Başak Dönemi Başlıyor

Bu hafta sonunda Güneş Başak burcuna geçiyor ve Başak dönemi başlıyor. Peki, Başak dönemi bize neler getirecek?

Başak döneminin başlaması ile birlikte Başak burcunun tüm özelliklerini hissetmeye başlayacağız. Bu yüzden öncelikle Başak burcunun özelliklerine detaylı olarak bakmamızda yarar var.

Akılcı ve pratik bir zekaya sahiptir. Dakiktir, çalışkandır, detaylara önem verir. Eleştirel ve titiz yönleri zaman zaman onu zorlayıcı kılabilir. Ancak hizmet odaklı yapısıyla yaşamınızda siz farkında olmadan hayatınızı kolaylaştıran bir enerjiye sahiptir. Bu da Başak döneminde tüm burçların hayatında anlamında hem daha şanslı olmasını hem de işlerini daha kolay halletmesini sağlayacak diyebiliriz.

Başak burcuna bir şey beğendirmek oldukça zordur. En küçük kusur ve detayları görebilecek göze sahiptir. Bazen bu detaylar içinde çok fazla kaybolabilir. Seçim yapmakta oldukça zorlanır, kuruntu ve evhamlar geliştirebilir. Başak döneminde tüm burçların aileleri ve sevdikleri, eğitim ve kariyer hayatları konusunda bazı şeyleri fazla kafalarına takması olası.

Temiz, net, hatasız kesimleri tercih eder, süsten, aksesuardan, frapanlıktan hoşlanmaz. Tarzı konusunda da mükemmeliyetçidir, kendi düşüncesi kadar başkalarınınki de önemlidir. Başak döneminde tüm bu olumlu özellikler sayesinde yaratıcılık veya pratik zeka gerektiren tüm işlerde başarılı olacaksınız. İş yerinde ya da okul hayatınızda öne çıkabilirsiniz.

İlişki konusunda ise Başak akılcı bir burçtur, fazla duygusallığı gereksiz bulabilir, mantığı, pratik zekası hep öndedir. Mükemmeliyetçi ve eleştirel yönleri ile son derece seçicidir. İlişkisi olanlar karşılarındaki kişiyi oldukça fazla eleştirip canını sıkabilir bu yüzden tüm burçların Başak enerjisine dikkat etmesi gerekiyor. İlişkisi olmayanlar da aşık olduklarında bu konuyu fazla sorgulamadan hislerini yaşamalılar.

Genel anlamda Başak burçları sevdiklerinin emrine amadedir, çalışkandır, onlar için en mükemmelini ister, arar, yoktan var eder. Ancak beklentileri de oldukça fazla olabilir. Onları fazla eleştirebilir, zekasıyla baskı kurabilir, kontrolcü olabilir. Bu süreçte tüm burçların bu özellikleri yaşayacaklarını düşünürsek biraz daha sakin olmalarında fayda olacaktır.

Bunun dışında Başak burçları çalışkandır ve sorumluluklarına bağlıdır. Maceradan hoşlanmaz, ev iş arasında mekik dokur. Sevdiklerinin hayatını kolaylaştıracak pratik dokunuşlar yapar. Duygusal olmaktan ziyade doğruları yapan, titiz, mükemmel bir birey olmak önemlidir. Hepimiz böyle düzenli ve çalışkan insanlar haline geleceğiz. Genel anlamda büyük başarılar elde edeceğiz.

Sadece fazla evhamlı, detaycı ya da kontrolcü olmayın yeter…