Başak Döneminde Burçlar Tek Tek Neler Yaşayacak

Koç

Bu dönemde kendi işinizin patronuysanız, gelirlerinizde belirgin bir artış yaşanabilir. Teknoloji veya reklam-pazarlama alanındaki bir yatırımın karşılığını alabilirsiniz. Hayatınız olumlu yönde değişecek.

 

Boğa

Bu dönemde önem verdiğiniz bir kişi, sizi daha yakından izliyor. Çok önemli bir projeyle ilgili olarak sizin fikirlerinize başvurulabilir. Özgüveninizi yükseltmek için güzel bir fırsat. Kendinize inanmalısınız.

 

İkizler

Bu dönemde cazibesi yüksek bir süreç sizi bekliyor. Etrafınızdakiler sizin gücünüzü ve yeteneklerinizi keşfedebilir. Bunun çok önemli bir koz olduğunu unutmayın. Büyük başarılar elde edeceksiniz.

 

Yengeç

Bu dönem sizin için finansal anlamda çok önemli bir süreç olabilir. Uzun süredir kendinize sakladığınız bir fikrinizi, bunu anlayabilecek kişilerle paylaşabilir ve bu fikir üzerinden nasıl gelir yaratacağınızı keşfedebilirsiniz.

 

Aslan

Bu dönemde finansal konularda çok önemli bir karar vermeniz gerekebilir. Eğer yeteneklerinizden birini paraya dönüştürmek istiyorsanız, bunu sandığınız kadar çok çaba harcamadan başarabilirsiniz.

 

Başak

Bu dönemde bir yakınınızın, aileniz için doğru olmayan bir şey yaptığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Bunu onunla konuşarak çözebilir, işleri büyütmeden yoluna koymanın yöntemini bulabilirsiniz. Sakin olun.

 

Terazi

Bu dönemde kendinizi bir anda derin bir aşkın içinde bulabilirsiniz. Eğer bekarsanız, hiç ummadığınız bir anda kalbinizi çalacak birileriyle tanışabilirsiniz. Eğer partneriniz varsa evlilik ya da çocuk sahibi olma kararı alabilirsiniz.

 

Akrep

Bu dönemde sağlığınızla veya hayat rutininizle ilgili bir değişiklik yapmayı planlıyorsanız, doğru zaman olabilir. Daha sıkı kurallara adapte olabilecek gücü kendinizde bulabilirsiniz. Değişim size çok iyi gelecek.

 

Yay

Bu dönemde müşterileriniz veya iş ortaklarınızla bir konuda müzakere masasına oturmanız gerekebilir. Özgüveninizi yüksek tutun, karşınızdakileri ikna etmeyi başarırsanız önemli finansal kazanımlar da elde edebilirsiniz.

 

Oğlak

Bu dönemde geçmişte yaptığınız ve sizi belki de çok zorlayan bir yatırımın meyvelerini toplamaya hazır olun. Ancak bunun için de biraz çaba göstermeniz gerekebilir. Etrafınızda hala ikna etmeniz gereken kişiler olabilir.

 

Kova

Bu dönemde etrafınızdakiler sizi bir konuda ikna etmeye, fikrinizi değiştirmeye çalışıyor olabilir. Kararlılığınızı bozmamaya özen gösterin. En sonunda haklı olduğunuza onları da ikna edebilirsiniz, merak etmeyin.

 

Balık

Bu dönemde çalıştığınız sektörde sözü geçen, önemli bir kişiyle karşılaşabilirsiniz. Bu karşılaşma, iş anlamında size bambaşka kapılar açabilir, yeni fırsatlar sunabilir. Bunu iyi değerlendirmeye çalışmalısınız.