Bayramda Burçlar

Yarın Kurban Bayramı başlıyor. Peki, burçlar bu bayramda neler yaşayacak?

 

Koç

Bayram boyunca duygusal anlamda yoğun bir dönem geçirebilirsiniz ve duygularınızı daha kolay ifade edebilirsiniz. Böyle zamanlarda ailenizle, sevdiklerinizle vakit geçirmek iyi olabilir. Zaten sık sık ziyaretler yapacak ve hasret gideceksiniz.

 

Boğa

Bayram boyunca finansal kararlarla ilgili biraz daha dikkatli adım atmak iyi olabilir. Fazla iyimser olmak, bazı konulara gereksiz zaman ayırmanıza neden olabilir. Güvendiğiniz kişilerden fikir almayı deneyebilirsiniz. Çok harcama yapmamalısınız.

 

İkizler

Bayram boyunca kendinizi hayal kurmaktan alıkoymak biraz zor olabilir. Ancak bazı detaylar gözden kaçabilir. Özellikle seyahat halindeyseniz, detayları birkaç kez kontrol etmek iyi olabilir. Biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor.

 

Yengeç

Bayram boyunca ailevi sorunlar çözülecek. Yakın zamanda ailenizle ilgili bir konuda olumsuz bir durum yaşanmış olabilir. Ancak sizin kendinize olan inancınız, sonunda meyvesini veriyor. Bu olumsuz durumdan kurtuluyorsunuz.

 

Aslan

Bayram boyunca için özel olan bir kişiyle o çok istediğiniz zihinsel, ruhsal ve duygusal uyumu sonunda yakalıyorsunuz. Duygularınızın harekete geçeceği bir dönem sizi bekliyor. Partneri olanlar çok mutlu olacak, olmayanlar yeni biriyle tanışacak.

 

Başak 

Bayram boyunca genel anlamda en yaratıcı fikirleri verimli şekilde aktarmanın yolunu bulacağınız bir dönem sizi bekliyor. Ancak bu başarınızı aileniz ile ilgili konularda sürdüremeyebilirsiniz. Bu konuda dikkatli olmakta fayda var.

 

Terazi

Bayram boyunca partneriniz veya aile üyelerinizden biriyle aranızda geçecek bir konuşma, size hayata dair ilham verebilir. Duygusal, zihinsel ve manevi olarak kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz. Bu bayram sizi çok mutlu edecek.

 

Akrep

Bayram boyunca finansal konularla ilgili iyi düşünüp, iyi olacağına inanmak başarı şansınızı artırıyor. Pozitif bakış açınız, maddi konularda da size çok fayda sağlıyor. Ayrıca bu dönemde ailenizden her anlamda büyük destek göreceksiniz.

 

Yay

Bayram boyunca manevi rehberiniz olarak gördüğünüz bir kişiyle aranızda ilham verici bir konuşma geçebilir. Açık fikirli oluşunuz sayesinde bakış açınızı kolaylıkla genişletebilirsiniz. Aile büyüklerinin fikirlerini kesinlikle dikkate almalısınız.

 

Oğlak

Bayram boyunca önem verdiğiniz kişilere düşüncelerinizden bahsetmek, açılmak için harika bir dönem olacak. Herkese kendinizi daha iyi ifade edeceksiniz. Alacağınız destek sayesinde hayatınızda çok önemli bir fırsat yakalayabilirsiniz.

 

Kova

Bayram boyunca sizin için çok önemli olan bir hedefinizi ifade etmenin tam sırası. Bu hedefin çevresinde ne kadar çok kişiyi birleştirebilirseniz, kendinizi o kadar güçlü hissedersiniz. Bayramı çok verimli geçireceksiniz.

 

Balık

Bayram boyunca hayallerinizin veya sezgilerinizin çok kuvvetli olduğu bir dönem sizi bekliyor. Onlara güvenin. Elinize bir kağıt kalem alıp not edin, böylelikle sonradan tekrar bakıp ilham alabilirsiniz. Hayatınız kısa sürede olumlu anlamda değişecek.