Burca Göre Elbise Seçimi

Burca Göre Elbise Seçimi

  • Koç Burcu Elbise Seçimi

Koç Burcu kadını, birçok alanda öncü bir kadındır. Moda da bunu hissettiren Koç Burcu kadınları, farklı tasarımlar deneme konusunda korkak davranmazlar. Canlı renkleri daha çok tercih ederler. Onlar için en uygun renkler kahve tonları, pembe, kırmızı gibi renklerdir.

  • Boğa Burcu Elbise Seçimi

Bu burcun kadını trend kıyafetleri tercih etmekten kaçınarak klasiklere yönelir. Kaliteden ödün vermemeye çalışır, hayatının vazgeçilmezi olan klasikleri kıyafet seçiminde de kullanır. Gösterişi olmayan şıklığı tercih ederler.

  • İkizler Burcu Elbise Seçimi

Dinamik karakter ortaya koyan İkizler Burcu kadınları, tarzını ortaya koyarak bir anlamda da enerjisini yansıtmaya çalışır. Elbise seçerken spor tarzında, rahat modellere rağbet ederler. Sıkılmaya kıyafet konusunda da gelemezler, hangi kıyafette rahat hissediyorsa onu giymeli.

  • Yengeç Burcu Kadını Ne Giyer

Bu burcun kadınları, yakın tonlardan ya da tamamen zıt kombinlerden hoşlanırlar. Elbise seçimi konusunda kendilerine en çok giden renkler siyah, kahve, haki ve yeşil tonları. Sadelik Yengeç kadınının vazgeçilmezidir.

  • Aslan Burcu Kıyafet Seçimi

Baskın karaktere sahip olan bu burcun kadınları, vurgulu ve parlak parçaları tercih ederler. Lüks görünüme önem verirler. Turuncu tonları ve altın sarısı gibi renkler ise onlara en çok yakışan renkler arasında bulunur.

  • Başak Burcu Elbise Seçimi

Rasyonelliği ile kendini fark ettiren Başak Burcu kadınları, fonksiyonel ve estetik ikilisinin bir arada bulunduğu parçaları daha çok tercih eder. Küçük dokunuşlar ve eklemeler yapabilecekleri gibi basit elbise modelleri de onların tercihleri arasında yer alır.

  • Terazi Burcu Kadını Kıyafet Seçimi

Bu burcunun kadınının stilinde tutarlılık ve denge ön plana çıkarken uyumluluk ise vazgeçilmezleridir. Abiyelerden mini elbiselere kadar birçok kıyafeti seçebilirler. Pastel tonları, açık mavi ve açık pembe gibi renkler yakışır.

  • Akrep Burcu Kadını Elbise Seçimi

Bu burcun kadınları, daha çok vücut hatlarını çıkaran kesimleri giyerler. Dekolte kendilerine ciddi anlamda yakışır. Gümüş ve altın renklerde ayrıntılar içeren klasik elbiseleri de tercih edebilirler.

  • Yay Burcu Kıyafet Seçimi

Hayatının dinamiğini yansıtan kıyafetleri seçen Yay Burcu kadınları, bu kıyafetlerden daha farklı stillere sahiptir. Modayı takip etmezler, kendi stillerini yaratmak için uğraşırlar. Kızı, bordo, eflatun gibi tonları tercih ederler.

  • Oğlak Burcu Kıyafet Seçimi

Modası geçmemiş kıyafetleri tercih eder otoriter Oğlak Burcu kadınları, tek parça elbiseleri dolaplarından eksik etmezler. Koyu gri, siyah ve lacivert tonları onlar için çekici ve rahattır.

  • Kova Burcu Elbise Seçimi

Modayı kolay kolay takip etmezler, takip ettiklerinde ise parçalar içerisinde en parlak ve en aykırı olanları tercih ederler. Alışagelmemiş tarzları bulunur. Farklı kesimlere sahip etekler, desenli detaylar, transparan ise elbise seçimleri arasında yer alır.

  • Oğlak Burcu Kıyafet Seçimi

Modası geçmeyen kıyafetleri tercih eder Oğlak Kadınları. Tek parça elbiseler muhakkak dolaplarında bulunur. Koyu gri, siyah ve lacivert tonlarındaki elbiseler onları huzurlu hissettirir.