler olacak. Kendimizi daha özgüvenli hissetmek için farklı adımlar atabiliriz. Aynı zamanda sosyal anlamda daha çok kişi ile görüşecek ve özlediğimiz kişilerle hasret gidereceğiz.

Bu dönemde stratejik planlar öne çıkacak. Yani artık hepimiz hayatımızı daha düzenli ve planlı yaşamak için bazı adımlar atmaya başlayacağız diyebiliriz. Her burç kendiyle ilgili bazı kararlar alacak ve stratejik şekilde bunları nasıl uygulayabileceğini düşünecek.

Pallas asteroidi tanınma ve farkındalık konularını temsil ettiğinden okulda, iş yerinde ya da aile hayatında daha çok tanınmamıza neden olacak deneyimler yaşayabiliriz. Bunları fırsata çevirmek de yine bizim elimizde olacak. Bunun dışında ise neredeyse hayatın her alanında farkındalıklı olmaya başlayacağız.

Pallas asteroidi Akrep burcuna geçtiğinden Akrep enerjisini de daha iyi anlamamızda yarar var. Akrep enerjisine daha yakından bakacak olursak:

Akrepler şeytan tüyü de denilebilecek farklı bir gizem, manyetizma ve çekiciliğe sahiptirler. Pek çok şeyin farkında değilmiş gibi dursalar da sezgileri sayesinde anlayışları, kavrayışları son derece güçlü insanlardır. Yalan ve riyaya tahammülleri yoktur. Bu yüzden bu süreçte hepimiz biraz daha gizemli ve çekici ama çok daha dürüst olacağız.

Akreplerin sezgileri güçlüdür bu yüzden onlara asla yalan söylenemez. Akrepler kapalı sırların üzerine gitmekten, sorgulamaktan asla vazgeçmez. Zor beğenir, zor bırakır. Her şeyi bilir, görür ve anlar. Ondan bir şey saklayamazsınız. Size söylemese, dışa vurmasa bile olan bitenin farkındadır. Bu yüzden bu dönemde çok daha bilge ve farkında olacağız.

Akreplerin mücadeleci yönü, hayata karşı hırsı, iddiası ve rekabeti onu zaman zaman baskıcı, uğraşması zor ve meşakkatli kılabilir. Bu konuda daha dikkatli olmalıyız. Hırs yaparak bir şeyler elde edemeyiz ve tam tersi kendimize zarar veririz. Biraz daha sakin olmalı ve doğru adımlarla ilerlemeye gayret göstermeliyiz.

Bu dönemde eğer hırslarınıza ve arzularınıza kapılıp yanlış adımlar atmazsanız çok daha başarılı ve mutlu olacaksınız, bunu unutmayın…