Tarot Kartlarına Göre 2020 Burç Yorumları

Tarot kartları burçların neler yaşayabileceği ilgili önemli bilgiler verir. Peki Tarot açılımına göre 2020 yılında burçlar neler yaşayacak?

Koç

2020 yılında hayatınızda önemli bir rahatlama hissedeceksiniz. Endişeler azalacak, sorunlar can sıkmayacak, umursamaz olmak kolaylaşacak. Şansın gezegeni Jüpiter hayatınıza huzur, mutluluk ve rahatlık getirmek üzere.. Hatta bir süredir bu etkileri yaşıyor olmalısınız. Bu etkilerle birlikte “yorucu olmayan” bir yıl sizi bekliyor diyebiliriz. Üzerinizdeki baskı ve kaygılarınız mutlaka azalacaktır.

Boğa

2020 yılında, şansın gezegeni Jüpiter, içinizdeki mutluluk ve coşkuyu tetikleyecek. Jüpiter, hayatınıza yeni renkler getirecek ve sizi değiştirecek. Kendinizi daha çok sevecek, güveninizi tazeleyecek ve daha değerli hissedeceksiniz. Tabi siz kendinizi değerli görüyorken sevdiğiniz sevmediğiniz tüm insanların da öyle görmesini isteyeceksiniz. Bu istek karşılanmazsa, şikayetçi olacağınıza kuşku yok.

İkizler

2020 yılında kritik anlarınızda ev, kariyer ve aşk konularında meydan okuyuşlar sergileyebilirsiniz ve bu yıl evren her konuyu daha iyi bir hale getirmeniz için gözden geçirmeniz gerektiğine karar vermenizi söylüyor. Eve bağlılığınızın artacağının ilk belirtisi Mart ayındaki Ay tutulması ile kendini gösterecek. Kalbiniz ani duygusal yaralanmalar, etkili romantizm ve gizli ilişkiler ile atacak.

Yengeç

2020 yılında büyük bir şeyler olacak ve siz de bunu hissedebiliyorsunuz. Kendinizi biraz uçta hissediyor olabilirsiniz. Bu yüzden günden güne mesajlarınızı, maillerinizi bu kadar çok kontrol ediyorsunuz. Mars’ın beşinci evde olmasıyla yaratıcılığınız ve hırsınız artacak; bu sebepten güveniniz de artabilir. Geliriniz artabilir, ama bu maaşınız ile olmayabilir. Bir yatırımdan gelebilir; hatta piyango bile kazanabilirsiniz.

Aslan

2020 yılı toplumsal imajınızı tazelemeniz ve kariyerinizde uzmanlaşmanız için mükemmel bir yıl olacak! Biraz çaba gerektiriyor, ama bunun için hazırsınız. Ay, Mars, Satürn ve Uranüs gezegenlerinin hepsi Ateş burcunda ve sizin yılınız başlıyor; daha çok enerjiye sahip olacak ve her zamankinden daha güçlü şekilde ayakta kalacaksınız. Çok fazla davette, seminerlerde bulunmayı ve fazla mesai yapmayı reddedin. 

Başak

2020 yılında fiziksel sağlınıza önem verin ve yaz sonlarından sonbahar başlangıcına kadar üzerinize fazla iş yüklememeye çalışın. Hayatınızda hiçbir şeyi değiştirmeseniz bile, insanlar artık size farklı bir gözle bakacak. Bulunduğunuz ortama uyum sağlamaya çalışın ama aynı zamanda sebatkâr davranın. Kendinizle barışık olun! Mart ve Nisan aylarında hayatınıza aynı zevklere sahip olduğunuz insanlar girecek.

Terazi

2020 yılında radikal değişimler çok gerekli olmayacak, zaten sizin için neyin doğru işlediğini kendiniz göreceksiniz. Ağustos ve Eylül aylarında bu gidişat netlik kazanacak. Güçlü duygusal bağlar ve kozmik iletişimler sayesinde, doğru insanlarla karşılaşacak, onlarla birlikte doğru işler gerçekleştireceksiniz. Bu süreçte hırslarınıza yenik düşmekten kaçının ve sağlığınızı ön plana alın. Etrafınızdaki kişiler sizi seviyor.

Akrep

2020 yılında sevdiğiniz şeyi yapmak, geliştirmek ve sürdürmek için sıfırdan başlıyorsunuz. Yine de olaylar karşısında acele karar vermemek lehinize olacaktır. Bu yıl, doğru sorular soracaksınız ve alacağınız cevaplar kesin ve net olmadıkça süreci başlatmayı reddedeceksiniz. Mayıs ayından Ekim ayına kadar gerçekleşecek Merkür gerilemesi süresince en kararlı ve başarılı dönemlerinizi yaşayacaksınız. 

Yay

2020 yılında ev hayatı sizi daha fazla tatmin etmeye başlayacak ve özellikle Eylül ve Ekim aylarında sezgileriniz çok kuvvetli olacak. Aile sırları çözülebilir veya bir karara bağlanabilir. Aileniz ve arkadaşlarınız her anlamda hayatınızda en önemli yeri kaplıyor, hem de az ya da çok hiçbir stres ve karmaşıklık olmaksızın. Aşk hayatı yine sizin için önemli bir nokta olmaya devam ediyor. Şansınız açık olacak.

Oğlak

2020 yılında dünyanın her yerinden doğabilecek fırsatlar ve sürprizler tarafınızdan keşfedilmeyi bekliyor. Gözünüzü kulağınızı dört açın, dışa dönük olun ve yeni arkadaşlar edinin. Bu durumlar özellikle bahar aylarında heyecanlı ve hevesli kalmanızı sağlayacak. İş bağlantılarınızı sıkılaştırın ve günlük yaşamınızda daha istikrarlı bir duruş sergileyin.  Strese girmeyin, sağlığınıza dikkat edin.

Kova

2020 yılında sevdiğiniz şeyi yaparken sıkı çalışmaya devam edin ve daha fazla keyif almaya bakın. İnsanlar sizinle çalışmaktan her zamankinden daha fazla keyif alacak. Sosyal hayatınız ise daha yoğun ve renkli olabilir. İlkbahar aylarından gerçekleşecek Mars gerilemesi, biraz sakinleşmenizi, odaklanmanızı ve sizin için asıl önemli olan şeyin ne olduğuna dair öngörü edinmenizi sağlayacak.

Balık

2020 yılında bazı insanlar aklınızı karıştıracak ve kendinizden şüphe etmenize neden olacak davranışlarda bulunabilirler, özellikle de Mart güneş tutulması ve Eylül ay tutulması dönemlerinde. Siz kendi doğrularınızla ilerlemeye devam edin, bununla baş edebilirsiniz. Ayrıca kendinize iyi davranın. Sağlığınıza özen gösterin, hareket edin, zamanınızın her gününü yararlı geçirmeye çalışın.